poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Suwalska Specjalna Strefa Ekonomiczna jest w Grajewie. A w Łomży?

ooo krytykantka mozn@ $kojarzy# z ( krytynką) h3h3h3h3

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Suwalska Specjalna Strefa Ekonomiczna jest w Grajewie. A w Łomży?

jakbyscie powazniejszych temtów nie mieli...

Grzegorz

Daj spokój Dżasta,niech PISZO JAK HCO... :-)

...^NiE^NoRm@lnY^15LaTeK^ ? ...^CaUkEm^F@j0wY^NiCk^!!

;-)

zapewniam Cie Heniek ze zatesknisz jeszcze za ta szkola i za "takimi" wrogami:)

Hm.. rzeczywiście temat rzeka...:)

Po pierwsze zdrowie ... Jan z Czarnolastu miał rację.. ze dobre mienie perły kamienie, dobre są ale...po drugie klutura bo to nas odróżnia od zwierząt a po trzecie.. przyjemności te duże wieksze i najwieksze, cóż jestem hedonistą

"Nadmiar demokracji to anarchia"

JA nie BęnDe Krytykował innycH Nareczka

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

Dziwią mnie Wasze polemiki z kimś kto na to nie zasługuje. (Wyraziłem się b. delikatnie) . Mnie ta gówniarzernia nigdy nie prowokowała do odezwania się. Czasy się zmieniają , forum też.

gilu a ty co ty tu robisz ?

Jak ja sie nie myle to ty masz 14 lat uczysz sie w pg1 w 2 klasie ...Kamil ...
GILU TO TY ?

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

hehe DobrY TyP !!!

I tak DaleJ Promój Łomze i siebie !:P

:-C

niech ktos walnie jakiegoos ciekwego temata!! :D

UWAGA użytkownicy IST s.c.
administratorzy łomżyńskiej firmy IST s.c. ograniczają dostęp do programów P2P ,,KAZA , Emule" itp. na ulicach Kazańska i por.Łagody. Podkreślam że zapewniali o nieograniczonym dostępie do internetu.czy te programy niesą częścio sieci. Widocznie zdaniem administratora NIE!?

A o czym powyższe posty, jeśli nie o d*pie marynie???
Zawsze twierdziłam, że inteligencja zbyt rzadko idzie w parze z mądrością tzw. życiową.
W tym momencie aż się prosi, żeby przypomnieć cytat o belce i drzazdze...
Kiedyś ktoś powiedział:
Nie rób na swój temat nieskazitelnego ideału - prawda na Twój temat byłaby w przyszłości nie do zniesienia.

Treść jest ukryta

Tak sie w tym naszym kraju dzieje, że szuka się oszczędności, albo inaczej - drenuje się kieszenie ludzi słabszych, emerytów, rencistów itd. Jest ich dużo, więc od każdego zabierze się parę złotych i uzbiera się niezła kwota pieniedzy, które później są marnowane, albo przywłaszczane przez różnych "uzdrowicieli" naszego kraju. Zgadzam się, że pies jest czasami jedynym towarzyszem życia. Często, właśnie starsi ludzie przygarniają wałęsające się bezdomne psy, które kiedyś w większości miały właściciela i dzielą się z nimi ostatnim kawałkiem chleba. Propozycja prezydenta jest nie do przyjęcia.
A idąc za chęcią podwyższania, a może i wprowadzania nowych podatków, to można by też go wprowadzić od sikorek i gołębi, które dokarmiam, można by też od kotów, a już na pewno od stad wron, kawek i innego ptactwa latającego po naszych osiedlach.
I jeszcze pytanie, na co te pieniądze z podatku za psy idą, na budowę chodników, dróg, czy może rozbudowę schroniska, czy przeżerają je urzędnicy miłościwie nam panujący.

(........)

A oto next ciekawy fakt: po tym jak z kompa o zupełnie innym nieuzywanym przezemnie wcześniej IP (dodam tlyko ze od innego dosatwcy) bez probelmu weszłem na forum.elomza.pl i napisałem posta o tym że od strony Kazańska/Łagody forum nie działa i że to pewnie webmaster upozorował błąd php to wyleciałem z tego forum. Zaraz napsize od niego mejla z prośbą o wyjaśnienie - ciekaw eco mi odpowie??

W Łomży podatek od pieska jest najwyższy (maksymalny, jaki tylko jest możliwy) w kraju. W cywilizowanych miastach jest on o wiele niższy. Są miejsca, gdzie osoba biorąca piesa ze schroniska (co chwalebnym jest) nie płaci podatku przez jakiś czas (np. rok). Są też w tym kraju miasta o wiele bardziej reprezentacyjne, gdzie podatek jest dwu-, a nawet trzykrotnie niższy niż w stolicy byłego pogierkowskiego województwa. Tak więc zapewne (stare prawo ekonomii) niewielu ten podatek płaci. Zresztą wymigać się od niego można na 100% - piękna konstrukcja 'prawna' posłów, których Państwo wybraliście :)
Pozdro

Sprzedaż petard nieletnim - zjawisko cykliczne.
Nie mam pojęcia dlaczego co roku jest to samo, tzn. dlaczego bez problemu małolaty kupują te petardy. Brak mi słów. Nawet nie chce już się denerwować. A sprzedawcom to się dziwię, że są tacy beztroscy, mając świadomość, że sprzedany przez nich produkt, źle użytkowany, może być przyczyną nieszczęścia. A tym malolatom, które bawią się tymi petardami robiąc przy tym sporo huku i zamieszania, to też bym powiedziała kilka ciepłych słów.

A co będzie w grudniu ???

(Lipiec będzie miesiącem strategicznym - ale to dla wtajemniczonych)

Znam chłopaka, który bawił się petardą - dziś nie ma dłoni. Właciwie był jeszcze dzieckiem kiedy to się stło, chyba nawet ojciec mu kupił. Dziś kaleka. Pamiętajcie o tym wszyscy.

News - nie na skrzyżowaniu, tylko na łuku. Mija sie Atom, zjazd do biurowca i parkingu PEPEES, domki jednorodzinne, zjazd do bramy towarowej PEPEES i za jakiś czas zaczyna się łuk w prawo na browar i Wojska Polskiego. Nie korzysta się z łuku tylko leci prosto (jednocześnie zwalniając by nie stracić zawieszenia na ziemnych wybojach i by trafić w bramę :D ).

(........)

Witajcie, Forumniajcie!

Daję Wam temat na trzy godziny wypowiedzi - od ok. 12. 30 do ok. 15. 30.

Dzisiaj Ona leży na chirurgii w szpitalu wojskowym przy Szaserów w Warszawie. Mąż gosposi mówił mi, że w czwartek wyjdzie (ze szpitala).

Zatem - szybkie informacje, życzenia, wspomnienia et caetera.

Może użyję (-ą) ich w innych mediach...:)))
MRD WJP

Chemicznie człowiek- to prawie sama woda. Amerykanie (jak zwykle) obliczyli, że pierwiastki zawarte w ciele ludzkim są warte 8 dolarów!
Po co to piszę? Ano po to, że nie mamy się czym martwić bo nie mamy wiele do stracenia, a cieszyć się i uśmiechać do innych możemy zawsze! I tak trzymać! Pozdrówka.

No i mimo woli paszcza mi się rozradowała (w sposób głośny) po ostatnich dwóch postach...
8 dolarów... Nawiasem mówiąc pewnie dlatego niektórzy nie mają szacunku dla życia. Ale to są na szczęście niektórzy.
Powtórzę za Niemenem (choć nie tak czysto wokalnie jak On, bo mało kto to potrafi), że "ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat (dziwny skąd innąd) nie zginie nigdy dzięki nim".
Amen

Dyrb

Nie,no nie mówię,że jest tragicznie,ale będąc swego czasu za granicą o tej porze roku,widziałem szybką i zdecydowaną reakcję na takie "zmiany krajobrazu"...no a jesteśmy w unii...to już chyba cywilizacja,nie? :-)
Pozdro!

Dyrb

n/c

Ja tez sie w II ucze i to w dodatku w maturalnej klasie. Wszystko spoko dla mnie nauczyciele mogliby nawet przez okno haftowac ale nie za moj hajs!!!

---
PGG

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org