Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziś I miesięcznica |
Przedłużanie na kreatynę bardzo niszczy włosy. Widziałam już kilka razy takie "kudły". O tym, że się potem strasznie plączą już nie wspomnę. Jakoś 550zł za naturalne włosy wydaje się mało. A może robisz na syntetyki? Pytam, bo przedłużenie z naturalnymi kosztuje od 800zł do 2 tysięcy. Jak wiadomo syntetyki się bardziej niszczą, nie można ich malować, prostować, kręcić i trzeba sporo pieniędzy włożyć w ich pielęgnację. Chociaż naturalne też trzeba mocno nawilżać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziś I miesięcznica |
witam jeżdżę tam samochodem ciężarowym 2 razy w tygodniu droga z Łomży do Pisz ok z Pisza do Rucianego Nida super z rucianego do Ukty możne być a z Ukty na mikołajki jest częściowo wyremontowana i da się jechać tylko jest ślisko ale do zniesienia uwaga na zakręty
|
|
Al.Legionów 65 - Można zrobić ksero
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Kręgielnię w mieście mamy, jest w Załomie i jakoś nie cieszy się powodzeniem, a gokarty na Poznańskiej to nie wiem czy mieliśmy czy jeszcze istnieją, ale do jednej i drugiej działalności jak wspomniał _malutki_ potrzeba sporego lokalu, więc skoro nasz najmądrzejszy prezydent wali ziomali po rogach podnosząc im podatki od nieruchomości to myślę że w tej dziedzinie będzie trudno się rozwinąć, chyba że wyjdziesz na swoje. Tylko współczuć ludziom, którzy na niego głosowali. Sprzedaje miasto jak się da, zatrudnia kolejnych kruków w mieście, a ci żerują na łapówkach bo im za mało płaci i biznes się kręci dla każdego z tej dziedziny, tylko nie dla ludzi, którzy się chcą rozwinąć i zainwestować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |