Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żenująca próba izolacji tylko wzmocni ruch postępowy. |
Do ewy 19 To, że się na forum wyżyjesz używając ostrych słow, to i tak świata, ani ludzi nie zmienisz. Jeśli chodzi o mnie to mam prywatny teren i na nim sprzątam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żenująca próba izolacji tylko wzmocni ruch postępowy. |
powinno się "czarnych"wytępić
|
|
a może kazać im przejść przygotowania do I Komunii Świętej?
|
|
Wlasnie odpadlam na psychologu w WKL moze mi ktos pomoc jak powinno byc napisane odwolanie i gdzie je trzeba zlozyc. JEstem z Wroclawia.
|
|
polecam dra Zarembę. Nie pracuje co prawda w szpitalu w Łomży, ale jest bardzo kompetentny i, co uważam za bardzo istotne, wszystko fajnie wytłumaczy. Ja na swoim pierwszym usg (u innego spcjalisty) usłyszałam dosłownie:"ciąża jest i ciąża jest żywa"- to wszystko- imponujące dla kobiety, dla której ta sytuacja jest czymś nowym. Nawet nie miałam okazji zobaczyć "fasolki". Teraz chodzę do dra Zaremby, jestem bardzo zadowolona, polecam!
|
|
to pewnie ty na milano jezdzisz tam gdzie wcale jest wiocha na maksa . Pewnie jestes pierwszym gosciem na parkiecie i skaczesz pod sama scena w rytm muzyki zespołu bayer full
|
|
Wlosy naturalne ? koloryzazja i podciecie za 550zl to nie kupilabys wlosow
|
|
@D****Z18 A teraz pracujesz u Polaka za marne grosze, mieszkasz u Polaka w syfiastej norze i jest Ci dobrze. Albo nie pracujesz i zwalasz na Żyda. Przypomnę że naziści mordowali Polaków równie chętnie co Żydów, którzy nota bene także byli obywatelami Polski. A teraz Twoi koledzy na stadionach hajlują po pięć piwek.
|
|
tez to slyszalam Takos
|
|
U Dr.Pijagina koszt wizyty 80 zł.
|
|
Czy jest w Łomży ktoś kto wypozycza quady?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |