poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojewda z Łomży odszedł

Trzeba trzeba. Speedy poleciały nałeb an szyje jak zaczełem o...ć IST. Do tego ja jestemze strony Łagody/Kazanska tu nic nie działa. Nawet P2P w nocy ;/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojewda z Łomży odszedł

http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp a na tej stonce wyszło mi 97,78 kbps na www.numion.com wynosi 145kbps (Kazańska) sprawdzajcie wyniki. prosiłbym o podanie dokładnych wyników oraz ulicy na jakej mieszkacie.

jak ktoś jest cieniasem,to swoje braki nadrabia w inny spsób...
...Totti to jeden z największych skur****ów piłki nożnej,jakiego widziałem
...jaskiniowiec!

nie ma rzeczy idealnych,i nigdy nie będzie,podobnie rzecz ma się z tym forum...a dzięki temu,że istnieją tematy "zaśmiecające",dostrzegamy wżność innych postów,które tego nie czynią...poza tym ,niech każdy ma swoje 5 minut,bez takiej żenującej musztry...najwyższy czas żebyś to zrozumiał i dał co niektórym ludziom spokój

"...najgorzej jest się poczuć na szczycie schodów...wtedy już nie pójdziesz do przodu!"

Czy może wiadomo komuś coś o lidze miejskiej siatkówki organizowanej przez TKKF. Jakie drużyny wystapią w tym sezonie? Wszystkie informacje i typy faworytów mile widziane.

Proszę o podanie o co tu chodzi?-Dziękuję.

To też ciekawe , a wzięte ze str. Gwardii W-wa: "Mijała 20 .minuta drugiej połowy, gdy Rymbiewski i kryjący go Krzysztof Zawadzki ciągnęli się nawzajem za koszulki, pani sędzia uznała, że faulował zawodnik Unii, którego "Sebanek" po chwili lekko odepchnął. Sędzia boczny uznał, że nie było przewinienia, do wykonania rzutu wolnego szykował się Stanisław Terlecki junior, a Rymbiewski wbiegł w pole karne, gdzie uderzył kolejnego zawodnika Unii. Drugi sędzia-asystent nie miał już wątpliwości i wskazał rozjemczyni snajpera Gwardii. Ta bez wahania wyciągnęła czerwony kartonik, schodzący z boiska Sebastian znokautował jeszcze prowokującego go zawodnika gości, a gdy zbliżał się do ławki rezerwowych Unii, na boisko wbiegł jej trener, Piotr Kupka i został powalony kopnięciem w klatkę piersiową. W tym momencie wywiązała się regularna bijatyka między piłkarzami obu zespołów, w której najbardziej poszkodowany został skierniewicki rezerwowy, Piotr Bajdziak, odwieziony do szpitala z rozbitym nosem i głową. Sędzia kompletnie nie panowała nad sytuacją, powinna była chyba zakończyć spotkanie i ukarać czerwonymi kartkami wiodących uczestników walki, ale wznowiła je po pięciominutowej przerwie.Przede wszystkim jednak jest nam wstyd za to, do czego doszło dziś na Racławickiej. Chcielibyśmy przeprosić wszystkich działaczy, trenerów, piłkarzy i sympatyków Unii Skierniewice za zachowanie Sebastiana Rymbiewskiego, wynikłą z tego powodu awanturę, oraz życzyć Piotrowi Bajdziakowi jak najszybszego powrotu do zdrowia. Widziało się zamieszki na trybunach, słyszało o próbie potrącenia sędziego samochodem w trakcie B-klasowego spotkania, ale nigdy byśmy nie przypuszczali, że coś tak karygodnego może się wydarzyć na trzecioligowym szczeblu, w Warszawie, w dodatku z winy zawodnika naszego ukochanego klubu. 26-letni Sebastian Rymbiewski, czołowy strzelec III ligi, tym postępkiem najprawdopodobniej przekreślił swoją karierę. To się wydarzyło na meczu przeciwników naszego ŁKS.

Elektromechanik - Robert Banach - ma warsztat za sklepami na Długiej od strony kapucynków. Dojeżdża się od ronda w Długą, potem w Krótką (w lewo), a na Krótkiej pierwsza w prawo (nie pamiętam jak się nazywa), skręca się w ostatnie podwórko z prawej strony. Po kilku miesięcach jeżdżenia po elektrykach i elektromechanikach rozwiazał problem z niedziałającym (czasami) rozrusznikiem. Dobrze też robi mechanikę do której nie potrzeba kanału (nie dysponuje nim).

Mechanik na Poznańskiej, jedzie się od strony Al. Legionów, mija Atom i na najbliższym łuku w prawo (tam gdzie się skręca na prawo), trzeba pojechac prosto w bitą drogę i po 20 metrach w bramę (praktycznie na wprost drogi z której zjeżdżamy). Kiedy pracowałem w pobliżu robiłem u niego wszystkie mechaniczne rzeczy, zostawiałem samochód rano, odbierałem po południu. Wszystko było robione sumiennie, tanio i bez kombinowania.

Pozdrawiam!

(........)

Witam. Powiem tyle: p2p w "firmie" IST jest blokowane na serverach przez admina, a konkretnie porty na ktorych pracuja klijecni sieci wymiany plikow. Jest to jednak bardzo slabe zabezpieczenie i latwe do obejscia. Nie podam gotowej recepty z oczywistych wzgledow (pozdro admin IST :P). Zainteresowanym polecam www.google.pl

(........)

Ludziska MPK to firma komunalna (miejska), a 4lomza.pl, jest własnością firmy prywatnej.

Wydaje mi sie, że to MPK, ewentualnie UM Łomża (www.lomza.pl) powinni zamieścic rozkład jazdy autobusów miejskich!!!

...ewentualnie za niego zapłacić :)

Hmmm widze że niezła debata się zaczeła na temat ISTnego gooowna tak więc z przyjemnością się dołacze i opowiem wam pare żeczy na temat tej firmy . Mianowicie jak w temacie blokują p2p w tym tygodniu co teraz miną internet był regularnie wyłąnczany o godzinie 17 nawet lanu niebyło co jeszcze gdy chciałem opowiedziec otym ludziom na foruum elomza.pl to posty były wyżucane pod pretekstem zbyt obraxliwych słów użytych w postach powiedzieli że jesli coś mam do powiedzenia moge pisac na forum sieciowym na które ludzie z zewnątrz niemogą wejśc no ale cuż wiec pisałem tam po jakimś czasie wyżucili mnie z tego forum pewnie jak zwykle za zbyt obraxliwe teksty choć powiem szczerze że niebyło tam nic obraxliwego poprostu cche tylko żeby IST zaczeło się wywiązywac z danych obietnic o połaczeniu obydwóch sieci itp zewnetrzne ip kosztuje !!!!! 50 zł za rok bodajze jak się oto upominałem to mówili ze bezie gotowe na wakacje póxniej jak zaczełek przyciskac dowiedziałem się że zewętrzne ip już jest do wykupienia od 4 miesięcy mało tego pingi w grach są niemozliwie wysokie aha i jeszcze wracając do ip to jesli się wykupi te ip to sie traci lan to jest moim zdaniem czysta dziecinada z ich strony Na poczatku jak tylko załozyłem ten internet to przekazy miałem lux na p2p w nocy pzrez tydzień ściągałęm po 20 filmów gier i co tylko a teraz ściagam już dwa miesiace film fajnie nie ??? strony otwierają się tragiocznie ja dzis sprawdzałem transfery na stronach światowych to miałem uwaga 37 kbps i neich żaden pseudo informatyk znajacy się na przysiskach POWER nie mówi mi o zadnej złej konfiguracji kompa wirusach czy innych śmieciach bo jest dobrze skonfigurowany itp na dodatek gdy zgłaszqam moje zazalenia na emaile podane na stronie IST nie odpowiadają nanie hmmm gdy zakłądałem neta mówili że nieograniczony dostęp do internetu z przykrościa musze stwoierdzic ze to kłamstwo poniewasz internet sie ma 16godzin a nie 24 bo reszta to awarie jedna strona sieci jest cały czas modernizowana stoją po jej stronie servery do gier i takie tam a po drugiej stronie jest coraz gorzej natym chyba zakończe ta wypowiedz

Słusznie ktoś zwrócił uwagę bo żeby dojść jak kursują autobusy i o której nie jest prosto.Zostało pozamykanych wiele ulic i autobusy zupełnie pozmieniały swoje trasy,teraz gdy powoli niektóre zostają otwierane nie wiem od kiedy ruszą one swoją starą trasą (o godz odjazdów nie wspomne)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org