Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaszczuli głosO. Wiśniewskiemu, odebrali głosO. Bonieckiemu odebrali głos Jezusa |
koło Okruszka przyjmuje prywatnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaszczuli głosO. Wiśniewskiemu, odebrali głosO. Bonieckiemu odebrali głos Jezusa |
Ifonga16 na Piłsudskiego obok Gaspolu. Niunia jak byś czytała posty to byś zauważyła,że podałem gdzie przyjmuje,dziewczyna się pyta o godz.
|
|
Re: zaszczuli głosO. Wiśniewskiemu, odebrali głosO. Bonieckiemu odebrali głos Jezusa |
Ja bede układał glazure za około tydzien. Szukam dobrego niedrogiego fachowca. Jaka cena za m2 takiej usługi ? Jarek
|
|
Witam wszystkich mam pytanko czy moze ktos napisac czy ten MS jest trudny i jak to wszystko wyglada,jakie sa miej wiecej pytania i czy naprawdw trzeba pisac prawde czekam na odpowiedz pozdrawiam .
|
|
Cześć mam pytanie czy są na forum kierowcy ciężarówek którzy jeżdżą do Norwegii chodzi mi bardziej okolice Oslo pozdrawiam http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Kokosz ja mieszkam na wsi jezdze mercedesem klasy S 320 rok 2004 a Ty powiedz czym ty jedzisz .mam firme transportowa i mieszkam na wsi ? cio ha Zeby ci ze wsi nie naskoczyli na łomze i dupska wam skopali , tak cos czuje.
|
|
za chwile jeszcze ktos napisze ze i w OHP poziom jest wysoki
|
|
no dobra weta jest idealna szkola dla ucznia, duze wymagania, wysoki poziom, idealne przygotowanie do matury rownoznaczne z Ohp tylko koncowy egzamin wiecej osob zdaje ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |