poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRZEWRÓT MAJOWY

A wie ktoś może jaka jest cena biletu? Z góry dzięki!

Pzdr!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRZEWRÓT MAJOWY

ADALL: po Twoich postach to pozostaje tylko w dupie sobie pogrzebać. Nigdy nie uznawałem i nie uznaję tamtego rankingu, więc mi z nim nie wyjeżdżaj. Nie wiem co masz do moich postów - wszystkie są z pewnością poprawne, zarówno pod względem ortograficznym, interpunkcyjnym, jak również merytorycznym. Tylko co mają do tego forum moi rodzice?! Nie głoszę żadnej ewangelii, po prostu wyrażam swoje zdanie. Denerwują mnie posty idiotyczne, traktujące o nic nie znaczących sprawach...

Zbych

jeżeli sie nic nie zmieniło, a pewnie nie, to normalny 10 zł, ulgowy 7 zł. pozdro!

Ja tez, choc tylko tak duchowo, przylaczam sie to tego apelu, zyczac powodzenia organizatorom w osiagnieciu tego celu, jak i suckcesu NASZEJ druzynie. Bo po kilku ostatnich potyczkach moze wlasnie tym dopingiem pomoze(my)cie im jutro o pokusznie sie o zwyciestwo.

PS. Moja lokalna druzyna polonijnych 'odboysow', choc czlonkowie jej pochodza z roznych stron Polski, tez najczesciej 'popiera' wlasnie ten lomzynski browar po kazdym naszym meczu ... :)
Let's go LKS!
wychu

mi kazaa działa ale kiedys była ograniczona no i denerwuje mnie jak czasami odłączą na jakis czas a właśnie musze do neta

Wiecie co? ja akurat sporo podróżuję po Europie i jakoś zawsze wracam do Łomży jak do swojego fotela. Może i Łomża jest "zadupiem", ale to nasze zadupie i tylko tu jestem u siebie. Fakt, że czasem jojczę na kostki, bruki itp, ale to dlatego, że mi zależy...tak jak nam wszystkim. I nigdy nie chciałbym, żeby stała się wielką metropolią bo lubię takie nieduże miasta, tylko w takich życie ma ludzki wymiar (z całym balastem problemów i nidogodności). No i te wspomnienia związane z tyloma miejscami... Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.

edy

File Size: 150.005 KB
Time Elapsed: 1.011 seconds

--------------------------------------------------------------------------------

1.159 Mbps
(148.37 KBps)

Na stronie http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp mam coś takiego. Niewiem co to za wartość w nawiasie. Z tego co wiem to ludzie z sieci IST mieszkający na Kazańskiej i P. Łagody mają znacznie słabsze łącze niż my (czyli Ci z Ks. Janusza i Księżnej Anny), ale niedługo ma się to zmienić. P2P u mnie działa.

Zbych

drogi JAAA dawno mnie tu nie byloo chyba ze sto lat
ale hmmmm jak slusznie kolega inny zauwazyl pachmnie to prowokacjo tylko jako....??? to je pytansko czekam ja znaka zycia łod ciebieautochton napisał(a):

> Ha, ha , ha , a jak się okaże , że wy oba same? Pachnie mi tu
> prowokacją.

a co to ciebie kubymama to ja jesszcze sie twardo trzymam i nie imam sie brzytkich rzeczy zeby zarobic na chleb i maslo<narazie mama posyla paczki zywnosciowe:P>
mam nadzieje ze tak bede dalej sie 3mac bo nie che powielac schematow<ja nie lubie powielac schematow!!!!!!!!!>
wiec jestem inna i nawet jak ktsik zauwarzyl pahne :P prowokacjom:P hihi oki a tarz zmykam na psychologie. sija
o boze jak jaom sie rozpisala :/

Myślę, że nie chodzi tu o wykształcenie, ale o starą zasadę zwykłej, ludzkiej odpowiedzialności za to, co się robi. Dotyczy to wszystkich zawodów, ale szczególnie lekarzy- bo chodzi o ludzkie zycie. Oczywiście są wśród nich różni, ale niestety nie zauważyłem w tym środowisku żadnych prób "samooczyszczenia", a tylko tak można autorytet zawodu budować. Musi istnieć więc jakiś rodzaj przymusu i selekcji i ten LEP - to dobry początek.... ale co dalej? Czy znowu nasz, polski słomiany ogień się nie zatli?
Przewiduję wzrastające parcie lobby lekarskiegoo, żeby sprawie łeb ukręcić . I znów nic z tego nie wyniknie.

wiem ze w sledziowie gdzies na lipowej {chyba} jest jakis sklep no i gielda w warszawskiej stodole w kazda niedziele od 10 do 14

Wyczyść te metalowe blaszki w bateri. Może to być spowodowane tym że styki są brudne i gdy telefon potrzebuje więcej powera a go poprostu nieotrzymuje i wyłącza się.

Czy Lubicie piwo ? Jeśli tak to podajcie jakie pijecie Alkoholowe czy bez i jakiej Marki :/

Dziś byłem w tych miejscach co ma przejść obwodnica znaczy tylko w piątnicy byłem i ja tak myśle że ta obwodnica bedzie nad ziemią ponieważ że on musi przejść przez piątnice w takim miejscu za nowym moste w lewo zaraz jest taki duł miedzy fortem a reszta tej góry ale w tym miejscu są domy droga i tp. to tak patrząc to w jednym miejscy bedzie kilka km obwodnicy most od łomży az za piatnice i jeszcze nad kazdą drogą muszą mosty i wiadukty.Ale kiedy ma to wszystko ruszyc ? słyszałem że przetarg już był ale chyba szybciej to zrobio niż Via Baltice ? Dajcie kogos z tych co nadzorują tym .

Ma zowsze Łomża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org