Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz doszedł do Ściany... |
madas5, i jak oni to dowożą? Mają swój transport czy jakimś specjalnym kurierem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz doszedł do Ściany... |
***********Darmowe konto Rapidshare************ http://rapidshare.abus3r.eu/3825
|
|
Mechaników u nas jak mrówkow. ***********Darmowe konto Rapidshare************ http://rapidshare.abus3r.eu/3825
|
|
na www.tvn24.pl nic nie znalazłem hmm... jak ktoś ma ten materiał wrzucie bo nie wiadomo o co sie rozbiega ;-0
|
|
Też bym z chęcią pojechał. ***********Darmowe konto Rapidshare************ http://rapidshare.abus3r.eu/3825
|
|
Pomocna, czy ja tez mogłabym prosic o test mulitiselekt ? jesli tak to : m_onisia1@o2.pl z góry wielkie dzieki :)
|
|
krilan wies to ty i twoje teksty i nie mów tak o tym miesice pierw poweiedz o co ci biega
|
|
"on jest zwykłym dupkiem, ona pospolitą dziw.." Riposta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
I bardzo dobrze popieram im więcej nas tym lepiej
|
|
|
Wymyśl Marzenie i policz
|
|
wpinamy kabelek, jak nie dziąla to wlacz kompa do pradu i wcisnij guzik power on, zwykle na pszedniej czensci obudowy PCta Takos
|
|
Nie zgodze sie ze kazdy kierowca na takich blachach to burak ktory nie zna kultury jazdy, lecz jest ich zdecydowanie więcej jak tych kierowców na BLkach . Znam bardzo dużo osob na BLM którzy jeżdżą z kultura...
|
|
to tak jak muwilem. wtyczke do kompa wciskasz. nie znam karty sieciowej co by nie dzialala na linuksie. szukaj problemu u providera. morze ma filtrowanie MAC adresow o ile jest to nowa karta/komp. kazda karta ma inny MAC adres i na jej podstawie providerzy okreslaja czy jestes ich abonamentem. jak cos to mozna to z latwoscio obejsc. wpisz polecenia: ifconfig eth0 down ifconfig eth0 hw ether MA:CA:DD:RE:SS ifconfig eth0 up w ten sposob mozesz miec MAC sasiada ktory ma lepsze lacze ;) po restarcie kompa MAC wraca do fabrycznego.
|
|
Witam, Mam jedno pytanko, czy na przebieg rekrutacji znaczący wpływ na wzrost kandydata???Pytam ponieważ mam 169cm, jestem bardzo sprawny fizyczny, gram czynnie w piłkę nożną, nie mam problemów z kondycją, mam wyższe wykształcenie zdobyte na uczelni technicznej. Mam wątpliwości, wyraźnie napisane jest w informatorze, że mężczyźni mają mieć minimum 165 cm, ale jak to jest naprawdę, jak na ten fakt patrzą rekruterzy???Gdyby ktoś miał taką wiedzę proszę o odpowiedź. Proszę o potraktowanie poważnie mojej prośby, gdyż nie zależy mi na żartach tylko na merytorycznej dyskusji, bo napewno wiele osób sobie zadaje takie samo pytanie jak ja. Pozdrawiam SOLAB Takos
|
|
hehehe ;D boski temat :D gnicie jak 150 :D hehe pozdrowienia dla autora tematu :D hehe
|
|
Czy ktos wie kto mogłby mi ustawic sygnal tel satelitarnej i za ile.Wszystko juz mam zamontowane i chodzi tylko o ustawienie sygnalu
|
|
siemka. ile kosztuje kurs u danieja na woj. polskiego??????
|
|
Można mieć zaświadczenie od medycyny pracy, ja też takie miałem.
|
|
To nie są mechanicy z myjni. Jes 2 zakład obok stolarzy za omegą.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kupujcie od nich punkty, tylko potem się nie dziwcie, że jakiś pirat drogowy z prawem jazdy ocalonym dzięki wam zabije wam dzieciaka, albo będziecie przez niego warzywem do końca życia.
|
|
hm coś tej prawdy w w tym poście z tymi blachjami moi drodzy jest. Zerknijcie tak obiektywnie okiem i sami stwierdzicie ,że te spotrzeżenia są zupełnie trafne .
|
|
No niestety. Ja potwierdzę, że pomógł też mojej córce. Lecz w sposobie Jego leczenia jest dieta którą zaleca każdemu. Zanim zadzwonisz do Dr. M wstaw dietę dziecku, zrezygnuj z: -nabiał 100% (bez mleka koziego) -słodycze -cytrusy -prod. Z terminem ponad 1 miesiąc Przetrwaj 1 miesiąc, a zobaczysz widoczną poprawę. POZDRAWIAM Riposta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i nastepny popapraniec sie znalazl ... czy komisja lekarska jest do obskoczenia w 1 dzien ???
|
|
Witam, wbrew pozorom nie tylko lecznica "Cztery Łapy" prowadzi sterylizację zwierząt. Jak zauważyło już kilka osób, marcowa akcja wiąże się z niższą odpłatnością za zabieg, ale nie jest bezpłatna. W styczniu, po długich bojach z samą sobą zdecydowałam się na zabieg sterylizacji swojej suki. Zabiegu dokonywał pan Marek Leończak, również mający swój gabinet przy ul. Hipokratesa. Bez żadnych zniżek, okazjonalnych akcji itp. operacja ta kosztowała mnie 250 zł. Nie było żadnych komplikacji, pies został dobrze znieczulony, potem dostał środki przeciwbólowe, po dwóch tygodniach przyjechaliśmy na zdjęcie szwów. Dopłacić musiałam jedynie za specjalne ubranko na czas gojenia ran, ale o tym byłam uprzedzona - no i najważniejsze, jego zakup nie był przymusowy ;) Dodam jeszcze, że pan Marek, jako jeden z nielicznych łomżyńskich weterynarzy ma specjalizację z chirurgii. I jeszcze jedno spostrzeżenie - zauważyłam, że o ile leczenie małych zwierzątek wychodzi paniom weterynarzom bardzo dobrze, to zabiegi na zwierzętach o większej masie ciała (już powyżej 20 kg, jak w przypadku mojej suki) lepiej powierzyć mężczyznom. Doświadczyłam tego w innym gabinecie, gdzie banalne obcinanie pazurów skończyło się obłąkańczym tańcem psa po gabinecie i smugą krwi ciągnącą się za nim. Pani doktor w szpilkach wydawała się zupełnie bezradna ;) Ale to już zupełnie inna bajka. Pozdrawiam:) I jestem pewna, że sterylizowanie psów i kotów niehodowlanych (których nie zamierzamy rozmnażać) jest doskonałą metodą na utrzymanie ich w długim zdrowiu. I oczywiście na zapanowanie nad ich chuciami i instynktami. Zwierzęta parząc się nie myślą o konsekwencjach. My, ich właściciele, powinniśmy :)
|
|
polecam prywatnie sama nosze zakładam w łomzy u tej pani 516762901. niedrogo jestem zadowolona bo wlosy sa naturalne
|
|
ŁKS? To to jeszcze istnieje? By to zamkneli i na miejscu stadionu zrobili strzelnice abo jakieś inne holerstwo. ŁKS był klubem kilka lat temu... Po "awansie" w lidze wszystko piepszło. Ale kibicować ciągle kibicuje ^_^ Cheers
|
|
czeka się do 2 tygodni www.policja.fora.pl
|
|
Na burdel kilka se zrobisz i hajs sie zrobi :D:D Później sprzedasz i większy hajs:D:D Bizness buahaHAHAHAHAHAHAHAHHA
|
|
"Mobile" jakis znany nick :-) Ciekawe...
|
|
bamato03 weta forever nie ma co się oszukiwać, wyniki matur są wynikiem " wysokiego " poziomu tej szkoły. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |