Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stan wojenny |
Maxthon. Jest to nowsza wersja MyIE2.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stan wojenny |
Mozillan Firefox i Firebird
|
|
jestem pod wrażeniem, wreszcie ktoś coś mądrze gada... jak nie na forum.... jesienne pozdrowienia
|
|
Polecam przeczytać jeszcze raz co napisałem. "Opera, _tak jak_ [...] obsysa".
|
|
Wygląda też na to, że przy okazji modernizacji zlikwidowano przystanek MPK w kierunku miasta, bo nigdzie nie znalazłem śladu zatoku. Tak więc jeden jest przy ul. Piłsudskiego (os. Medyk) a następny aż przy Starostwie Powiatowym. Pogratulować dobrego samopoczucia projektantom i tym którzy nadzorowali i projekt i prace modrnizacyjne. A wszystko to w trosce o dobre zdrowie mieszkających przy Szosie Zambrowskiej. Wiadomo w zdrowym ciele zdrowy duch. A tak zupełnie poważnie... to już przestaje być smieszne... w godzinach porannego i popołudniowego szczytu komunikacyjnego na skrzyżowaniu Zawadzkiej z Sikorskiego można znieśc jajo. Fakt czasem zjawi się tam Pan Policjant i pomacha troszkę lizakiem, ale jak zmarznie to zwija się do radiowozu i znika... Pozostaje tylko mieć nadzieję, że zamknięcie i remont ronda na placu Kościuszki i ul Zjazd potoczą się w delikatnie szybszym tempie...
|
|
W najbliższą sobotę ŁKS poraz ostatni w rundzie jesiennej zmierzy się przed własną publicznością w meczu o mistrzostwo III ligi. Przeciwnikiem naszych piłkarzy będą rezerwy wielokrotnego mistrza Polski - warszawskiej Legii... Od wtorku ruszyła organizowana przez klub akcja PEŁNY STADION. W całej Łomży rozwieszono plakaty zachęcające do przyjścia na stadion i stworzenia prawdziwego piłkarskiego święta. Nam nie pozostaje nic innego jak dołączyć się do tej akcji i zaprosić wszystkich w sobotę o godz. 13 na stadion przy ul. Zjazd na mecz ŁKS - Legia II Warszawa. W przerwie spotkania odbędą się różne konkursy z nagrodami głownego sponsora. Kibice ŁKS-u natomiast zaprezentuja oprawę meczu, jakiej dotychczas w Łomży nie było! ZAPRASZAMY!
|
|
Chciałam tu poruszyć temat dotyczący nowo budowanych chodników przy Alei Legionów. Czy ktoś widział co dzieje się przy nr 32?? To sen pijanego urbanisty chyba !! Kto w tym mieście zatwierdzał wogóle takie plany?? Bo nie sądzę by była to wina ekipy budowlanej. Oni robią to co im każą. A Pan z Urzędu Miejskiego, który dziś odwiedził ten teren stwierdził, że tak po prostu ma być. Otóż...zwracam się tu do władz miasta.... Był kiedyś ładny parking przy ulicy Vis a Vis parku. Pomiędzy sklepem spożywczym a byłym ZBOWiDem. Był. Parkowali tam mieszkańcy bloku 32b. Parkowali. Bo teraz jeśli ktoś szanuje swój samochód to raczej się tam nie da. Nie jeżdżąc po krawężniku i chodniku również. Na środku parkingu wyrósł wysoki krawężnik. I co z tego, że zrobili dwa wjazdy?? Skoro nie ma gdzie wjechać?? Pół biedy byłoby, gdyby ten teren miał prawowitego właściciela. Ale z tego co mi wiadomo - od dawna i nie widać końca toczy się o to spór w sądzie. Także - Ziemia niczyja - a miasto robi co chce. Parking szer 3 metrów z dwoma wjazdami i krawężnikiem pośrodku. PARANOJA. Może ktoś z Urzędu Miejskiego się tym zainteresuje???? Pomijam już fakt chodnika przed sklepem w byłym zbowidzie i przed blokiem 32C, gdzie na wjeździe jest krawężnik a obniżenie (jako wjazd) skierowane jest w stronę błotnistego i dzirawego terenu. (Co ciekawe - dziś "naprawianego" błotkiem z kamieniami.... Czekam na jakąś reakcję. Bo to - jak ten parking teraz wygląda nadaje się do tego by zainteresować jakieś ogólnopolskie media. PROSZĘ O INTERWENCJĘ
|
|
Jeszcze nie byłem na szosie zambrowskiej i co tam sie stało ale nie długo zobacze co tam wyrobiono ale nie możliwe ze tako ulicy zmiejszyć
|
|
I will be there na 100%. Takich meczów nie można opuszczać!! Zbych
|
|
CHUUUUUUUURRRRRAAAAAAAA, ponoć wtedy jest się także zdrowszym, czyli :-);-):-)
|
|
...a niekiedy nie jesteś w stanie się uśmiechnąć,choć byś pragnął... ...idę dziś na pogrzeb bliskiej mi osoby i nie sądze aby w najbliższym czasie uśmiech na mojej twarzy zagościł... :-( Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
dzieki grabos na ciebie zawsze mozna liczyc :)
|
|
Jeśli ktos uważa, że wejdzie z "szalikowcami" za darmo i później rozsadzi swoje szanowne 4 litery gdzieś na krzesełkach czy po przeciwnej stronie a nie ma zamiaru dopingować to jest w błędzie. Przy ostatnim wejsciu było paru takich więc od razu przy bramie zostali odesłani pod kasy. Przybywajcie na stadion a kto nie ma już naprawde kasy to niech poczeka za bramką, po 1 połowie zostanie bezproblemowo wpuszczony. POzdr. <<< E'03 >>> www.lks.lomza.tk Zbych
|
|
Czego się drzecie na Mrs?? Został przecież podczas jakiegoś idiotycznego rankingu królem tego forum !! Ma teraz niepisane prawo operdzielać każdego i kiedy tylko chce!! Masz rację - Mrs, - tylko Twoje posty są politycznie poprawne, zawsze na wysokim poziomie i mobilizujące do dłubania w nosie. Tak trzymaj. Ty jako człowiek dojrzały, nie musisz słuchać rodziców, głosząc ewangelię na tym forum. Wogóle bym się zbuntował, na Twoim miejscu i nawet nie brał z rana kanapek do szkoły. Takie to już prawo - elit rządzących!
|
|
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a wszystko z powodu nuty :-))))) a mówią, że muzyka łagodzi obyczaje...hihihihi
|
|
Oj tak ... dzień zaczął się bosssko... najpierw zmokłem w drodze do pracy, później kierownictwo kulturnie dało nam do zrozumienia ze jak dobrze pójdzie możemy szukać sobie nowej pracy... było jeszcze kilka innych bardzo miłych akcentów... ale co mi tam ... ajm smajlin' od samego morninga... Ale w koło jest wesoło :) pozdrawiam słonecznie i wogóle promiennie... Zbych
|
|
http://sport.onet.pl/1004897,wiadomosci.html Czy za takie postępowanie nie powinno wprowadzić się dożywotniej dyskwalifikacji ??? Zwalczamy zdziczenie na stadionach więc piłkarze również powinni być objęci tą walką.
|
|
Najlepiej nie korzystać z usług takiej "firmy".
|
|
Brawo Frotka! Co byśmy nie mówili- to zycie jest darem nawet wtedy, kiedy jest źle (bo musi sie poprawić). Jest takie powiedzenie: Pomyśl, że jutrzejszy dzień jest pierwszym dniem z reszty życia, która ci została więc przeżyj go z radością. :-) Pozdrawiam.
|
|
Nie ma sprawy. Dobrze, że przypomniałeś. Przed meczem szaliki będą sprzedawane przy bramie wejsciowej na stadion. W trakcie meczu na młynie. Wzór szala pod tym adresem: http://www.lkslomza.9x.pl/1.jpg <<< E'03 >>> www.lks.lomza.tk Zbych
|
|
ja chodzilem do podolak OK tyko pewnego dnia zaproponowala mi nowe znieczulenie nie dretwieje czala buzia tylko na prawde kawalek (jak ktos wie o co chodzi to zrozumie) te co dretwieje cala buzia to znieczulenie do rwania a te o czym mowie (do leczenia) jest inne ma inny sklad dowiem sie jakie to jest i podam na forum na prawde polecam (podobno prod francuskiej)
|
|
Spotkałem się z pomysłem by w sezonie zorganizowac cykl zawodów pucharowych w kajakarstwie amatorów. Co tydzień w niedzielę można byłoby zajść na przystań skąd pomiędzy 10, a 14 startowałyby załogi wypożyczanymi kajakami turystycznymi (takiego sprzętu nam nie brakuje). Trasa na plażę i spowrotem. Startująca załoga otrzymywałaby numerek, który by ich identyfikował przez cały cykl pucharowy. Pierwszych 10 załóg (na przyklad 10) dostawałoby punkty które kumulowałyby się w klasyfikacji generalnej. (np. za miejsce 10 - 1pkt, 9 - 2pkt, 8 - 3pkt, ... , 3 - 8pkt, 2 - 10pkt, 1msce - 12pkt . Jest w Łomzy ktoś kto podjąłby się organizacyjnie czegoś takiego?
|
|
:p POMIDORKI SOM W BIELSKU-BIALEJ ZAPRASZAM EWENTUALNIE WYSLE POCZTO UHA ZOREK POMIDOREK :)
|
|
Kefas, napewno w prawo? Tam nie ma zadnej drogi oprócz PEPEESu
|
|
Od 2005r pan prezydent powinien opdatkować naszych wspaniałych radnych a wszegulności; panią Konopkie ,pana Jarote i Z. Piechocińskiego ręcistę na pięciu etatach. Ciekawie jak będzie głosował pan Z. Piechociński za podatkiem od srodków transportu czy jako radny, czy jako członek Rady Nadzorczej w PPKS Łomża.
|
|
PKS Łomża ma być firmą prywatną ? czy tylko tak mi sie zdaje >?? no to kto bedzie nas wozić ? Zbych
|
|
Oooo, to by było fajnie. Tylko ciekawym, kto byłby właścicielem tejże prywatnej firmy? Pozdrawiam
|
|
Byłem dziś u dr Drożyner. Miło nam się porozmawiało i ząbek jak nowy. Wiele dobrego słyszałem o tym lekarzu. Sympatyczna pani doktor, ceny umiarkowane, jakość usług wysoka.
|
|
Moze chociaz czesc tych pieniazkow z podatkow trafi do sluzb odpowiedzialnych za czystosc w miescie, w celu posprzatania tego co te kochane pieski lubia robic najbardziej (w szczegolnosci na placach zabaw dla dzieci), a czego wlasciciele nie potrafia (?) posprzatac !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |