środa, 16 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komunizm zwycięża !!!!

Autor: Kola (---.adsl.inetia.pl)
Data: 12-02-09 20:33

tak tak a najwieksze kozaki to sa na tym forum i dostarczaja tematu panom z KMP. Przeczytajcie dzisiejsze wiadomosci na 4lomza i zobaczycie jak koncza wszyscy "kozacy".

z tego mozna delikatnie wywnioskowac ze "ty" (Kola) należysz do szerokiej grupy społeczniaków a co za tym idzie konfitur. <J.S.>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komunizm zwycięża !!!!

Pozwolę sobie zacytować słowa mojego kolegi:
" Pogański dzień zakochanych - jeśli kogoś się kocha to wyznaje mu się to uczucie przez całe życie a nie przez jeden dzień" [...]

co sądzicie o piosenkach disco polo i o zespołach które je wykonują na weselach, który zespół najlepszy z łomży??????

pewnie właczyles filtr dla kraju czy tam kontynentu bo niedawno YouTube prosiło o wybranie tego filtra jak nic nie wybierałes to mozesz wsio ogladac...

Signature will be available soon. Please wait ;)

ja mam pytanie do osób znających sie i kompetentnych w tej kwesti, chodzi o AB. Jest tam wzmianka o kredytach, pozyczkach osob pozostajacych we wspolnym gospodarstwie domowym. Niestety takiej informacjinie chca mi udzielic osobo mieszkajace ze mna - nie wazne kto :). W zwiazku z czym co mam napisac ? Nie udzielono mi informacji ? Nie wiem ? Wyjasnic to podczas skladania ?

P.S Ma ktoś 28.02 TWO, TSF Słupsk ? ::) ::)

Zgaadzam sie. troche przasada z tymi cenami, ja tez mam testy od pomocnej i jestem z nich zadowolony zreszta kupilem tez testy i slowo w slowo jest to samo z malymi wyjatkami, ja dodałem tylko artykuły na podstawie ktorych napisano odpowiedzi i zapłacilem 35 zl, a kazdy ma to samo w innej cenie

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Do Agnieszki: Nie jestem z Krakowa ale z województwa i testy miałem w Katowicach a dalej już w Krakowie.

P.S. Trzeba poprostu ignorować tego prymitywa.

Jeszcze prośba dot multiselectu od pomocnej a dokładniej mówiąc zadań na ten test - bo tam w zad dot sześcianów jest link gdzie można poćwiczyć ale mi się on nie otwiera bo mam nowszą wersję explorera. Jakby ktoś miał te zadania do których można by się dostać w inny sposób to bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam wszystkich

ja tam wole pipke ale najlepszy zespół na wesele z łomży to "MODEL" polecam

frajerzy co dupek nie mogą se znaleźć przez swoje braki.
może to dla was okazja w wy tak podchodzicie to sie wcale nie dziwę.
życzę miłego życia w samotności hehehe

Biernaczento- sie wyznaje, ale czegoś dla odmiany i doniosłości dnia i uczucia tez mieć nie zaszkodzi.

ryba22 kto nie ma ten nie ma.
A okazja jest przez cały tydzień :)
Piszesz, że czegoś dla odmiany, dla odmiany to możesz zabrać swoją kobietę nawet w zwykły dzień na romantyczną kolację.

Treść jest ukryta

ja polecam obok 4 porach roku na 4 pietrze troche pacjent zakrecona jest ale wpozadalu jak z kolezanko sie z nia gada !!! Tel. 864731346

ja proponuje **** do łomży niewpuscic do naszego pieknego miasta taka kaczka przyjezdza !!! ciekawe po co i ciekawe ktory z braci bo ciezko jebancow rozpoznac !!!

Witam wszystkich zainteresowanych , więc jak w temacie, czy z Łomży organizuje ktoś wypad dla wędkarzy na Bałtyk, ewentualnie może ma ktoś ciekawe propozycje? Za kontakty na kutry dziękuję, bo to posiadam. Interesuje mnie wyprawa na dzień lub dłużej. Jakby byli chętni to może warto wybrać się grupą, będzie taniej. Planuję w połowie kwietnia, dla zainteresowanych pozdro i podaję gg 4015378.

Treść jest ukryta

heheheh moze przetrzyma gowno w dupie hehehheh

tanie to znaczy ile za dobe no i w sezonie czy poza sezonem

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

dobra dotarłem do domu
jaki z tego wniosek ?
że w Łomży nie ma kibla w centrum

jednak najlepszy jest dr Poznalski dla dzieci i dorosłych

Better najpierw prowadziłeś politykę oszczędnościową na mięsie a teraz mniejsze bułki to na to samo chyba wychodzi bo rozmiar kebaba będzie jednak mniejszy?Hehehe kryzys się zbliża tniesz koszty?:)Tusk kazał ciac koszty heheheh

Józef Piłsudski

Treść jest ukryta

Disco relax to bylo cos... szkoda ze juz tego nie ma

A ja polubiłem :)) trzeba po prostu mieć z kim spędzić ten dzień a nie pić browary i mulić przed kompem ;P

A czy on organizuje jeszcze?

to jeszcze szkoda ze nie jestem slepa glucha niedorozwinieta niewyrosnieta ponad piecdziesiatkę, niewyksztalcona i ogolnie nielubiana to wtedy na bank bym dostala... tylko po co ;))) chyba z litości bo w takim stanie biznesu bym nierozkreciła

Anna Kiper na Niemcewicza jak jedziesz od ronda do kosciola przy kauflandzie to na tej gorce po prawej stronie oraz Pani Romanowska z bawelny 501319268

wlasciwie duzy to mnie 2 bola, ten jeden(6) zatruty, juz skonczony podobno...ale on mniej boli, za to obok niego boli jak cholera:|

tak tylko ja chciałabym przyjac małe szczeniaki lub je kupic

Czy jest w naszej miejscowości możliwość trenowania Aikido? Jeżeli tak, to gdzie i jak to oceniacie? Mile widziane wszelkie informacje dotyczące trenera itp.

Pozdrawiam

termostat to nie jest raczej nagrzewnica może być przytkana i nie przepływa przez nią woda lub płyn.

Nie polecam. Cwiczylem dlugo i nic sie nie nauczylem ,Aikido to zabawa nabawilem sie tam kontuzji.

Józef Piłsudski

jak to sie pyta słynny PIETRZAK Z kmp to nikt nie wie :PP

Riposta

Sprawdź poziom płynu chłodniczego

Twój post to odpowiedź na ewentualne pytania typu-gdzie jedziesz?
Na Greenpoincie większość Arabów mówi po naszemu.Nie martw się że się nie dogadasz,spotkałem nawet kierowcę autobusu(wielka i czarna)który(a) umiał trochę po polsku.
Chyba tylko na księżycu nie ma polaków!

Józef Piłsudski

podaj emaila to napisze

Ja korzystałam z usług kliniki białostockiej na Ciepłej.Polecam.Super speckaliści,super ludzie.Trzymaj się!Powodzenia.Będzie dobrze:)

Nie wiem jaki masz samochod ale stawiam na elektromagnetyczny zawor ktory puszcza cieply plyn chlodniczy do nagrzewnicy. Powodow moze byc kilka najczesciej spwodowane jest to kamieniem albo poprostu juz padl ze starosci :)

kozak to kozy rucha;]]]

Ok, jutro przedzwonię, już mam do tego sklepu numer. Dzięki za radę.

No na pewno żaden początek tablicy rejestracyjnej j.w
nie mówi nikomu nic o kwalifikacji i umiejętności kierowania pojazdem. Sam jeżdżę dużo po tym mieście i spostrzeżenia są naprawdę różne, także nie ma na to recepty. A samo określenie "burak i ich rzęchy" też pewnie każdy zrozumie na swój sposób, lecz burakiem można określić kogoś nieudacznego, również bez wiedzy i doświadczenia itp. lub kogoś komu brakuje kultury i wyraźnego braku słownictwa j.w.

A pro po "Buraki i ich rzęchy" mało to stoi pod blokami w Łomży starych rzęchów z tablicą BL?Ty Kokosz uważasz sie za wielkomiejskiego?Ty chyba nie byłeś w prawdziwym wielkim mieście,takim jak Londyn albo New York. A co Ty uważasz się za Hołowczyca?

zacznij chodzić pieszo to będziesz miał z głowy to co cię denerwuje ;)

dobre!!!!

"robrob " Ty chyba tylko kopiuj-wklej potrafisz, bo oprócz polecania lasvegas nic nie piszesz. Poza tym jak są tacy dobrzy do wszystkiego tzn. że nie są w niczym bardzo dobrzy

Lasvegas - Laspalmas - Las jednaczewski

Ja akurat naprawiam tam wszystkie swoje auta a mam ich kilka, i nie jest to jedna marka, a warsztat jest spory, pracuje kilku mechaników i wiedzą co robią, poza moimi kolkoma markami widziałem tam sporo innych mniej popularnych wynalazków, więc anonimowiec i dlaczego nie najpierw sprawdzić a potem marudzić.

Anonimowiec te chłopaczki po 20 lat wiedzą czasami więcej niż stare dziady, które umieją naprawić starego fiata czy poloneza, nie wiek kolego a wiedza teraz się liczy. Stare odchodzi do lamusa. Ja tam robię i mam prawo wypowiedzić się na tym forum i proszę nie mówić że to reklama

@15234, do tego nie trzeba być bystrym wystarczy tylko pomyśleć, i uwierz mi na słowo, od tego głowa nie boli ;)

@madziusmadzius, to jakoś chyba dziwnie wpisywałaś, ja wpisując w google hasło "robbins kolno", jako pierwszą propozycję dostaję właśnie ich stronkę.

Podjedz na senatorską ja tam kiedyś robiłem gaz i byłem zadowolony.

Czy ktos wie gdzie kupic najtaniej m,ateriały budowlane tj pustaki, bloczki betonowe, stal

Akcja sterylizacji w tym roku rowniez w marcu:
http://www.arka.strefa.pl/Akcja-2009/akcja_sterylizacji_2009.html

Acha, większość materiałów kupuję na Poligonowej 6.

Jeśli dalej potrzebujesz to mam dwa telefony na sprzedanie SE k770i i nokię 6300, nowe. Napisz na gg: 1865755

taaaak????jadą pasem prawym od świateł przy lidlu w strone centrum daleko nim dojedziesz??? no chyba że chcesz skręcić na kopernika w innym przypadku pas ten jest dla autobusu! zraesztą jadąc w druga stronę przy dworcu robią tak samo.

Pojedź do Warszawy na BL, role się diametralnie odmienią, ciekawe co będziesz wtedy myślał, jak określą cię burakiem i wieśniakiem, jestem ciekawy :)
Swoją droga, w Warszawie to jest dopiero "kultura" jazdy. Łomża to przy tym taniec figurowy na lodzie.

temat wałkowany miliony razy...

markac Warszawa, Kraków, Poznań, co za roznica?? Trabia na mnie ja trabie na nich, klna na mnie ja klne na nich. I do calej reszty specow od jazdy ilu z was wpuscilo kogos wyjezdzajacego ze Statoil?? ilu z was przepusci autobus wyjezdzajacy z zatoczki?? Ilu z was nie popelnia bledow za kierownica?? Ja nie widze problemu w rejestracji, tylko w mentalnosci samych kierowcow w naszym regionie - zrobi gosc cos zlego - upomnij, a nie wylewasz smutki na forum. Jeden z polskich kierowcow rajdowych powiedzial kiedys, ze nie ma ma dobrych kierowcow - bo za kierownica do perfekcji dochodzi sie przez cale zycie...

tępota he

Treść jest ukryta

Anonimowiec ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem, nigdy tam nie pracowałem i pracować nie będę bo z mechaniki to koło potrafię zmienić a to troszkę za mało, niewiem czy nówki jak to określiłeś potrafią naprawić ale 3-4 letnie auta tam widziałem. Pewnie inni mechanicy w Łomży nie są źli, ja tam naprawiam i jestem zadowolony, a ty anonimoweic naprawiaj gdzie masz ochotę nikt cię nie zmusza, no chyba że masz auta tylko na gwarancji.

Anonimowiec takich aut o jakich piszesz to nawet na oczy nie widziałeć, daj mi zakład w łomży na prawiający Lambo albo RR nie ośmieszaj się chłopie.

Autor: Hubcio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-02-09 20:53

Better najpierw prowadziłeś politykę oszczędnościową na mięsie a teraz mniejsze bułki to na to samo chyba wychodzi bo rozmiar kebaba będzie jednak mniejszy?Hehehe kryzys się zbliża tniesz koszty?:)Tusk kazał ciac koszty heheheh

---------
Najpierw to powiedział że nie będzie oszczędzał na mięsie i na niczym innym:)

Tez byłam w sobote i tam nic nie ma.Jesli szukasz mebli z BRW to sa one np w Mebloluxie na Legionów,na Żabiej.

Treść jest ukryta

better dobre :)

Szkoda, bo tam mieli bardzo dużo mebli, można było sobie popatrzeć i wybrać, a tak z katalogu to nie to samo :/

teraz pewnie better masz w lokalu spory tlok kazdy chce zobaczyc goscia co w tak inteligentny sposob udziela sie na forum:)

Przykład bettera dowodzi tego, że łatwo jest tylko mówić. Rzeczywistość jest nieco inna. Każdy patrzy na zysk tak czy inaczej, prędzej czy później odbędzie to ze stratą dla konsumenta. Na szczęście konkurencja zweryfikuje rynek i za jakiś czas dowiemy się na prawdę który kebab jest lepszy.

je..c te pierdoly wazne ze szamka jest dobra , miesko i surowka ,wsio elegancko ,ciabata za 7zl mozna ladnie podjesc oraz mila kobitka za lada ,a wy wymagacie h.. wie jakiej restauracji aaaaaaa i jeszcze jedno przeciez kazdy interes otwiera sie z checia zysku wiec czego ku..a chceice trudno zeby gonil wam wszystko po cenie ........

Who's ur daddy!!

Treść jest ukryta

Najtanszy sklep jesli chodzi o czesci, a jak trzeba to chlopaki z JD odrazu ci doradza.

po tkaiego suma wcale nie trza na kazachstan jechac prbolem jest zeby go tlyko zlowic nawet w niektorych miejscahc narwii zyja tkaie sk....ele, tylko zastanow sie czy kijek ci wytrzyma xD

Better - jedna rada z mojej strony: zanim coś napiszesz na forum to zastanów sie pięć razy (twój tekst że zmniejszasz bułkę żeby było wiecej mięsa może to potwierdzać). Powodzenia. :)

kiedy składałeś papiery ? długo czekałeś na info kiedy masz testy ? ja 13stego więc pewnie na 21 się nie załapię...

http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewforum&f=9 na tym forum mozna znalezc wszystkie interesujące nas kandydatów odpowiedzi testyitd. !!!! Pozdrawiam

Riposta

Papiery składAŁAM pod koniec stycznia, już po tygodniu zadzwonili do mnie z info, o spotkaniu w B-stoku i testach w Szczytnie.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

łks

Treść jest ukryta

tu nie chodzi o to czy wypadki są przez złych kierowców itp. tylko o to ze zadaniem a wręcz obowiązkiem służb drogowych jest odsnieżanie jak sama nazwa wsakzuje dróg i hu* mnie to za przeproszeniem obchodzi czy ich cos zaskoczyło czy nie do roboty kur** lenie kazdy chce hajs a robic... sami wiecie hehe niestety polska kraj nierobów i braku organizacji

Ok,rzeczywiście zjadłam literke:-) Dziękuję!!! Mam nadzieję, że się uda!

Mi tam sie podoba ^^
Twoj wybor, twoje życie, twoja wola ^^ decyduj sam/a:))

w ŁKS ŁOMŻA jest zile i ktosi powinien cos z tym zrobić miasto i brzeziniak niechcą nic z tym zrobić prowadzą do upadku klubu a przecież Klub jest dla wielu mieszkaniców w miesice jest " Jedyno Ukochano" tak jak i dla mnie. "Moja jedyna miłosic to ŁKS ŁOMŻA" :-( :-( :-(

:-( :-( :-( Czemu nikt z władz nie chce pomóc klubowi przecież Klub promuje miasto Czemu prezydent dąży do upadku Klubu :-( :-( :-( PROPONUJE PROTEST PRZECIW TYM DZIAŁANIOM WŁADZ I PREZYDENTA MIASTA Idzimy pod urząd miasta i pokarzmy jak kochamy ten klub ŁKS ŁKS ŁKS

Ja również nie polecam ANNY :/ Zamieniła ANNE na Panią Elwirę z salonu AGATA SUPER POPROSTU POLECAM WSZYSTKIM

mobile nie drogo czyli orientacyjnie ile?

mam pytanie a czy twoja siostra rodziła siłami natury czy miała cesarskie cięcie?

ŁKS? To to jeszcze istnieje?
By to zamkneli i na miejscu stadionu zrobili strzelnice abo jakieś inne holerstwo.
ŁKS był klubem kilka lat temu... Po "awansie" w lidze wszystko piepszło.
Ale kibicować ciągle kibicuje ^_^
Cheers

Tablica nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia patrze raczej na płeć. Dla mnie kobieta za kółkiem to masakra. Panie bez obrazy.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

musisz być komunistą i niektórym nauczycielom dawać w łape żeby zdać

popieram Mistrza

z krusu około 3500zł a becikowe chyba cie nie dotyczy jezeli na krusie jestes

hym FERENC iinstruktor Marcin nie ma lepszego

To skąd wiesz że go masz ?? antywirus powinien usunąć wirusa .

Mistrzu masz racje to najgorsza szkola jaka jest a pozatym zmienia na ludzi i to na gorsze !!!! wiem co mowie niedosc ze sam sie tam uczylem to i mialem pozniej jeszcze doczynienia z ta szkola w zyciu prywatnym . odradzal bym Ci.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org