Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna kompromitacja PiS |
alenie rozumiecie ze mcdonald to najwiekszy syf ever. jedyne co tam trawie , to lód w wafelku, kawa i ewentualnie tortilla, pompowanym bułom mówie stanowcze nie !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna kompromitacja PiS |
jeeeebana czarna mafija !!!!
|
|
ale na co daja kase ?bo chyba nie na wszystko mozna dostac .
|
|
teraz raczej niema kolejek ale mi bardziej chodzilo gdzie więcej trzepią, w Bonie czy Eskulapie. I o koszta bo wiem że w Eskulapie 120 zeta.
|
|
Witam. 28.02 TWO, TSF Słupsk :) ... ma ktos tez w tym samym terminie ? Jezeli jest ktos ze Szczecina lub okolic mozna pojechac autem. Czekam na chetnych
|
|
tak można dostać dotacje ponad 100tys, ale to chyba dotyczy tylko gospodarstw rolnych -> http://www.nowe-dotacje.pl/caly-kraj-prow-dzialanie-312-tworzenie-i-rozwoj-mikroprzedsiebiorstw.php
|
|
a ja chciałbym sie zapytać gdzie najtaniej można zrobić prawo jazdy ? jak można zauwazyc reklamójących się osk jest bardzo dużo ale nigdzie nie pisza ile te kursy kosztuja. a i jaka cena jest u ferenca?
|
|
carolus zastanawiam się czy różnice w cenach są duże-raczej nie. Osobiście polecę Ferenca i Kamińskiego, cena ok.1050zł
|
|
wszystko co jemy jest pełne chemi, a już na pewno ołowiane marecheweczki z rynku
|
|
Najlepiej to u Świderskiego. Polecam w 100% zdałem za pierwszym razem. Cena 950 zł. Super instruktorzy. Odradzam kaminskiego, wiele osób nie zdaje po nauce u Kamińskiego. Takie jest moje zdanie. :-)
|
|
alkoholem
|
|
A ja polecam tak jak ryba22 ośrodek przy ulicy Mazowieckiem 1 ;)
|
|
haha waszym jedynym osiedlem jest ten pierd olony server haha tak Kola masz racje tu same kozaki a co do czego to pod siebie ze strachu sraja haha
|
|
ja tez tak jak krzysb polecam u Górskiego, prawo jazdy zdałam szybko, za pierwszym razem i do dziś miło wspominam kurs
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co Ty Wtorek za durnoty pokazujesz?? Zastanawiałeś się, że normy żywieniowe w USA są całkowicie inne niż w Polsce. Przeanalizuj jakie ilości spulchniaczy, konserwantów są tam dopuszczalne, a jakie u nas? Weź jakąkolwiek czekoladę przysłaną z USA i porównaj skład z naszą. I żebyś mnie źle nie zrozumiał, nie zachwycam się nad jedzeniem w MC, a jeść wolę obiady i śniadania domowe, to jednak trzeba mieć odrobinę dystansu do tego typu rzeczy. Wszystko jest dla ludzi, tylko w odpowiednich ilościach.
|
|
Na Mazowszu dziś świętują JAGIELLONIĘ degradują :-))
|
|
wie ktos ole sie czeka na telefon z komendy po PZP tak srednio?
|
|
dzięki serdeczne za namiary
|
|
pacjent leczący sie prywatnie nie musi podawać swoich danych (ewentualnie imię, nazwisko i adres żeby założyć kartę). Natomiast na kasę chorych niezbędne są wszystkie dane. Pesel jest najważnejszy bo po dla funduszu pacjent istnieje jako numer pesel a nie jako nazwisko:>. książeczka ubezpieczeniowa powinna być aktualna (czyli podbita jest miesiąc czasu ważna). Nie zawsze dentysta sprawdza datę podbicia ale tym ryzykuje, że jak ktoś jest nieubezpieczony to napracuje sie za darmo. Co do dopłat to jest możliwość częściowej dopłaty przez pacjenta za lepszą jakość usług (lepsze wypełnienie, lepsze znieczulenie itd.) i sa to ceny niższe niż prywatnie bo częściowo płaci fundusz. w kazdym gabinecie , który ma umowę jest wywieszona lista usług funduszowych i pacjent może sobie sprawdzić co mu przysługuje i jak często.
|
|
to działo sie przy lidlu ?:)
|
|
Karafla jak to rozkminiła.. heheheehe xD
|
|
A jednak jesteś naiwny w swej wierze bo nie zauważasz sprzeczności, przepaści dzielącej katolicyzm od żródeł chrześcijaństwa. A łatwo się o tym przekonać choćby czytając Qvo Vadis, analizując podstawowe fakty historyczne z dziejów tego kościoła, samodzielne czytanie biblii /polecam Opowieści Biblijne Kosidowskiego/. Podałem garść informacji o Świadkach Jehowy nie po to by ich promować, czy ,broń boże, bezmyślnie bronić. Jednak bronię ich zawsze p/ko obiegowej, nieprawdziwej, zawistnej opinii, polegającej na plotkach, a nie na prawdzie. To nie prawda, że nie jest to chrześcijański, normalny, związek wyznaniowy bo nie ma tam żadnych cech charakterystycznych dla hermetycznych, oszukańczych wyznawców sekt para-religijnych /na świecie jest ponad 7 mln. tzw. głosicieli Świadków Jehowy, a sympatyków jeszcze więcej/. To księża katoliccy oczerniają ich zarzutami o "sekciarstwo" bo widzą jak łatwo uświadamiają oni katolików co do naiwności swej wiray. Ich pochodzenie bierze się z szerokiego ruchu badaczy biblii /Pisma Świętego/. Nie podpieraj się ich historią, nietrafionymi proroctwami, dziwnymi dogmatami, bo katolicyzm całe 2 tys. lat swej historii naznaczył całym pasmem ciemnych kart z ciężkiego kalibru zbrodniami, sprzeniewierzeniem się podstawom biblijnym itd...Katolikiem być łatwo, kościół mało wymaga, można grzeszyć ustawicznie i stale się grzechów pozbywać poprzez demoralizującą instytucję spowiedzi. Ksiądz nie wyrzuci złego człowieka z kościoła, nie wykreśli z listy parafian. U Świadków Jehowy są wykluczenia ludzi "grzesznych" i stawiane są wiernym duże wymagania, jest to prawdziwa wspólnota wiernych, nie tak jak w kościele, gdzie wszyscy są anonimowi. Tak więc jeżeli miałbym w ciemno zrobić interes, zaufać albo katolikowi, albo Świadkowi Jehowy, wybrałbym tego drugiego. Jesteś naiwny głównie dlatego, że ślepo wyznajesz swoja religię, w oderwaniu od realiów, historii, żródeł biblijnych. Ja zostałem ateistą nie dlatego, że ktoś zrobił mi jakąś krzywdę. Wręcz przeciwnie: zacząłem być krytyczny weryfikując to co mówią księża, interesując się religiami, historią tychże, filozofią....i stałem się racjonalistą szanującym rozum, otwartość, realizm... Czego zarówno wam-katolikom, jak i Świadkom Jehowy szczerze życzę. Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
a do jakiej sumy ma byc ten komplecik
|
|
a oprawienie?
|
|
hej sienka. po WZ spoko pytali dlaczego do policji autoprezentacja rodzaje służb w policji zadania policji z ustawy ogólnie mało było to nie masz co sie stresować. ogólnie rozmowa spoko i na luzie. wazne jest aby nawišzywała kontakt bo to w WZ jest najważniejsze. Na koniec WZ powiedzieli ze wynik pozytywny a punktów nie wiem ile dostałem bo nie dzwoniłem do KWP. Pozdrawiam Powodzenia
|
|
gdzie w Łomży można naprawić odpadające kółka w wózku dziecięcym? ps. bez zbędnych komentarzy
|
|
No i co z tego że była pieczątka ? nie słyszałem żeby ktoś zgubił portfel z kaso w środku i odzyskał ten portfel z kwotą co była ,dokumenty to tak rozumiem sam kiedyś znalazłem i odałem saszetkę z dokumentami a miła pani sie zapytała czy może były jakieś pieniądze w środku również ja mowie że nie nie było a ona no tak nawet 50zł zabiorą ;) więc wiesz dokumenty to mało istotne ale kase zawsze zabiorą ;) a jak zgubiłaś telefon to pewnie ci wypadł na ulicy i po tym telefonie pewnie nic nie zostało jak się styknoł z asfaltem ;) Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
xxAngelxx aha no luz „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
To blisko, jak jechać to trzeba być nastawiony tylko na dłuższy spacer i zabicie nudy, atrakcji to specialnych nie ma ale z braku laku jak to się mówi dobry kit, ludzi przyjeżdza sporo połażą wypiją piwo itp, są też różne występy bo przyjeżdzają zespoły z różnych stron tak że nie jest tragicznie. Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
mimixx odezwij sie do mnie na gg 4491585 zloże tanio i solidnie dobry sprzecik
|
|
dzięki ;P... na lipiec się nie załapiemy bo nas szykują na ten następny nabór który przenieśli z sierpnia na październik ;/ tak powiedzieli .... a po odwiedzinach dzielnicowego ja czekałem z miesiąc ;/ do telefonu z komendy i później jeszcze 2 tygodnie na wyznaczony przez nich termin, ale to ogólnie nie jest wyznacznikiem jakimś bo niektórzy co składali ankietę tego samego dnia nadal czekają na WZ... głównie przez to że coraz więcej ludzi składa papiery do Policji i po prostu się nie wyrabiają.... wiec powodzenia :) wszystkim ! Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
A znasz obsluge CB radia??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wybiera sie ktos moze do Kolna w przyszlym tygodniu na Lzy? wystepuja w ramach lato z Radiem Bialystok.
|
|
ja pierdole , kobieto teraz sa wakacje amsz wiecej czasu to wez sie w garsc i schudnij Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
A Cię ja. nie postawię Ci piwa!
|
|
Polecam sklep CB 13stka zaraz obok Da Grasso lub na poznanskiej za stacja paliw, tam naprawiaja nawigacje i znaja sie troche na tym rudy błazen z druhem
|
|
i co to ma ku..... być spocik kabanów z pod kuflanda i te ich nędzne parchy, fiat uno 1.0 fire , gdzie ty widzisz tu fajną furkę???
|
|
Wystarczy mało jeść ja teraz mało jem i udało mi się troche schudnąć.
|
|
a propo poczta123 jezeli nie obracasz sie w temacie to po co sie wypowiadasz.parch nie parch ale pod maska ma przyzwoicie. nie sztuka dobrze wyglądać sztuka dobrze sie prowadzić amen
|
|
Tabacco wypadałoby napisać coś więcej jak sie zakłada taki wątek ... co to w ogóle te alstyle ? furmanki mają ? google mówi że to jest furka: rudy błazen z druhem
|
|
starszy pan juz raczej szkoduje kasy na cukiereczki, a młody wcale nie jest wporządku, jest wrednym kolsiem z przerośniętą ambicją, który uważa się za niewiadomo kogo. Nie potrafi nawet normalnie rozmawiać ze swoimi pracownikami. Zdecydowanie lepiej poszukać innej pracy niź później zostać na lodzie i ze zjechaną opinią wystawioną przez pana K. Nawet jeśli pracuje się ponad swoje siły to i tak nie licz na to, że cie doceni bo on nie ma poszanowania dla cudzej pracy
|
|
ej ej ale lidl to nie jest wcale duży sklep xD w lomzy to moze tylko kaufland i stokrotka sa sredniakami a reszta to male sklepy osiedlowe :) Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
kxxn a co ty taki kozak jestes?
|
|
furmanki czyt.auta zbytnio nie wiem co i jak ale jzu czesto widuje tych gosci a widzialem co wyprawiaja w kilku miejsach i nie jest to kaufland jak kolega powyzej napisal.
|
|
furmanki czyt.auta(chyba to autor mial na mysli zbytnio nie wiem co i jak ale ja tez czesto widuje tych gosci maja takie dosc ciekawe nalepki na autach :d spotkalem sie juz z ich wyczynami na drodze.a
|
|
Treść jest ukryta
|
|
4-maj sie Nicram07 Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |