niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy będą przedterminowe wybory parlamentarne?

Codziennie:)

andrzej jarota

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy będą przedterminowe wybory parlamentarne?

Tak krzysio, tylko SDI jest cholernie drogie 140zł miesiecznie bez sieci lanowskiej to stanowczo za drogo.
Ja mam sdi o roku czekam az mi sie ta cholerna umowa skonczy.
Mam ochote zerwac umowe i przejsc do jakies lokalnej firmy ale badz tu madry i cos wybierz..

oczywiście że z netu, po sieci to ok 600 Mb w min

na herbatkę na chipsy, sok i co tam jeszcze chcecie

No i nic sie nie dowiedzialem praktycznie .... Ty masz w domu 2mbit ?????? czy cale te lacze to takie bo nie wierze ze za 50 zl takie lacza do domu po pierwsze. I czy strone wwwma te n infolan

Słuchaj.... firma pewnie ma wykupione 2mbit i rozdziela to klientom. Dopóki jest mało osób to myślę, że takie prędkości są możliwe. Nie chcę tu siać wrogiej propagandy, bo się tak do końca nie znam. Jeżeli chcesz się z kimś od nich skontaktować to napisz do mnie maila. Podam Ci nr telefonu, zdaje się, że do samego szefa.

Ja mam w INECIE i mam gwarantowaną prędkość, non stop leci całą parą nie tak jak jest to w SDI. Więc nie gadajcie bzdur co do SDI. Poczytajcie dakładnie o łączach INETU na ich stronie, a potem dopieru gdybajcie

To daj adres.

Krzysiek...... chyba nie o to chodzi, żeby się zastanawiać ile osób będzie aktywnie działać..... tylko po prostu działać...... na ile czas pozwala......

Jak kiedyś.... Śledziu z Tobą i z jeszcze paroma osobami;) Tylko kiedy?

Widze że moje zapytanie prawie sprzed 2 miesięcy 09-12-02 ciągle żyje i nawet ostra dyskusja się wywiozała.

Wiem że internet z firmy neo w porównaniu z inymi wypada bladą ale nie którzy (nie ja) są skazani na to firme tylko dlatego że mieszkają w domku,
wiadomo IST (trawiniak) transfery wrecz kosmiczne wyciągniecie 100Kbajtów/s nie jest niczym nadzwyczajnym, ale łacze kablowe (świadłowód) obejmuje tylko nieliczne ulice.
Nastepna firma INET płaci się i otrzymuje się to za co się zapłaciło jest bardzo solidna, ale powstaje jeden problem nadjniki urzywane przez to firme muszą się widzieć z tak zwanym wezłem dostępowym, jest to wina częstotliwości jakie te anteny wykorzystują a więc najmiejsza górka,blok czy dzewa mocną dłumią sygnał z anteny. A więc jeżeli mieszkasz w miejscu gdzie coś przysłania sygnał z anteny, mimo że teoretycznie mają tam zasięg firma INET mówi ci przykro nam znajdz pan więcej osób to może postawimy dodatkowy wezeł w tym rejonie.

Na koniec zostawiłem sobie NEO firma wiadomo wirtualna bez adresu, tylko numety tel. a więc może ktoś napisze gdy już mieliście w końcu internet to jak jest z transferem czy jest zblirzony do wykupionego czy to istne dno czyli jak na modemie tpsa. tzw.góry i doliny.
Acha moim zdaniem firma NEO cierpi poprostu na ogromny brak kasy na inwestycje, i jeszcze jedno zastanawialiście się może dlaczego w NEO nie ma umowy na czas np. jak w INECIE. Odpowiedz jest prosta gdyby była umowa na czas firma by się musiała zobowiązać do dostarczania internetu np. na 2lata, a ta firma poprostu nie wie czy będzie istnieć aż tak długo. Poza tym wiadomo jeżeli firma rezygnuje z lokalu i przenośi się do prywatnego mieszkania to tnie koszy jak można.
POZDRAWIAM

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org