Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O dwóch takich,co ukradli Tuskowi euro... |
Jesli szukasz auta do smigania przez pare kolejnych lat to za te pieniadze to dobry wybor lanos jest popularny na naszym wiec wieksze prawdopodobienstwo ze znajdziesz cos w dobrym stanie od pierwszego wlasciciela. Za te kase mozesz miec 7 lub 6 letnie auto moze oszczedny w spalaniu to on nie jest ale za to czesci sa dosc tanie. Szukaj takiego ktory nie posiada LPG. Instalacje zawsze mozna zalozyc a tak bedziesz mial pewnosc ze to co na liczniku to i w kolach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O dwóch takich,co ukradli Tuskowi euro... |
miało być skąd, sorka z błąd
|
|
jaka, pogode, bedziemy mieli jutro?
|
|
uroda naturalna- bez przedluzania wlosow
|
|
W Łomży znieczulenia nie ma ,a jak ci krocze pęknie tak zszyją.Normalne,że się boisz,pomyśl nad prywatną kliniką tam masz wszystko.
|
|
witam.napisałam o nowych swoich doświadczeniach w mieście,więc niewiem o co ci chodzi.pozdrawiam
|
|
szasza- a gorące uczucia to co ? powinny ogrzać ;)))))) ________ Malachit
|
|
pitié papkarol masz racje, lubie filozofie twojej wypowiedzi prosze daj mi oswoic sie z tematem bielizna-
|
|
Dla mnie to był taki ból że mi było wszystko jedno czy jestem na śmietniku czy w szpitalu. Gdyby powiedzieli że mają super sposób na znieczulenie: "odcięcie zardzewiałym toporem głowy " to pewnie z radościąbym położyła sie na gilotynie i krzyczała tnijcie. Tak było za pierwszym i drugim razem. Więc podsumowując: co do porodu to nieważne gdzie jak i kiedy byle jak najprędzej. Ważne było co potem, czyli czy czysto, schludnie i miło. W łomżyńskim szpitalu tak bylo , więc znajomym polecam. Nie straszę że poród jest okropny bo bólu i tak się nie pamięta. Godzinę po porodzie można iść ziemniaki obierać do obiadu. Ale co do pozycji i różnych takich... no nie wiem. W Wawie rodziłam na leżąco, w Łomży prawie na stojąco ale chyba nie było dużej różnicy. Pewnie gdybym odkryła jakiś lepszy sposób to by mnie łańcuchami nie zmusili do zmiany pozycji hihihi Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
witam .jesteś niegrzeczny.jakie ty dziewczyny znasz ????????? z łomży????????
|
|
Bywam Niegrzeczny ostatnio na forum pytał gdzie sie bawią FAJNE dziewczyny..:) Nie dziwię mu sie w takim razie,że ich poszukuje,bo te które on zna-jak sam pisze-zmieniają majteczki jak poprzednie się połamią...
|
|
to po co jechac do belgii i taka dluga droga, niech zostanie w lomzy:)
|
|
witam ludzie różnie piszą o szpitalu i porodach. ale tak naprawde każdy przechodzi go inaczej i tak do końca nienależy słuchać wszystkiego bo ty tak nie musisz mieć. Ogólnie powiem szczerze co do nacięcia krocza niby znieczulenie dają tak mówili mozliwe - ale powiem że ja byłam pewna że nie miałam naciecia ale mój mąż mi uświadomił że było więc wniosek z tego taki że nic nie poczułam albo dobre znieczulenie albo bóle były tak silne że cięcia nipoczułam. Mąz był przy mnie cały czas i to jest bardzo dobre bo niewyobrażam sobie porodu bez niego, obsługa była bardzo miła i życzliwa. Nie mówie że do każdego ale ja niemiałam co narzekać, naprawdę super miło. Mówiła jak oddychać co robić i wogóle dobrze.Ja rodziłam 1,5 miesiąca przed terminem wiec i maleństwem zajęcto się szybko i dobrze naszczęście z nim było wporządku i ze mną też także niepytaj , niesłuchaj bo i tak każda przechodzi to inaczej. Jedną boli mniej a drugą bardziej. Także niedenerwuj się choc pewnie nieda się bo tyle się słyszy o porodzie w naszym szpitalu. DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |