czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w jak wielkim kryzysie znajduje sie Polska .

Mam trochę nietypowe pytanie. Jak nazywają się kierowcy autobusu z zdjęcia poniżej:

http://nasza-klasa.pl/profile/18149377/gallery/6

Jest ich dwóch, kursują między innymi na trasach do Śniadowa i Ostrołęki.

Za wszelkie info z góry dzięki!

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w jak wielkim kryzysie znajduje sie Polska .

Aby było łatwiej.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Witam.

Samochód traci ciąg przy przyspieszaniu na chwilę, żeby potem znowu zacząć przyspieszać (ruszanie na dwa razy spod świateł :)).

Jakiego mechanika polecacie w Łomży, który by miał o tym pojęcie i sprzęt do diagnostyki Opla Corsy? Nie chce żeby mi wymienił po kolei części, a potem powiedział "to jednak nie to, możemy zmienić jeszcze...". Cena jest drugorzędna, liczy się fachowość, choć jedno nie musi wykluczać drugiego. Chcę to szybko mieć z głowy, zanim opuszczę miasto. Tylko w sobotę mam trochę czasu :)

Z góry dzięki.

taaaaaaaa

Witam mam pytanko, szykuje sie do slubu chcialabym przedluzyc sobie wlosy na ten cudowny dzien, lecz nie wiem w ktorym zakladzie wykonuja ten zabieg najlepiej i w miare cenowo. prosze o opinie, pozdrawiam

bybeKSA chociaz najeczki ma fajne :]

moge zdradzic jak uzyskac dostemp do tyh kont, oferty na maila:
jasiu_smietanka o2.pl

gratis nasza-klasa

No co panowie toć lubicie takie laseczki (czyt.blachary szmaty ... ) tylko tako se piszecie a później i tak jedziecie w lans na miasto szukać jakieś takiej foki na noc lub na całe życie (ha.ha) no ale to już inny wątek do dyskutowania ,a co do fotki to taki sam (żal) jak n-k ,sexfotka,grono,mixery srery itd ;) jak ktoś ma mmm...wyjebbb. to szkoda mu nawet wpisać link w przeglądarek no ale ludziom się to podoba może pan który założył wątek lubi takich młodych chłopców nic nie wiadomo toć to jest tylko internet ;)

http://www.fotka.pl/profil/InFlowerRosEe/Fotki/15033376.html?z=ffa774db1f8327332e6cdbd0aa9d2677

http://www.fotka.pl/profil/MnaNiePozadzisz/Fotki/15025963.html?z=ffa774db1f8327332e6cdbd0aa9d2677

http://www.fotka.pl/profil/headphonesilence/?z=ffa774db1f8327332e6cdbd0aa9d2677 hah

dwa downy z zagranicy.

dzień próbny a umowa na okres próbny to dwie różne rzeczy.

zapraszam do gry na serwerach i do odwiedzania strony www.cs-poligon.pl

POLgon [FFA]
IP:195.248.241.173:27028
PUBLIC / nonsteam

POLgon STEAM by e-kfg.pl
ip: 195.162.24.32:27018
PUBLIC / STEAM

Czołg pt-91 twardy! czy to prawda ? ze to jest nalpeszy czolg na swiecie .znajduje sie na 1 miejsciu z 10 najlepszych czolgow na swiecie .mozna wpisac na YouTube tylul , 10 najlepszych czolgow swiata.

na stronie nokii można ściągnąć

You Tube wpiszcie tylul ! 10 najlepszych czolgow swiata. tam mozna zobaczyc najlepsze czolgi na 1miejscu jest twardy pt 91.zobaczcie sami

może i taki filmik jest na you tube , jak bym nakręcił filmik o uazie i bym zatytułował najlepszy wóz terenowy świata to pewnie tez ktoś by się tym filmem zasugerował pt 91 jest na pewno dobrym czołgiem ale poczytaj sobie jaka elektronikę ma w sobie ABRAMS jakiego typu pociski jakie opancerzenie jaki zasięg itp,pozdrawiam

W poniedziałek rano jadę do warszawy. Mam 3 wolne miejsca także za niewielką opłatą mogę kogoś zabrać;)

nokia to szalenstwo - ktos to madrze powiedzial

Jakie sa ceny upięc w łomży?

rudy 102 był jednym z najlepszych czołgów................... ale w 1945 roku :)

jak sie dostanie pilka w twarz, bardzo boli

jak sie gra a wolnym powietrzu,(na trawniku) to sie latwo ubloci

polska nie ma nic dobrego he he same przezydki

buduje się word

WORD

Mialam ocenic wieczorkiem kebaba ( a wlasciwie ciabate hehehe) wiec zgodnie z obietnica oceniam :) faktycznie duuuzo lepszy z tego nowego mieska i nawet mi sie sos nie wylal po drodze - widzisz better,wcale ci nie potrzebna dziewczyna do pakowania,niezle sobie radzisz heheh ogolnie na plus :) Oby tak dalej... Powodzenia!

dom emerytow lomzynskich nie zdaje sobie sprawy ze word tej zimy zamarzl na przedmiesciach paryza,
jezeli -pseldo-francuskie-polki z narwianskiego pochodzenia, zalapaly zakazna chorobe wywolana przez wirusowe nocne goraczki kabli ze wschodniej granicy--to warszawa moze i tak; tylko czy paryskie pomoce rodzinne potrafia zrozumic uchodzca polskiego?

Patrzę ,że niektórzy chyba nie mają co robić.Mimo iż nie lubię tego portalu(fotka.pl)to zamieszczanie zdjęć przez tych ludzi jest wyłącznie ich sprawą.Co z tego ,że mają takie zdjęcia?Może po prostu lubią .A Ci co tak szukają na siłę tych "Pokemonów" jak Wy nazywacie po prostu sami chyba nie mają co robić w domu.Nie macie własnego życia,czy niektórzy się nudzą czy to w pracy czy to w domu z powodu ferii....Pozdrawiam

Nie wiem czy temat się przyjmie ale co mi szkodzi i tak syf tutaj wielki.
A więc chodzi mi o dziwne przyzwyczajenia, odchyły itp.
Zaczne od siebie
- przed zrobieniem sobie kanapek planuje którą zjem pierwszą i najczęściej jest to najgorsza
-jak stane na chodniku na szczelinie czy pęknieciu to musze się cofnąć i przejść jeszcze raz pewnie ludzie niezłą beke mają
-jadąc samochodem licze betonowe słupy lub wstrzymuje oddech od jednego słupa do drugiego a następnie wypuszczam od jednego do drugiego
-jestem bałaganiarzem ale jak mi coś na biurku przeszkadza to poprawie ze trzy razy żeby było dobrze
-przed wyjściem z domu sprawdzam czy mam wszystko (klucze tel portfel) zamknę drzwi i znów to robię choć wiem że wszystko mam
-grzejąc deche na klopie musze coś czytać nawet etykiete płynu bo źle spędze czas w łazience:D
-drzwi w pokoju muszą być zamknięte bo inaczej nie zasnę
-tel musze mieć w prawej kieszeni inaczej się nie da
-w wannie zawsze robie zawody nurkowania hehe
Narazie tyle sobie skojarzyłem.
Odważy się ktoś?:D Walcie śmiało:)

Zgadzam się z przedmówcami :) A czy takie zachowania nie sa męczące dla samego ciebie..? Bo "zużywasz" swą energie na rzeczy tak naprawdę mało istotne.....:)

Ja np od dłuższego czasu nie wyobrazam sobie innego poranka jak picie kawki przed kompem..:) I tak jest dzień w dzień. Czasami wydaje mi się że inaczej się nie da...:) To jest taki mój rytuał..Chociaż może nie wiele ma wspólnego z twoimi...:D

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

To nie Alegro tylko forum ogólne!

TESTY TESTY TESTY TESTY :))

PRZEŚLE WSZYSTKO CO NIEZBĘDNE DO ZDANIA EGZAMINU ZA DARMO :)
dodatkowo odp na każde pytanie pisać
pomocna11@wp.pl
odpowiadam na każdego emaila

a ja jak idę spać to sprawdzam czy mi woda z kranu nie kapie
D****Z18 z kanapkami też to samo najlepsze zawsz na koniec
no i jeszcze tam takie inne głupie przyzwyczajenia 18 razy sprwdzam czy dom zamknięty światło pogaszone

Takos

Przy Orliku jest boisko do ręcznej. Ponoć pełen wymiar.

czekolada jest wsretna bo kozka nawet mleczana

To nie ta piosenka. Tam śpiew kobieta i mężczyzna. Piosenka jest wesoła. A na google niestety nie mogę znaleźć.

co do polowej to ja też sie sparzyłam 2 razy pierwszy raz uszkodzili mi obudowe telefonu a drugi raz zaniosłam sony ericsson do wymiany dzoistika i działał tylko 2 dni a póżniej zaniosłam do drugiego i stwierdził że on nie był wogóle wymieniany teraz działa bez zarzutu już 3 miesiące i dodam ze skasowali mnie 40 zł i czekałam 2 dni tak że nie polecam polowej

A ja osobiscie zazwyczaj staram się przeskakiwać cień..ja np jakis słup rzuca cienki pasek to go nie nadepne;D a jak jade samochodem to muzyka nie moze grac tzn tak z poczatku przy wyjezdzie z parkingu na zimnym silniku bo jak nie slysze obrotów to mam wrazenie ze zaraz zgasnie:D i jak podgrzewacz na tylną szybe załącze to tez mam wrazenie ze zaraz auto zgasnie:P a jak jade z kims w fotelu pasazera tak 130-150 to mam napięte wszystkie mięsnie heh nawet o tym niewiem tylko pozniej czuje zmeczenie i to zauwazam:D i jeszcze jak siedze na kompie to ten mały palec dłoni ociera mi o reszte i mnie chu*oza bierze :P

kurde a chwaliłem sie ze u mnie juz wszystko ok jednak znów cos jest nie tak bo obraz sie zatrzymuje na jakis czas a jest sam dzwięk też mieszkam w okolicach rycerskiej pomóżcie co to może byc? mam cyfra plus

Jeśli mamy tonąc tak jak jest teraz to istnienie naszego Łomżyńskiego klubu jest jednak bezsensowne w obecnym kształcie,czyli zadłużonego po uszy i bez szans na pomoc finansową ze strony miasta,klubu.Jeśli zaczniemy rozgrywki od niższej klasy rozgrywkowej systematycznie pnąc się w górę zyskamy dużo więcej m.in.pieniądze.

Takos

Największy wybór jak w Łomży to chyba na Bernatowicza zależy co chcesz kupić ale jakby co to www.allegro.pl, nawet czasami wyjdzie taniej i to sporo, po prostu zacznij szukać artykułu który cię interesuje.

tłumaczę dla tych co nie zrozumieli....

cytuję:

ja też wytrzymałem
i wiem o czym piszesz
nie to co reszta
może niewiedza jest większa niż oczekujemy
tylko FIN nie liczy się z nami

ps.przepraszam za błędy (swoje)

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

hehehehe co prawda to prawda bo kebab jest niestety nie za dobry.Konsumenci przychodzą z ciekawości zapewne zobaczyć co to za
WYBITNY kebabista zrobił sobie reklamę na forum!:D

1. Nikt nie pyta się o zdanie rodzącej
2. Znieczulenia brak
3. Nie, pozycja najgorsza z możliwych leżąca
4. Są
5. Nie wiem
6. Ojciec może przebywać przez cały okres porodu
7. Położne interesują się, pomagają przy przewijaniu, w sprawie karmienia udzielaja naprawde waznych porad

Informacje wmiare aktualne ( lipiec 2008)

1; co do krocza :) - potrzebne bylo rozciecie, ale to nie bolalo- bo taka bylam szczesliwa
2;znieczulenie bylo ale w plecy:) tak kolo nerek
3 pozycji nie wybieralam
4 -
5-
6-
ojciec nalozyl niebieski fartuch i sie patrzyl

haaaah5: he wybacz :P jutro zawitaj to otrzymasz firmową tortile :)
Hubcio: kebab = 90% filet z kurczaka więc nie wiem jak może być lepszy... znaczy może ;) jak nie lubisz kurczaka a wołowine lub przemiał mięsa ale to właśnie zależy od gustu mam stałych klientów którzy mówią że ten kebab jest lepszy niż na księżnej coś tam a przychodzili ludzie co mówili że wolą wołowine... jak by nie było nie narodził się taki który by wszystkim dogodził :)
pozdrawiam wszystkich unikatowych klientów :)

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

wtam.najważniejszy w dobrym kebabie jest sos ,a nie mięso.

JEDZ DO BIAŁEGOSTOKU W ŁOMŻY NIC ICH NIE INTERESUJE ZERO OPIEKI PO PORODZIE ZERO POMOCY 1 OSOBA W NOCY NA POŁOŻNICTWIE A 2 OS NA NOWORODKACH Z CZEGO PIELEGNIARKA Z POŁOZNICTWA NIE POMOZE PRZY DZIECKU BO MOWI ZE TO NIE JEJ OBOWIAZEK A PANIE Z NOWORODKOW CALY SWOJ CZAS SPEDZAJA NA SALI PORODOWEJ I JAK BEDZIESZ MIALA SZCZESCIE TO MOZE Z RAZ PRZYJDA DO CIEBIE(STYCZEN 2009) .NASTEPNYM RAZEM NEI ZASTANAWIAŁABYM SIE I WYBRALA BYM BIAŁYSTOK-BO ZA NIE DUZE PIENIADZE JEST FACHOWA OPIEKA

swinia -specjalnie robi bledy, to chyba tez dziwactwo

a ja mysle ze szaszu to chlopak a nie kobieta jak niektorzy pisza

Mialem ten zabieg kilka lat temu, wykonywany jest pod pelna narkoza. Najbardziej bolesne jest wyjmowanie opatrunkow pare dni po zabiegu, ale warto. Gdy zeszla opuchlizna poczulem sie jak nowo narodzony, nie ma co zwlekac.

tuuurystyczna piosenka i na dobre i na złe turyyystyczna piosenka .............

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

to po zabiegu ma sie opuchlizne? a czy mozna chodzic , czy trzeba lezec kilka dni w szpitalu?
ja nie lubie szpiltali

jakis ten facet niezdecydowany?

A juz myślałam, że to tylko ja jestem walnięta! :)
Na szczęście (?) widzę, że jest wiecej osób, których coś dręczy!
To dopiszę i ja:
Kanapek nie jadam, bo ich nie lubię, a jak coś jem, to musi mi to smakować! Jeśli herbata to musi być zielona i oczywiście nie z torebki, a sypana.
Jabłko obieram ze skórki i wyjadam biały środek z pesteczek, mniamm!
Kiedy słucham ulubionej muzyki to nikt nie moze mi w tym przeszkadzać i za nic w świecie nie wyłączę płyty w trakcie trwania utworu.
Kiedy idę chodnikiem zawsze omijam pęknięte płyty - przeskakuję je!
Kiedy jadę rowerem omijam żaby!
Kiedy odkurzam mieszkanie, zawsze zaczynam od ścian, zwłaszcza kątów, bo nie lubię pajęczyn, które robia się wszędzie!
Czytam, bo lubię, nawet w toalecie, a tam czas płynie najszybciej (jak spuszczana woda).
O rany!! To właściwie jeszcze nie koniec, a juz tyle napisałam! :)

Ludzie więcej powagi w takiej sytuacji i zastanowienia ! Co w tym pięknego i ciekawego,że je**** taliby zabijają NASZEGO rodaka!?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

zaszlam do okruszka i dech mi zapiera, stare ciastka ale jaki wybor

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org