czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie dyktować a rozmawiać

Osobiście twierdze,że dla mnie najwygodniej jest podjechać na tego gniota przy hali sportowej, te na Małachowskiego trzeba odwiedzać z buta bo nie ma gdzie zaparkować , przy hali jest otwarty do 21, kończe prace o 20.30 to mam szanse, że jak zajade to opierdole coś na ciepło, z dworca zrezygnowałem bo zaczeły laski kręcić sztukę, a jak zerknołem na zaplecze gdzie są wykonywane surówki to jedna załamka, dawno tam nie byłem może coś się zmieniło! Co do tego kebaba ostatnio otwartego to kto tam trafi osobiście twierdze, że zły punkt, tak zły jak był ten na przeciwko statoil, komu by się chciało zapierdałać po schodach na kebaba, dla tego się z tamtont przenieśli, znajona opowiadała i miała możliwość pracy wtym przeniesionym kebabie i za dwa dni roboty dostała 30zł to chyba jakieś jaja!
Pozdrowienia dla wszystkich smakoszy gniotów!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie dyktować a rozmawiać

jebać ich, koleś chyba pomyliłeś adresy :) Forum to prawie bagno, ale nie zejdzie na PSY :) pozdro.

Każdy człowiek ma jakieś odchyły, dziwny przyzwyczajenia itp .
D****Z18 z tymi słupkami jadąc samochodem też czasami to mam ;)

nie lubie cytryn z gozka czekolada bee

szaszu debilko przyjemność ci sprawia takie błaznowanie?

zgadzam się dużo jest cwaniaczków co przez radio to bochaterzy!!!

pisze o sklepie na długiej nad 517, jakis inny adres????

hmmm kasia2008 wybrałas zły temat bo łomżynskie dziewczeta zmieniaja majteczki jak poprzednie sie połamia.
szaszu nie oswajaj sie z tematem dziewczyny bez majtek sa bardziej sexy.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org