czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boją się, że Jezus zejdzie...

specjalnosc -to jest specjalizacja w lomzynskiej diecezji niewiedzy........

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boją się, że Jezus zejdzie...

wielbiciele kebabow
wasze wielko-strefowe kanapki z miesem beda was nawiedzac cale zycie
mowie wam najlepsza zupa-

co ty on nie ma kompa- wies,na jeden tydzien tez nie badzie zalatwial,
biede ma chlopak i tyle; co mu po samochodzie, biedowaty i na osiedlu niby mieszka
ja nie znam Andrzeja, o kim gadasz juz ci sie miesza, a ja wiem o ktorym ty dniu mowisz swietlaczu

Powie mi ktos cos wkoncu czy nie ?? VIP powiedz mi gdzie ty te plyty kupujesz
i jak one wygladaja

ostatnio verbatimy kupiłem w unitechniku na starym rynku. cena 8 pln

a mnie sie biedronka przyda..pizza 1 kg dobra i tania,lody 1 litr tez dobre i tanie ,cola orginal dobra i tania..kamyki dobre...,czego wiecej chciec :)

Treść jest ukryta

i w lomzy tez tak przyjmuja w te dni?
to dobrze julka , popytam sie, moze kolezanki jeszcze cos powiedza

Treść jest ukryta

witam, kolego nie jedz ani do Jarnut ani do las vegas ,jedz na nowogrodzka ostatni warsztat po prawej ,przed stacja paliw tam zajmują się elektroniką profesjonalnie a nie traktują tego jako hobby jak co niektórzy chcieliby cos zrobić ale mówią ze sie nie da bo nie maja zielonego pojęcia w Jarnutach swego czasu jak mi ten gościu diagnozę wystawił to naprawa miała kosztować 1000zł u niego, miało być tanio bo akurat dziwnym trafem miał te części na stanie , pojechałem na polowa i za naprawę zapłaciłem 300zl z częściami i nie trzeba było wymieniać pól silnika jak twierdził znachor z Jarnut

ajajajajajjajajaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://www.fotka.pl/profil/MySzka09032 <======= jaki szmatex (jednorazówka)

z tej lomz to co drugi to jebacz polcyjny, jakas lambadziara albo huuuujwie co jeszcze... koniec swiata, upadek obyczajów !!!

Kurde, ale się kwas zrobił, aż żal patrzeć na to!
Az strach pomyśleć że niektórzy z was chcą iść do policji, żenada :\

W Białymstoku bardziej sie oplaca wejdz na allegro i poszukaj lepiej u prywatnych osob taniej wyjdzie

fin kaszlaku milcz...

finska mordo milcz i klenknij

Po pierwsze to lek. Maksimowicz zmienił nazwisko na dr. REFLUKS jak dla mojego 2u tygogniowego dziecka przepisł leki od refluksu było ich tyle że jak Ja stary bym to zjadł to chyba sam bym KORA wykręcił całe szczęście że nic dla dziecka nie podałem w ten sposób go uratowałem . Pomogła pani dr.N która przepisała tylko 1 maść i ta maść pomogła od razu i od tamtego czasu problem nigdy nie powrucił a minęło już 4 late .Nigdy nie będę polecał tega lekarza nikomu z moich znajomych bo w progu domu ten lekarz odrazu krzyczy u karzdego dziecka że ma refluks i faszeruje niepotrzebnie lekami od żołądka !Jak chcecie truć swoje pociechy lekami od pierwszych tygodni życia to zaproście tego lekarza bo Ja jemu po pierwszej wizycie podziękował i on nigdy więcej mojego dziecka badał nie będzie . W Łomży jest wielu bardzo dobrych lekarzy ale nie ten. Zdecydowanie NIE !!! NIE !!! NIE !!!

W sumie Łomża nie jest brzydkim miastem aż tak ale sądząc z ostatnich lat to zrobili je miastem : trudnych rond, fotoradarów, kościołów i między innymi biedronek, więc ile by nie przybyło z tych rzeczy w następnych latach to mnie nie zaskoczy. A po otwarciu takiej biedronki czy innego marketu ludzie zabijają się po koszyki, jakby im nagle wszystkiego zabrakło, śmiesznie to wygląda i niepoważnie, lecz inwestorom daje to do myślenia (otworzyć kolejną biedronkę, na początek wrzucić towar który nie schodzi w innych) a w pośpiechu i zapale większość tego towaru w pierwszych dniach schodzi pomimo że kilometr dalej w następnej biedronce ten sam towar zalega półki.

Czyli jak widać mądrzejsi żyją z naiwności innych.

tylko Ci "kibice" muszą naprawde pokać, że są za ukochanym klubem, a nie przychodzić na mecz gdy są wyniki. Ile liczy teraz młyn?? Od 40 do 200 osob, tylko na meczu z Wigrami byla przyzwoita liczba bo było nakłanianie znajomych! MY kibice musimy pokazać jak nam zależy!!! JAkby bylo na każdym meczu conajmniej 300-400 osób to by może zobaczyli, że Nam zależy

Okres próbny może trwać nawet do 3 miesięcy w którym czasie pracodawca może w każdej chwili wymówić. Na pewno za dłubanie w nosie nikt nikomu nie zapłaci, a do tego czy kandydat ma do danej pracy kwalifikacje, zdolności czy doświadcznie jest rozmowa kwlifikacyjna (gadanie nic nie kosztuje), lecz nawet na okresie próbnym jeśli nie została zawarta żadna inna umowa co do tego okresu to należy się również wynagrodzenie z najniższej krajowej, jeśli ktoś przepracuje pół dnia to również za te godziny. Tak samo okres próbny danego pracownika winien być zgłoszony w ZUS-ie i odprowadzona składka, chyba że są to wyjątki, firma Krzak, itp., więc proponuję egzekwować należności i wyraźnie omawiać wynagrodzenie i obowiązki w rozmowach z pracodawcą. Pozdrawiam i życzę sukcesów.

płyty kupowałem na Bema nad solarium niepamiętam nazwy sklepu, były po 5 pln, ale teraz chwilowo nie ma mają być po niedzieli jak nie będzie to Allegro wychodzi po niecałe 6 pln za płyte z przesyłką

No cóż w Łomży z tego co pamiętam sklep o podobnym profilu próbował już zaistnieć, lecz widać coś nie wypaliło, ale gdyby było komu i gdzie zająć się montażem takich przygwizdów to sporo młodzieży by się nad tym zastanowiło. Odwiedzających sklep byłoby z pewnością znacznie więcej, ale jakiś handelek dodatkowo na Allegro, trzeba to wszystko zgrać a na pewno się utrzymasz. Życzę sukcesów. Pozdrawiam.

Przy WYŁĄCZONYM z PRĄDU komputerze wpinasz w wolny slot tą kartę, uruchamiasz komputer, system sam znajduje sterowniki i od tego momentu wszystko działa. Jeżeli nie będziesz dotykał(bez opaski antystatycznej) palcami podzespołów w komputerze, jak i na tej karcie i zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to nic się nie może uszkodzić :-) Jednym słowem nie musisz robić tego w serwisie, umieszczenie urządzenia jest bardzo proste i bezpiecznie i właściwie nie możesz karty umieścić w "złym miejscu", bo rozmiar slotów na to nie pozwala. Jedyna rzecz na jaką możesz zwrócić uwagę to czy masz plomby gwarancyjne na komputerze(dokładniej z tyłu na stykach obudowy lub na śrubkach), a jeżeli gwarancja się skończyła lub nie ma plomb to spokojnie możesz zabrać się za pracę.

Pozdrawiam

normalnie ******** mam na czyjas ortografie ale ludzie rzycie przez rz? lol
wpisywalem XxXLalkaXxX .fotka.pl ale cos nie daje rady<płacze>

według tego co widziałem ostatnio na you tube najlepszy jest leopard.ale to wcale nie musi być prawda.

1 miejsce Abrams 2 miejsce Leopard 2 a pt 91 gdzies mozna go umiescic miedzy 10 a 20 pozycja

Dzisiaj miałem TWO i TSF.
Z two zdobyłem 29 pkt. (dość dobrze jak na tyle co się przygotowywałem :))
Z tsf uzyskałem czas 1:27 (było to moje pierwsze podejście nigdy wcześniej nie ćwiczyłem na takim torze)

Jeżeli chodzi o two pytania były różne dużo było z administracji,ale zdarzały się również z ustawy.
Było np. pytanie Czego poza umundurowaniem nie może posiadać funkcjonariusz? (mniej więcej tak to brzmiało) :
A okulary przeciw słoneczne
B okulary lecznicze
C oznaki żałoby
D części cywilnego ubrania
Odpowiedziałem C ale niewiem czy dobrze poszukam niedługo w bazie.Chyba że ktoś zna odp. to niech napisze czy dobrze odpowiedziałem.
Było tez pytanie który stopień zalicza się do oficerów młodszych:
no i tutaj z wyboru był nadkomisarz
reszta wariantów to był chyba sierżant, aspirant i inspektor.
Radze się nauczyć stopni bo niema tego duzo a pytania można się spodziewać z tego.

Jeżeli chodzi o tsf mężczyźni chyba 100% zaliczone.
Kobiety niestety już gorzej...
Z manekinem w sumie nie miały kłopotów ale te piłki... pare niepotrafiła prawidłowo wykonać przewrotów (ale instruktorzy wyraźnie przymykali oko oczywiście do jakiegoś poziomu:)
Parę dziewczyn nie zmieściło się niestety w czasie.
Za to jedna dziewczyna miała super czas 1:24,1
inna miała 1:44,8 hehe ledwo co no ale do przodu.
Ogólnie atmosfera ok Panowie policjanci w porządku.
Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia.

Mam jeszcze takie pytanie ile się czeka teraz na MS i rozmowę z psychologiem?

na allegro poszukaj, pełno tego jest i tanio:)
http://www.allegro.pl/item546668456_hub_usb_4_porty_usb_podkladka_pod_mysz_b_wygodne.html

komp nie ma dwóch lat a obudowe juz i tak mi zdejmowali bo grafika siadala...a i sam zdejmowalem :P niema naklejek.ale w starym kompie który ma juz 8 lat zauwazylem ze są ,,czyli ze smiało moge zamawiac z allegro i wkładać:D dzieki Martusia,kxxn, pzdr :D

lomza - to auto- bajer dniem i naca,
gdzie jest zysk takiego biznesu?

osobiscie nie polecam.pierwsze dwa tygodnie cierpi sie na bezsennosc na dodatek cierpialam na bole brzucha.w przeciagu 2 miesiecy ktore bralam schudlam 6 kg.gdy przerywaqsz wszystko wraca i jest jeszcze gorzej an dodatek po tych tabletkach mozna byc bezplodnym

ok w od 34 do 41 nie mam tak obszernej wiedzy o uzbrojeniu ale skoro dojechały do berlina w 45 roku to chyba były dobre :) żart oczywiście

czytaj pokolei,a się nie pogubisz kolego "Roler",a że opla niema -to już wiem od kolegi przed tobą.

6020 na konte nOOne dorwała sie jego siostra,i żal.pl

Tylko nie "jump".
Ugotuj Sam ( no może być z małą pomocą innej osoby:) ) kolację.
Nastrojowa płyta, pyszne jedzenie, świeczki. Tradycyjnie ale z klasą.
Pozdrawiam.

fotka.pl czyli ocena fotki.

...ale przyfiglowalas, pewnie wpierdalasz zakalce z sawany :]]

!!!!!!!!!!!! CHWDP DLA SCIERWA !!!!!!!!

better niestety nie ja :) Ale jak ktoregos dnia mocniej zglodnieje, to pewnie sprobuje :) A jak z tymi sosami, jest szansa na wzmocnienie? ;) Przyjde nastepnym razem, to sprobuje kolejnego.

Co do miejscowki, to mi np. pasuje, bo praktycznie pod nosem mam. A dla tych ktorzy nie moga trafic, to jest pod filarkami, tylko nie od frontu od Pilsudskiego, a z boku. Bo moze numer budynku niewielu osobom cos mowi. Trafic latwo i jest gdzie parkowac.

Takos

Buahahahhahaha biedronka! haha

ubierz się wygodnie jakiś dżinsy i koszule no chyba ze masz taki styl garniturek i biała koszula ,spodnie kanciaki....:) ale ja polecam swobodny strój dżinsiki koszula i na to sweterek... czy jakąś inna katanke
ale wygoda wygoda i jeszcze raz wygoda bo jak bedziesz sie poprawiał i "dusił w stroju" to wyjdziesz na pobudzonego:PP
powodzenia:))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org