Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Palikot weźmie władzę? |
Jak komp nie ma 2 lat, to nie chce mi sie wierzyc, zeby nie mial usb z tylu... Moze komus sie nie chcialo wylamac zaslepek na maskownicy, w miejscach portow?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Palikot weźmie władzę? |
M@ster szczerze Ci powiem,nie zamieniłbym tego modeli na żaden inny mam ją już 1,5 roku,super telefon
|
|
Witam! Mam problem,formatowałem telefon (nokia 6110 Navigator).Przed formatem zrobiłem kopię zapasową programem Content Copier,teraz,gdy chciałem przywrócić wszystkie dane,przywracanie dochodzi do 51 % po czym telefon restartuje się i nic z tego,ciągle to samo z każdą próbą,może mi ktoś pomóc ? Jak to wszystko przywrócić ?
|
|
już skręcilem hehe to jakies msi zaraz poszukam
|
|
http://allegro.pl/item541137338_msi_k9n_neo_f_v3_nforce_560_socket_am2_salon.html taką mam:)
|
|
Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji ( do szkółek policyjnych itp.)
|
|
mianiaxxx z ta kawka to mam tak samo :P ja np zawsze licze stopnie jak wchodze po schodach
|
|
jak miałeś egz w weekend to ok wtorku zadzwonią do ciebie z KGP i wyznacza ci termin MS< i zapewne będzie to ok tydzień po telefonie z KGP> powodzenia :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |