Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bez zbędnej histeri !!! |
zależy jaki masz tv i przez jaki kabel chcesz się połączyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bez zbędnej histeri !!! |
im mniej wiedzo wspolwlasciciele, tym lepjej dla nih samyh ;} rudy błazen z druhem
|
|
sasza, zaczynam cie lubic ;P dobrze ze masz inny host niz ja, bo by znuw kszykneli ze to ja ________ Malachit
|
|
A ja Ci mogę polecić "Zajazd na rozdrożu", czy jakoś tak, w Giełczynie. Obskoczyłem tam kilka imprez i nie miałem żadnych zastrzeżeń......no chyba tylko, że się wewnątrz nie jara :/
|
|
do maniaxxx tak sie sklada ze byla dzisiaj wizyta u dentsty i ona drogo kosztowala - duzo pieniedzy -pewnie twoje pobory albo i wiecej dlatego mowilam o cenie przestan rozumowac wszystko w twoj "maniaxxx-sowaty"sposob miwie ci- dbaj o zeby!!!!!!!!!!!! jak ich nie bedziesz mial(a) to zrozumiesz dlaczego wypowiedzialam sie na temat kulinarny! Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
A "towarzysz" MirekO zapomniał, że SB już nie ma??? Po ojcu czy dziadku te skłonności?
|
|
a moze on jest na gaz?
|
|
jak dla Ciebie to aż za duży wybór Riposta
|
|
Psa nie zostawia się samego na posesji! poza tym skoro stał tam sobie kiedyś domek.. wystarczylo w nim zamieszkać i pilnować swojego.. a nie teraz mieć pretensje do całego świata. Trzeba bylo w ciągu dnia przychodzić do tej ruiny i dzwonić po policję i straż miejska za każdym razem jak siedzieli tam menele! ...i postawić normalny płot. Odkąd pamiętam były tam popróchniałe deski z drutem kolczastym... nie zdziwiłoby mnie gdyby zwyczajnie się same rozpadły. a co do drzewek owocowych... Nie wiem o które konkretnie Pani chodzi, widziałam tylko ostatnio te od strony chodnika.. a właściwie to co z nich zostało.. Powiem szczerze, że jedyne co przyszło mi do głowy to to, że będą tam stawiać blok :/ Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
on przyjmuje w Białymstoku
|
|
--rady sa dobre i przydadza sie iwiem ze -nie jest, za pozno z nich z korzystac mam pomysl- a moze nie pracowac isc na chorobowe, wtedy nie ma problemu Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Stwierdziłem że do internetu Ubuntu w sam raz :) ale Windowsa i tak mam do Gier :) cóż co jak co ale w gry lepiej na XP grać :) ale po godzinie pracy na XP (1 wirus ,3 akcje ataku na komputer ) .
|
|
ja mialem kilka lat temu fotke rok czasu i wykasowalem profil, jak to gdzieś czytałem artykuł na temat dzisiaj dzieci to tylko dzień w dzień nasza-klasa , fotka, gg , smesy i wniosek był taki że normlanie już ludzi nie umieją poznać , twarzą w twarz pogadać tylko esami się spiszą:P rodzice zakładają neta do nauki a póżniej takie gówno się robi:)
|
|
Tak to czytam i czytam i czytam i czytam (długi temat) i powoli odechciewa mi się tego całego KEBABA. I się ludzie opanujcie jak ktoś chwali to oskarżacie, że podstawiony przez bettera, jak ktoś gani to uważacie, że to napewno konkurencja. Jak dzieci w piaskownicy(chociaż pewnie starsi niż ja jesteście).
|
|
A który na Nowogrodzkiej taki "mruk" bo ich tam jest dwóch.? rudy błazen z druhem
|
|
kino romantyczna kolacja przy świecach długi spacer we dwoje jakiś jump ... :)
|
|
Witam..otóz mam taki problem. Kupiłem kamerkę internetową a okazało się ze niemam z tyłu portów usb.Posiadam tylo 2 z przodu i niechce zeby mi tak kable wisialy.. chyba da się jakoś te porty usb dorobić.. ???
|
|
Chodzi o coś takiego??? http://sklep.vobis.pl/produktinfo.aspx?symbol=848232
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |