Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posiadają wiedzę, która przeraża Tuska |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posiadają wiedzę, która przeraża Tuska |
Treść jest ukryta
|
|
a ja wam powiem że nowego dostawce mam mięska :D (od jutra) i nie 35%piersi z kurczaka i 65% udko z skórą lecz teraz 90% pierś 10% udo. dzisiaj zszedło mi na początku 7kg (100%udo)opinnia osób które próbowały gyrosa z tym mięsem była taka "o niebo lepsze" ;) lecz brakuje mu troche tłuszczyku więc robimy 90%na 10 % :)(zatem jutro jeszcze jeden idzie 35%na65% a potem (od 16 może )ruszamy z inną dostawą ( z warszawy ) w sobote (możliwe że do 21) będzie otwarte Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a nie mozesz se isc do apteki i sie zapytac ? hehe albo idz na miasto pokozacz problem zniknie razem z zebami ... heheh w garci przyniesiesz pare klow ... w farbe wrzucisz bede biale jak trzeba ... heheh albo korektorem dawaj po zebach .. tylko szpar miedzy zebami nie zamaluj heheheeh
|
|
niemozliwe na allegro tez 19,99 .to trzeba isc do apteki,ale nie wierze ze taka sama cena :)
|
|
Co myślicie o tym lekarzu i o zakresie usług świadczonych przez niego??
|
|
To ja mam troche inne pytanie... Ile osob ma zainstalowanego TYLKO Linuxa, a nie Linuxa + XP itd. ? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dran: tzn. który z sosów mało wyrazisty ? bo jeśli chodzi o salse to na ladzie stoi tabasco dla tych co potrzebują bardziej wyrazistych sosów :) jeśli chodzi o czosnek to chyba jest ok (jeśli nie to nie ma problemu zrobić bo bardziej czosnkowego), firmowy sos jest napewno ok :), nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jeszcze przypomnę po raz kolejny mój adres pomocna11@wp.pl :)) piszcie kochani postaram się każdemu pomóc:))
|
|
Może na samym stadionie już nie prowadzą Wietnamce handlu , ale w okolicach dworca tego syfu jest PEŁNO !!!! A co do butów to jest ich pełno "oryginalne" heheh TOMNY, LACROSTE, ADIDOS itp. heheh Udanych zakupów życzę :)
|
|
Witam serdecznie własnie wczoraj otrzymalem liscik z Radomia niestety ale nie zaliczylem MS,tylko pozazdroscic takim ludziom jak piotrek34 .Na list czekalem 3 tygodnie wiec jesli ktos nie dostaje odpowiedzi do 2 tygodni to znaczy ze nie zaliczył.Nie wiem czy bede prubował za rok musze sie nad tym mocno zastanowic.Zycze wszystkim powodzenia jesli ktos ma jakies pytania to prosze pisac pozdrawiam .
|
|
tak?
|
|
ostatnio napierdziałem na zapiekankę i jakiś jankes zeżarł i się oblizał bezczelnie :)
|
|
szewczyk jest super
|
|
łks
|
|
|
Kochani zna ktoś z Was stronkę gdzie jest lista rankingowa na maj???? bo Szczecin ponoć jeszcze jej nie sporządził...ale wiem że trzeba mieć 144 pkt
|
|
I jak wiadomo coś w tej sprawie??
|
|
jeden typ podobny jest do Łukaszenki
|
|
aż mnie naszło żebym napisała z anonimowego prawie loginu ... jeden wielki żal i zmartwienie, transmisje wyglądają jak film z jeziorka, strona jakby gimnazjalista robił ją za 10zł, a w lokalu akustyka (poza głośnym łup łup) nie wnosi nic nowego dla mnie atom pozostanie atomem ......... a na stronie zaproszenie - przyjdź na otwarcie klubu... Amnesia Maxx TV wczoraj w programie była Sokół i Pono. Dziś w programie: Jay Delano Zapraszamy ############## do właścicieli: kiedy otwieracie ten klub hehe .................... dobrze więcej nie szargam sobie nerwów, normalni ludzie omijają takie lokale z daleka ; ]]]] i do wszystkich którzy to czytają, dla was jestem konkurencją z yamy, rampy czy innych "dyskotek" haha
|
|
a nie przypadkiem Grobli Jednaczewskiej ? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
rozstawiony jest namiot, stoliki. Mozna pograc w rzutki, pilkarzyki i napic sie piiiiwa. o i obejrzec cos na telbimie. To chyba na tyle
|
|
Najlepiej "śwancwagena" z "niemczech" albo "włszech" kupionego w "konisie".
|
|
XX napisz jak bedzie po WZ jak było ? jak poszło? POZDRAWIAM I POWODZENIA
|
|
WOW!!! Ale Ty jesteś super!!! Dzięki Temu że założyłaś taki temat i napisałaś gdzie idziesz, to na pewno, powtarzam - NA PEWNO!!! wszyscy tam polecą, - ja na bank!!!-mówię Ci!!! Dzięki za podpowiedź! Naprawdę jesteś superancka!!! Bez kitu, nie wiem jak inni, ale ja w Ciebie wierzę i zrobię to co podpowiesz, (zazwyczaj Yamę), ale to nie ważne co zazwyczaj, ważne jest to, gdzie będziesz, a na pewno będzie super!!! Jeszcze raz dziękuję...
|
|
niebezpieczna trawa która zostawia zjazd?? ;-DDD „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Czy może ktoś podać sredni koszt zrobienia 1m2 elewacji ? Codzi mi o materialy/ kleje,kolki siatka, masz/ + robocizna . potrzebne mi to do kalkulacji - pozdrawiam !
|
|
to jest amerykanska firma produkujaca masyny rolnicze i ktos nimi handluje poprostu
|
|
Witam, pytanie jak w temacie Kogo polecacie kto ma przystępne terminy ( nie za 6 miesięcy lub rok, ) oraz dobre ceny i solidne wykonanie. Moze robiliście u siebie i znacie kogoś wartego polecenia
|
|
mamy "EL-KI" z całej Polski „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |