Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paliwa najdroższe w historii!!! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paliwa najdroższe w historii!!! |
zobacz czy doszło
|
|
szaszu wspolczuje Twojej dziewczynie jak masz tak wczesne wytryski!! 25zl = piec gwiazdek?? no bez przesady Zajazd fadom cena 110 zl a ile gwiazdek ma??? Narzekajcie dalej ze w lomzy nic sie nie dzieje Jestem pewna ze polowa ludzi udzielajaca sie na tym poscie byla by tam chociaz raz
|
|
A ja nie musiałem się uczyć i grzebać w systemie jak to napisałeś. U mnie od razu Windows działał ;) Miałem gdzieś Ubuntu 7 zainstalowane bodajże, ale nie mam czasu i chęci w tym siedzieć, bo po co? Nie warto oszczędzać 300zł raz na parę lat na system, męczyć się i udawać oryginalność, odmienność wśród kolegów i udawać guru w tym środowisku :) Ale jak u kogoś krucho z kasą, to czemu nie :) Potrzebuję C#. NET itp. - jestem uzależniony już :)
|
|
Autor: szaszu to żałuj jazda na maxa Autor: 161RDC30 czy ty byłeś kiedykolwiek w salonie gier?? normalnie w salonach jest zakaz palenia i picia alkoholu a nie mówiąc o jedzeniu chciałbyś grać na automacie gdzie przed tobą jakiś wieśniak zatłuścił kierownicę pizzą??
|
|
zauwazylam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Łomża. ul. Kołłątaja 2, Juliusz Świredo; tłumaczem przysięgłym jest też Barbara Adamiak ale nie znam adresu, mogę dać maila :)
|
|
Makijaż w gabinecie kosmetycznym" Rusałka"na Mickiewicza
|
|
marta to kiedy otwierasz?
|
|
juz mi pomagaja ________ Malachit
|
|
tobie rewolwer? TWOJE NABOJE SA, STARE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
BLANX tylko BLANX jest wersja silniejszej pasty BLANX dla palaczy i kawoszy (kolor zloty)
|
|
Blanx pewnie koło 20 zł. I podobno nie mozna past wybielajacych stosować cały czas. Po zużyciu tubki trzeba zmienic na jakąś zwykłą pastę. Podobno używane w nadmiarze mają odwrotny efekt.
|
|
|
myślę że taka starówka jak jest w Olsztynie by wystarczyła ;)
|
|
Ten nowy kebab na małacha 2 to ktoś jaja sobie robi kupiłam to jeść się nie dało mięso nie dobre sosy to syf co za dziadoski bar zrobili ja juz więcej tu nie kupie wole z dworca .
|
|
"Przestańcie pieprzyć o video i czekaniu na autobus, chodzi o to aby w cywilizowanych warunkach i po "pańsku ", bez pośpiechu w wielkim łożu bzyknąć się." rewolwer, cóz za niewinna szczerość. Nareszcie! ;)
|
|
better z tymi sosami, to wlasnie czosnkowy wydal mi sie bardzo delikatny, nie mialbym nic przeciwko jakby byl duzo mocniejszy ;) W sumie to jak ktos zamawia czosnkowy, to chyba raczej nie planuje romatnycznej kolacji przy swiecach na ten wieczor ;) Mieszany tez mi smakowal jak lagodny, pozostalych jeszcze nie probowalem. A poza tym jest dobrze, teraz faktycznie kebab wiekszy niz pierwszego dnia. I co? Poradzil sobie ktos z tym mega kebabem? ;)
|
|
Dzieki ! Dzis kupilem tam nad solarium verbatima x8 i nagralem juz 2 plyty za 5.50 za sztuke. Tylko nie chce mi sie far cry 2 wypalic wiecie moze jaka jest tego przyczyna ?
|
|
szaszu co ty pierdo.lisz wes sie nie udzielaj na tym forum wiecej idiotow juz nam nie potrzeba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |