Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palikotyzacja |
serce to ja mam jak ktos ladnie prosi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palikotyzacja |
od dawna czekam na coś takiego.
|
|
Relacja z turnieju- Dzień Drugi! http://www.worldoffantasy.cal.pl/news.php?readmore=465
|
|
No maja przywracac rynek do zycia, nie?;)) Tyle ze dobra kawa tez kosztuje- beda chetni?
|
|
o 20.30 mam autobus powrotny :) więc nie da rady dłużej :) godzine czasu conajmniej zajmuje sprzątanie (a syfu u mnie nie ma i nie będzie więc wole jak narazie zamykać o 19) czynne jest od 10 a nie 11 :) ale nawet jeśli ktoś przyjdzie o 9 rano na hamburgera to też da się zrobić :) niebawem przeprowadzam się do łomży na stałe zatem lokal będzie dłużej otwarty + z dnia na dzień coraz więcej stałych klientów przybywa = więcej mięsa schodzi zatem za około tydzień dojdzie do ekipy 1 dodatkowa osoba :) w sobote myśle aby było do 20 otwarte lecz napewno niedziela będzie troche puźniej (wentylacje kiedyś trzeba zrobić bo w godzinach pracy odpada) 864750367 <-- nr na zamówienia przez telefon, maxymalnie 2 kebaby można składać na daną godzine (wiadomo czemu) stałym klientom proponuje przyjść podać swój nr telefonu i dzwonić na komórkę
|
|
już dawno o tym pisałam, ale wtedy ktoś napisał, że przecież można napic się w domu, albo na stacji... tragedia... ja na pewno bym chodziła do takiej kawiarni, jest jeden warunek, kawa! nie byle jaka z tanich składników, tylko porządna pachnąca mocha :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
hyyym szkoda, ze tylko freestyle, a myslalam, ze cos wiecej... Riposta
|
|
Kolejne dziecko NEO ????????????
|
|
ja też lubię kawę i herbatkę o smaku cytrynowym Riposta
|
|
Łomża to dziura i nigdy tu takiej sekcji nie bedzie :)
|
|
Mam pytanie. Gdzie lepiej zrobić zabieg usuwania nadżerki Prywatnie czy Państwowo. Jeżeli Prywatnie to u kogo i za ile ?
|
|
a jak z poziomem sygnalu?
|
|
witam wszystkich forumowiczów <oprócz naciągaczy>:) mam do zaproponowania TESTY Z WIEDZY OGÓLNEJ I MULTISELECT to wszystko..... i zadnia za DARMO!!!!! KTO JEST ZAINTERESOWANY PISAĆ NA MÓJ ADRES pomocna@wp.pl odpowiem na każdego emaila NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGAĆ!!!!!! moje testy są sprawdzone ja się z nich uczyłam i wszystko zdałam :)) to są NOWE tesy za FREE:) ja codziennie jestem na necie takze jak nie po kilku minutach to po kilku godzinach ale zawsze Wam odpisze i prześle materiały:) powodzenia!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
patsz na temat: GamesPoint - Turnieje Takos
|
|
ja nie wiem, trzeba isc do zus-u, tam moze wytlumacza
|
|
ta chora instytucja potrafi ludziom bez ręki kazać iść do pracy,a stopien inwalidztwa dla nich to smiech,załatw se grupe wtedy łatwiej znajdziesz jakoś robote.
|
|
a moze ktos ma znajomosci w zus-ie?
|
|
idzcie do fotografa - zafunduj jej profesjonalna sesje(zdjecia moga byc z toba-taka przyjacielska sesja albo tylko ona) - koszt od 40zl. zdjecia wez w jakims wiekszym formacie,kup do tego jakas wielka antyrame,zdjecie po srodku(np zdjecie czarno biale a pod spodem brystol czarny a obok np na bialych karteczkach ponaklejaj jakies napisy(zyczenia urodzinowe, jakies aforyzmy o doroslosci czy przyjazni itp-pomyslow jest setki).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |