Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oddajmy szacunek innym... |
paplak ty snobie, zlotowki ci nie dam za te gadanie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oddajmy szacunek innym... |
szaszu ile nawdyhales sie haszu? rudy błazen z druhem
|
|
Czy ktoś wie, gdzie w Łomży mozna kupić fajne kosmetyki do pielęgnacji ciała na przykład sól do kąpieli? Tylko nie każcie mi iść do Rossmana!!! Takos
|
|
z tego co słyszałem to gdzieś na ul. Nowogrodzkiej można wypożyczyć cykliniarkę
|
|
Zajecia beda w Studio Tanca "B.K.Step", ktore miesci sie na Wojska Polskiego 3, a nie na Polowej :-) Zapisy na kurs "Freestyle Man"dla mezczyzn juz trwaja Wiecej na www.bkstep.pl lub 501-067-211
|
|
Dran, ja nie mialam nigdy do ciebie pretensji, o co? tlumacze ci ,bo sie tego domagasz, a skoro ci tam dobrze to dobrze
|
|
nie znam adama pieronczyka, co on spiewa?
|
|
jestem zdrowa i wasz temat dla biednych mnie nie interesuje rudy błazen z druhem
|
|
Nie nie znamy sie, to raz. Tez nie lubie jak ktos mnie denerwuje... Po co skopiowalem? Zeby Ci pokazac gdzie sie czepiasz, czego podobno nie robisz... nameczyles sie tylko jezeli chcesz mnie zrozumiec to nie pyskuj, bo wtedy zapominam duzo rzeczy Ojej... jakie to straszne... teraz chyba umre z ciekawosci... Ale masz mniemanie o sobie... pyskaczu... dlaczego starasz sie mnie zrozumiec, czy tak sie z kobietami rozmawia, jezykiem ulicznym? Sadzac po uzyciu formy czasownika "napisalem", to nie jestes nawet kobieta. A po drugie to nie swiruj tu z jezykiem, bo w wielu tematach widac, jakim sam operujesz. jezeli siedze i pisze - to to mi sie podoba; a jezeli ci sie nie podoba to co pisze, to nie prowokuj Prowokacje to akurat twoje hobby, nie moje. Dodalbym marne prowokacje... maniery jakie posiadasz wytykajac mi i wycinajac z konstekstu' moje wypowiedzi' swiadcza, o twojej niepewnosci lub checi zmiany, tylko czego? Twoje wypowiedzi zamiescilem w zasadzie w calosci, wiec nie chrzan o wycinaniu i wyrywaniu z kontekstu, bo te wypociny zadnego nie posiadaja. Myslalem, ze udzielajac sie w tym temacie chcesz podyskutowac, teraz sie juz upewnilem, ze jestes tylko typowym trollem. Chcesz mnie analizowac? To o czym swiadczy twoje przesiadywanie na forum, tylko po to, zeby pisac bzdury? W dodatku forum miasta, ktore opusciles i podobno tak ci tam dobrze... Na pewno? Nie masz sie tam czym zajmowac, tylko pisac bzdury na lomzynskim forum? Z mojej strony to koniec dyskusji z Toba, szkoda czasu na trolla. Wole gadac z normalnymi.
|
|
To kiedy masz wolny termin? szaszu
|
|
lubie trole
|
|
Moze mi ktos wyjasnic gdzie dokladnie jest ten kebab, bo ja ostanio zaszedlem do jakiegos Kebab 1 i nie wiem czy to ten czy nie ten. Na oknach i dzwiach byll napis juz otwarte wiec weszlem zamowilem i opier... w miare smakowal ale czy to ten. W kebabie ktorym bylem to jest na rogu, w srodku plazma, gosciu w okularkach robil kebab i byl chyba z zonko i dzieckiem. Jesli nie jest to ten kebab to prosze o jasniejsze wyjasnienia gdzie on sie znajduje.
|
|
Czy moglibyście polecić solidną firmę w Łomży, która wykonuje szafy przesuwne na zamówienie??? Dziękuję.
|
|
Przecież ty podatków jeszcze nie płacisz...:)))
|
|
po wizytach w kebabie od którego zaczeła się ta dyskusja na forum jak syn marnotrawny poszedłem dzisiaj do kebab baru na dworcu.To jest zdecydowanie najlepszy kebab w mieście!!!!!!!!!!!
|
|
w hotelach, jak sypiam to w bardzo dobrych........................... hotel na godzine? w 17 minut mozna to zalatwic rudy błazen z druhem
|
|
Bemol a żeś napykał na tych kierowców tirów hehee, Może cie wyminąć chciał ten "kierowca tira" bo za wolno jechałeś :D Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A tak trzeźwo patrząc, to Linux ma też swoje problemy (min. za dużo dystrybucji, jądro zbyt monolityczne) i jeszcze wiele czasu upłynie zanim szary Kowalski będzie umiał go obsłużyć. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |