czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo PO,PSL,SLD i PiS

same dno

VERGISS MICH

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo PO,PSL,SLD i PiS

kiepskie masz info odszedl 29 stycznia IIrok,a pół roku wczesniej IIIrok(do przasnysza) i powiem ci ze rade sobie dawali i to calkiem niezle takze nie pisz bzdur a uczniowie wcale nie sa tak dobrze traktowani oczywiscie nie przez wszystkich nauczycieli,są tam tacy co wymagaja ale uczą bardzo dobrze,powód odejscia był zupelnie inny.teraz na pewno sie wszystko tam zmieni i bedzie ok .prawda jest ze trzeba zaczerpnąc info by uniknąć zmiany szkoły,dowiedz sie czy odeszli studenci i wtedy pisz bo wprowadzasz w błąd

od 11 do 19 = 8 godz. Ale też pomyslcie czy byscie chcieli zapierdzielac do 23, bo jesli zamkniesz o 22 jeszcze musisz posprzatac, rozliczyc kase itp a chłopak chyba z zambrowa jest wiec godz 24 w domu i na nastepny dzien znów do pracy zapierdzielac a pozniej czytac wypociny na forum. Przeciez jak bedzie tyle robił zero czasu dla siebie ja bym tak nie chciał. A swoja drogą better to prawda ze mogłobybyc dłuzej otwarte. Zróbcie sobie na dwie zmiany klienci zadowoleni i ty masz czas np. od 9 do 22 . Jak dzieciaki beda uciekac z lekcji napewno głodne beda i gdzie przyjda do ciebie, przedewszystkim w zime ogrzac sie :))

VERGISS MICH

wielki szajs!!!!!!!!-dobrze gadasz zamaracha od gacha

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Najlepsze forty w piątnicy:))))

rudy błazen z druhem

jeszce jedno.kto by zaplacil 25zł za godzine jak pokoik w motelu za piec dych za dobe wynajme a opuscic go moge w kazdej chwili

inteligent sie teraz odzywa, Tomeczek bez j.........k
bylo krzyczec?

VERGISS MICH

Pomysł nie głupi ,tylko chyba cenowo troszke drogo,25zl za godz.Za 90zł mozna wynająć,pokój 2-osobowy ze sniadaniem,(z ciekawosci sprawdziłam kilka ofert moteli łomżyńskich).Ale sam pomysł popieram.Pozdrawiam

jacki 366 - a co tam bedziesz robil, program telewizyjny ogladal i kasety video?

Bywam Niegrzeczny - a co mam w dupe cie pocalowac?

VERGISS MICH

Gdzie w Łomży można wypożyczyć cykliniarkę?

do Dran
lubie finezyjne i bez-wielkiego-wyszukania wyniosle stwierdzenia winogro-zrywaczy
rozumiem ich wielkie przygnebienie bo praca nawet... ta dobrze platna za 'prace u zyda' i za jeden miesiac sie oplaca ale na kaca
wezme cie za raczke i cie zaprowadze tam gdzie trzeba i prace bedziesz mial , usiade, z toba powolutku i bedziesz piszczal ze tak duzo ci placa,

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

do Dran
lubie finezyjne i bez-wielkiego-wyszukania wyniosle stwierdzenia winogrono-zrywaczy
rozumiem ich wielkie przygnebienie bo praca nawet... ta dobrze platna za 'prace u zyda' i za jeden miesiac sie oplaca ale na kaca
wezme cie za raczke i cie zaprowadze tam gdzie trzeba i prace bedziesz mial , usiade, z toba powolutku i bedziesz piszczal ze tak duzo ci placa,

VERGISS MICH

juz mowilam bez hipoteki- bedzie ci wisiala nad glowa, 32 lata, nieeeee
oszcze, dzac -na konto wlewac cale zycie i na starosc kupic pokoik i kuchnie

rudy błazen z druhem

Dran- skromnosc z ciebie wyplywa, taki biznesmen w gazetach az pisali
a prostego czlowieka nie rozumie, juz do ludu sie nie przyznaje, burzuj i tyle,
jak sie komus powodzi i prace ma to- i wysilac sie nie che -by zrozumiec pracujaca, kobiete, a jak ona dostanie premie to jej wygaduje ze musiala z kims sie przespac albo okrasc ksiedza w kosciele
wstydu czlowieku nie masz i tyle, ..zazdrosc i pycha przez ciebie wyplywa a to oznaka ze wszystko ci kapie z nieba,

VERGISS MICH

nie , nalezy odpowiednio sie ubrac
to znaczy......
w fartuszku szkolnym

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

kazdy robi to co lubi,a za propozycje dzieki

rudy błazen z druhem

Czemu dno? Pewnie dostałeś po dupie i tak gadasz ;/

trzeba robic by lubic'

rudy błazen z druhem

szaszu moja dupe mozesz poogladac na KASECIE dvd... nie całuj mnie w nia bo tak sie przestraszy twojej zakazanej geby ze zamknie sie w sobie i kopa nie bedzie leciała z poł roku...

po dupie? tez cos'
na dupie? tez cos'
za ****? tez cos'
nie , uwazam co robie,
a ty!!!!!

VERGISS MICH

szaszu Ty chyba masz jednak tez problemy z czytaniem, widze ze przynajmniej nie jestem osamotniony...

Po pierwsze, gdzie napisalem ze jestem biznesmenem? Pracuje na etacie, jak wiekszosc.

Po drugie, gdzie komus wytykalem, ze sie z kims przespal albo okradl kogos? Chyba Ci sie wypowiedzi myla...

Po trzecie, jaki znowu burzuj? Bo zap...lam zamiast siedziec na dupie i narzekac? I nie jestem wcale bogaty, radze sobie i tyle. Znam i w tym miescie ludzi, ktorzy maja duzo wiecej, co w zasadzie moze cieszyc, bo znaczy tyle, ze mozna i w Lomzy i jest o co walczyc.

I jaka zazdrosc ma przeze mnie przemawiac? Komu i czego? Bo znow nie rozumiem... Pewnie powinienem zazdroscic tym, ktorych mimo tego strasznego bezrobocia i biedy stac na to, zeby nie pracowac ;)

Pycha? No faktycznie, bo szedlem do roboty i nie krecilem nosem, ze slabo placa... pewnie tez i dlatego mi "wszystko kapie z nieba". Za to ci, co siedza na tylku, bo sa za dobrzy zeby pracowac, to czysta pokora z nich bije...

Widzisz, jak chcesz to potrafisz po polsku zdanie zlozyc... ;) "Prosty czlowieku"... ;)

I jeszcze jedna uwaga odnosnie bezrobocia... Zawsze jak zmieniam prace albo wiem o jakiejs ciekawej, to daje znac znajomym albo prosze ich, zeby popytali czy wsrod swoich znajomych kogos nie znajda... I wiesz co? Zwykle efektow brak, chetnych do pracy nie ma... Dziwne, przy takim TRAGICZNYM BEZROBOCIU...

rudy błazen z druhem

ul. Dworna , Magia Drewna - tam mają

dziewczyny nalezy miec naturalna czysta urode bez makijazu, najlepsze owocowe maseczki, tylko dlugo trzymac

rudy błazen z druhem

Dran czysta demografia jesli wedlug Ciebie wszystko jest ok to ja nie wiem :) gdzie Ty sie uczyles...

jak nie umiesz tanczyc to nie czytaj tej wypowiedzi

taniec brzucha jest dobry na gietkosc,
nawet czasami pomaga na szybkosc zmiany pozycji tanca

VERGISS MICH

no znamy sie znamy ale nie jest dla Ciebie dzwine fakt, ze populacja Łomży zmniejsza sie co roku a bezrobocie wzrasta widac Łomża nie jest jakims tam El Dorado

Masz rozdwojenie jazni czy jak? Chyba sie zaczne przyzwyczajac do tego, ze Cie nie potrafie zrozumiec...
Wytykasz mi pyche i zazdrosc, a za chwile chwalisz sie tym, ze potrafisz czlowiekowi na chleb odmowic... Mam Ci tego zazdroscic? Nie widze powodu.
Powaznie Cie nie rozumiem, bawisz sie w obronce ucisnionych, a w nastepnym poscie rzucasz takie teksty...

VERGISS MICH

Ja pamietam jak przed wyborami 2007 donek lecial do UK tania linia i ubolewal nad pasazerami, ze pod rzadami tych nieudolnych kaczynskich Polacy musza emigrowac, w Londynie obiecywal londynskie zarobki nawet w takich miastach jak Lomza i Rzeszow. Akurat w tym czasie do Polski przyjechalem i rozni mlodzi przekonywali mnie zem mocher, i ze dopiero donek zrobi pelno pracy, dobre zarobki, i wreszcie "praca zacznie sie oplacac" "beda nas...(wstaw czynnosc) dobrze zarabiajacy..(wstaw zawod)..'

Zaraz ktos mi powie, ze swiatowy kryzysi ze nic nie da sie zrobic, to odpowiem, ze w okresie miedzywojennym mimo swiatowego kryzysu wybudowano port w Gdyni, Centralny Okreg Przemyslowy, i linie kolejowa laczaca jedno z drugim.
W okolicach roku 2000 w Polsce byl niezly kryzys, a na swiecie ludzi brakowalo do pracy tak sie gospodarka rozwijala, kto w Polsce wtedy rzadzil i pod jaka nazwa?

samochodu nie trzeba ubezpieczac jak go sie nie ma, albo po polu traktorem sie jezdzi
ubiezpieczalnie sa dla bogatych lub dla tych co lubia pieniadze tracic'

wreszcie jeden co potrafi rozmawiac z kobietami i im nic innego nie sugeruje, Przemoooo nie wiem -jak ci dziekowac, z ciebie to porzadny czlowiek

rudy błazen z druhem

Szaszu... praca w drewnie jest byc moze praca fizyczna, ale jej efekty sa jak najbardziej rarytasem umyslowym- piekny parkiet cieszacy oko na codzien... tak samo z pieknym meblem czy rzezba.
Ba, wyobraznia jest jedynym ograniczeniem:
samochod caly z drewna? Karoseria, rama, sprezyny tez:P Prosze:
www.joeharmondesign.com/

A jaką wersje Używasz?

VERGISS MICH

macie kobiety problemy - ta nadzerka jest upowszechniona u gamonia

VERGISS MICH

co ci -Helenko

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

a ile ta blanx kosztuje w aptece bo bym se wziol ale moze a allegro taniej wyjdzie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org