czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A jednak słusznie są oburzeni

Ja bym tego gówna w życiu nie wzięła,jesteście zdesperowane albo tak głupie.Też się odchudzałam ,zrzuciłam 20 kg ograniczając jedzenie i przez wysiłek fizyczny,rowerek,stepper ,bez farmaceutyków.Trzeba się ruszać a nie truć się tabletami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A jednak słusznie są oburzeni

masz racje maniaxxx- z katarem nie - lekarz nie udzieli pomocy, ale z goraczka tak. I pamietajcie o czapkach w zimie!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja proponuję nie zwracać uwagi na szaszu... Kolejny ptysio podobny :/ a co do hotelu... Naprawdę nie głupi pomysł:)

skoro znajomoście nie mają znaczenia, to czemu w niektórych łomżyńskich zakładach (znam takie przypadki osobiście, ale nie będę wyliczał) zdarza się, że ludzie po studiach są szarymi pracownikami i zarabiają całe g..., a kierownicze stanowiska piastują osły po zawodówkach + jakiś papier z kursem na szybko? ;)

owszem, bez znajomości można coś osiągnąć w tym mieście, ale ma się na to stosunkowo mniejsze szanse :)

rudy błazen z druhem

Komu jak komu ale napewno nikomu kto ma w nazwie CARITASSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze im mało....

Zachecam wszsytkich do odania na Hospicjum w Łomży, tym ludziom naprawde sie należy:)

Nie wiem, czy jest sens otwierać przybytek specjalnie w tym celu. Lepiej by było, żeby hotele lub motele już istniejące dołączyły taką opcję do swojej oferty. I jeśli nie będą to ceny po 50 zł za godz, to chętni pewnie się znajdą ;)

Dran: na państwowych to już w ogóle nie ma o czym gadać, ale ja mówię o prywatnych - tylko takich większych, gdzie sam prezes nie będzie się zagłębiał w biografię byle kierownika ;)

zresztą z tymi "krótkimi i długimi", to masz rację :)))

z mojej strony EOT

szaszu wyczowam zapach spalenizny i nutke zazdrosci w Towich wypowiedziach...Kobieta za kółkiem nazywac gomorre dziełem troche przesada...dobry podobno ale jaki ciekawy film na zasadzie dokumentu widziałas ostatnio w łomżynskim kinie? mysle ze to starczy za prawdopodobna odpowiedz...

ja najwiecej tragedii widze w tym ze zamiast poswiecic ten czas na poszukiwanie pracy poswiecasz go na narzekanie na forum...a prawda taka ze praca sama do Ciebie nie przyjdzie... mam pytanie ograniczyłas sie do wysłania cv na ogłoszenia czy zrobiłas cos wiecej w tym kierunku??

A co cie obchodzi co będzie po wypadku? Przecież to nie Ty dostajesz kasę, jak kogoś stukniesz. Wybór ubezpieczenia AC dopiero miałby wpływ na wybór najlepszej oferty, ale OC? Skąd mamy wiedzieć o jakie Ci chodzi? A może NNW?

7 razy , juz to pisalam tort nie dla grubych

rudy błazen z druhem

a propo moze ma ktos na sprzedanie rowerek stacojonarny?

mam juz dosyc waszej pracy

pan i władca masz rację!w Polsce nie tylko przybłędy mają lepiej niż obywatele tego kraju ale nawet psy.

Niektórzy piszą tak, jakby się wyrwali prosto z III Rzeszy. Dr Goebbels byłby z was dumny.
A nie przyszlo wam do głowy, ze Polacy na Wyspach Brytyjskich i Islandii też się "rozpanoszyli", żerując na tamtejszych zasiłkach i opiece spolecznej? Miło wam, jak sie dowiadujecie, o aktach agresjii i nienawiści wobec waszych rodakow?
Nie wszyscy Czeczeni to banda darmozjadów i nierobów. Wielu z nich przeżylo dramat wojny i nie tak wyobrażali sobie swoje życie. Nie można wrzucać calego narodu czeczeńskiego do jednego worka i besztać ich z błotem.Pewnie za chwilę kilku z was zacznie mnie wyzywać- w zasadzie mam to gdzieś i nie zamierzam wdawać sie w polemikę z waszymi rasistowskimi poglądami.

nie lubie miesa i juz,
tylko owoce!

henio a ci, to sie pewnie chce torta?

rudy błazen z druhem

szaszu
głupoty, co ci da sciaganie,przeciez jak chcesz miec licencjat to musisz i tak zaliczyc ,jak wtedy zablysniesz wiedza,i co najwazniejsze jak nauczać bedziesz.proste sciągasz dostajesz 0 i wszystko,nie wiem czy chcialbys dostat taką ocene

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

azaxxx
mam wiadomosci z pierwszej reki - odeszlo pare osob z 3 roku i pare z 2 - 90 % z nich to osoby, ktore co sesja ciagnely za soba ogony, do egzaminow podchodzily po kilka razy. moze i dobrze, ze odeszli - nie beda zanizac poziomu.
co do kolegium - trzeba sie uczyc jak wszedzie, to chyba normalne - w koncu absolwenci maja byc nauczycielami
ludzie tam pracujacy sa OK; sa wyjatki oczywiscie, ale nieliczne

saszu - czytaj lepiej !!! jacki366 napisala " z ciekawosci sprawdzilam kilka ofert " czyli to kobieta !!! - i nie podniecaj sie tak na niektorych , daj LUZU troszeczke !!!

rudy błazen z druhem

ja chciałam sie zapytać czy ten szazu- pisze z małej litery jego nazwe bo dla debili nie mam szacunku to jakiś DEBIL czy wogle jakies inne Gówno udzielające sie na forum i pisząc te swoje smieszne posty myśli ze jes taki ŚMIESZNY a moze i nawet ma mature PROSTAK jeden[HA ha] TO NAWET NIE JES ŚMIESZNE -CHLOPY DO SIERPU A NIE DO KOMPA!!!!!!!

dzieci Neo, zbaczacie z tematu i jak zwykle, obrzucacie się błotem...

przykre...

poglady czlowieka nie zawsze ida w parze z jego zawodem -NIE WIEM CZY DRAN TO POTRAFI ZROZUMIEC

zgadles -Greatest-DeMoN

Aha, i tak Ci dobrze w pracy, ktora zmusza Cie do postepowania niezgodnie z wlasnymi pogladami? To faktycznie, przyznam Ci racje, nie wiem czy chcialbym/moglbym tak pracowac... No, ale skoro piszesz, ze Tobie tam dobrze, to moge tylko zyczyc powodzenia, mi jest tu tez dobrze, wiec nie wiem o co masz do mnie pretensje...

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Przemo , nareszcie jakis mily czlowiek - dzieki
bo tyh tamtych to tylko batem, ty jeden .......

rudy błazen z druhem

jony ty sie znasz na lekach!, dlatego radze ci nie bierz nawet jak masz kaszel

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Przejrzyj wczesniejsze posty... Zaczelas sie czepiac niewiadomo o co... W dodatku wmawiasz mi jakies rzeczy, ktorych nigdzie nie napisalem... wiec zastanawiam sie, czy dyskutujesz ze mna, czy sama ze soba?

Masz pierwszy post, ktory do mnie skierowalas, z komentarzem:

Dran - ty masz jakie kompleksy.................
No coz, nie wiem jak na to wpadlas, ale niech Ci bedzie...

kochaaaaam Lomze, a co wolisz ze szczurami spac?
Gdzie wyczytalas, ze kocham Lomze i skad pomysl, ze musze spac ze szczurami?

albo uczyc polskiego w jakiejs zasranej szkole?
A jak ktos chce uczyc w szkole, to co w tym zlego? To gorzej niz zbierac truskawki?

czlowieku- zyc nie umierac, stawka wieksza niz zycie, trzeba ruszac tylkiem,
Sorry, banaly...

smarkacz, mazy mu sie zagranica a jezyka europejskiego nie gada
Jedno krotkie zdanie... Po pierwsze, czemu smarkacz? Po drugie gdzie wyczytalas, ze marzy mi sie za granice, bo chyba wrecz odwrotnie pisalem? Po trzecie, skad pomysl ze nie znam jezyka?

rzucaj wszystko, wsiadaj w autobus z jedna waliska, lomza jest baardzo piekna na obrazku
co tam cie czeka? .............................to samo co wszedzie...........starosc

No wlasnie, czeka mnie to samo co wszedzie...

Z kolejnego posta:

Dran- skromnosc z ciebie wyplywa, taki biznesmen w gazetach az pisali
Skad ta zlosliwosc i skad pomysl, ze jestem biznesmenem?

a prostego czlowieka nie rozumie, juz do ludu sie nie przyznaje, burzuj i tyle
jak sie komus powodzi i prace ma to- i wysilac sie nie che -by zrozumiec pracujaca, kobiete, a jak ona dostanie premie to jej wygaduje ze musiala z kims sie przespac albo okrasc ksiedza w kosciele
I znow... WTF? Gdzie cos takiego napisalem?

wstydu czlowieku nie masz i tyle, ..zazdrosc i pycha przez ciebie wyplywa a to oznaka ze wszystko ci kapie z nieba

Znaczy to nie sa pretensje? Moglabys wiec wyjasnic, skad wzielas te bzdury i skad ta zlosliwosc?

I po tym wszystkim piszesz o nie dawaniu ludziom na chleb, po czym:

poglady czlowieka nie zawsze ida w parze z jego zawodem -NIE WIEM CZY DRAN TO POTRAFI ZROZUMIEC

Wychodzi na to, ze ja jestem niedobry z jakiegos powodu, chociaz nikomu chleba nie odmawiam i nie musze naginac swoich pogladow, a Ty jestes dobra, bo odmawiasz ale w glebi duszy sie z tym nie zgadzasz?
Pomoz mi troche, bo naprawde uprawiam tu niezla gimnastyke umyslowa, zeby to wszystko zrozumiec...

rudy błazen z druhem

Narzekam na łomżyniaków, ale gorsi są TIR-owcy zza granicy wschodzniej. Dzisiaj poraz kolejny "siedział" mi taki jeden na "ogonie" z 5 metrów za mną (90km/h) myśląc, że się wyrobi. Nie wyrobiłby się żebym nie patrzył w lysterko wsteczne - miał szczęście gość i ja też. Moje życie i wielu osób wokół nas tym razem zostało uratowane, a mało brakowało. Może zaczniemy myśleć na drodze że "jesteśmy" zamiast myślenia że "jestem" (może i ja jestem czasami samolubem na drodze ale staram się)

.... nie wiem czy wiecie, że z kolei litwini u siebie (też tirowcy ) gdy się jedzie za szybko wjeżdżają na Twój pas i Ciebie zwalniają umyślnie. Litwini póżniej wjeżdżają do Polski i wariują - czy Polacy powinni również w taki sposób wybijać im z głowy szybką jazdę ? Policja niestety sobie z tym nie radzi - zastanawiam się czasami po co oni są skoro często przejeżdżam parę setek kilometrów na dzień i nie widzę na tejże trasie żadnego patrolu ? Jako kierowca "krzyczę" pomocy !!!!!!!!

jasiu aa lubisz jak ktos ci sra w usta ??:!!! :O

Czyli po cichu nie... aha...:)))

Na Pl. Neipdległości tam taki młody grubszy chłopak siedzi, moim rodzicom zrobił

Treść jest ukryta

Nasza bizneswomen nie wie chyba ,że w Łomży są miejsca gdzie za 20-30 złotych jest nocleg w przyzwoitych warunkach .Trzeba być naprawdę idiotą by zapłacić 25zł za godzinę w jakimś pokoiku.

cyt. "rewolwer za zdjecie uwazasz kawałek papieru wiec Twoja opinia wcale mnie nie interesuje:)"

stary, sikam na twoją opinie, chcesz na tym form zaistnieć, to istniej:))))
to jest zajebiste forum:)))))))))) moze zostaniesz królem :))))
Będę pisał co mi sie chce nie zwracając uwagi na takie byty jak :bywam niegrzeczny.
Zaręczam cię, ze w mojej obecności byłbyś potulny jak ministrant :))))
Strzałka napinaczu

a co w nim nie tak? może wystarczy wgrać ponownie soft?

pomocna mozesz wrzucic to na neta bo jak pisze maila do Ciebie to dostaje jakas zwrotke ze nie mozna wyslac czy cos, moze z gmail na wp nie da rady nie wiem. Wyslij jak mozesz na michal.axel@gmail.com

Okna mają bardzo szczelne /niestety/ he,he. Mieszkam po sąsiedzku.

better tak czytam i nie wiem czy byłem u ciebie wczoraj wieczorem . to ten lokal nazywa się 3 wymiar ????????

no nie na kilka lat , na 18 miesiecy, chociaz to tez długo no i fakt tanio nie jest , mogłem zostac przy kablówce ale dwóch umów nie bede ciągnął

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org