czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto kłamie?

95 zl - to tanio!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto kłamie?

a niech 'se' cyka- jak artysta to artysta

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

podpisik swiadczy o podpisywaczu
co Cie to tak poruszylo?

zapomniałem dodać :) jeśli chodzi temperature kebabu to wina niedopatrzenia temperatury chłodziarki (za zimny sos = dużo zimniejsza bułka i mięso kebabu)... zatem zapewniam że teraz nikt nie otrzyma zimnego kebabu

Odnośnie tortów z Okruszka, ja jestem innego zdania. Zależy od gustu no i oczywiście od tego jaki tort się wybierze. A z tego co sie orientuję mają różne kształty, misie lalki, samochodziki i wiele innych. Moja siostra miała od nich przepiękny tort weselny. Goście byli zachwyceni. Mi osobiście smakują, bo nie są przeraźliwie słodkie i są odpowiednio nasączone, tak jak się zdarza w innych przypadkach, z Zambrowa co prawda nie próbowałam, ale skoro jest tyle pozytywych opinii, prawdopodobnie są również dobre.

Witam

Wiecie gdzie w Łomży jest kafejka internetowa z drukarką laserową ??
W domu mam internet ale potrzebuje drukarki laserowej a mam tylko atramentową , heh objechałem pół Łomży i niema jedna na Szosie Zambrowskiej ale tam nie ma koleś laserowej , czyżby internetowy biznes już się nie opłacał ? w sumie w I S T można mieć neta za 30 czy 25 więc się nie dziwię...

to mialem na mysli ;)

Za ile to nie wiem, ale jedz na okręgową stację diagnostyczną, w pomie tam ci zdejmą kratkę i wystawią odpowiednie zaświadczenie do wydziału komunikacji, samowolne wyjęcie kratki jest nielegalne.

Co do tej sytuacji w szkole w Rykach to z tego co mi wiadomo od jakiegoś już czasu nauczyciel jest traktowany jako urzednik państwowy i każdy "atak" w jego strone automatycznie "zwala na glowe" prokuratora. Taki był finał tej sprawy ze Ci "chlopcy" (jak to mowiono) dostali po pol roku na 3 lata w zawiasach, dozor kuratora i oficjalne przeprosiny.

Do: dorota67*
Zastanów się nad tym czy kogoś stać na oczekiwanie na autobus w hotelu za 25 zł za 1 godzinę jak mu przyjdzie poczekać np.4 czy 5 godzin.
Były oferty w ogłoszeniach,że za 150 zł na Okęcie można jechać i w dodatku zamawiasz wyjazd o określonej przez Ciebie godzinie.

skoro ci tak powiedzieli do widocznie tak jest, jak by byla ci potrzebna dostalabys recepte od reki

Poszukaj w necie na forach, pelno jest przygłupkow ktorzy wciskaja meridie zdfesperowanym wariatkom

skoro siedzisz tu na forum , jestes zdesperowana , bo ja nie poprostu szukam juz innego sposobu , czyli rozumiem ze juz po 30 trzeba wyglądac nie atrakcyjnie , czy tak ?

Tak czytam i myślę, że gdy przyjadę do Łomży to specjalnie pojadę na Małachowskiego, żeby tego kebaba spróbować.

Trudno o lepszą reklamę.

Zgodnie z aktualnym stanem prawnym podatnicy mogą przekazać 1% swojego podatku dochodowego za rok 2008 na rzecz organizacji pożytku publicznego. Są to:
podatnicy opodatkowani ryczałtem od przychodów ewidencjonowanych, PIT 28, termin złożenia do 2009.01.31,
podatnicy prowadzący pozarolniczą działalność gospodarczą i korzystający z liniowej 19% stawki podatku, PIT 36L, termin złożenia do 2009.04.30,
podatnicy prowadzący pozarolniczą działalność gospodarczą i korzystający z liniowej 19 % stawki podatku, PIT 36 L, termin złożenia do 2009.04.30,
podatnicy podatku dochodowego od osób fizycznych, PIT 37, termin złożenia do 2009.04.30,
podatnicy z tytułu zbycia papierów wartościowych i objęcia akcji w spółkach PIT 38, termin złożenia do 2009.04.30.

Jak przekazać 1% podatku na rzecz „Caritas Bliźnim” i wspomóc w ten sposób Caritas Diecezji Łomżyńskiej?

Wypełniając właściwe roczne zeznanie podatkowe za rok 2008 (PIT 28, PIT 36, PIT 36 L, PIT 37, PIT 38) w jego części: WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP) wpisujemy:
w rubryce „Nazwa OPP”: „CARITAS BLIŹNIM”
w rubryce „Numer KRS”: 0000269678
w rubryce „Wnioskowana kwota” (PIT 28 – poz. 131, PIT 36 – poz. 307, PIT 36 L – poz. 107, PIT 37 – poz. 126, PIT 38 – poz. 60): wyliczony 1% należnego podatku.

Urząd Skarbowy po otrzymaniu zeznania podatkowego przekaże na rzecz „CARITAS BLIŹNIM” wnioskowaną kwotę.

A oto dane „CARITAS BLIŹNIM”:
Nr KRS: 0000269678
ul. Rybaki 1, 18-400 Łomża
konto bankowe: BANK Spółdzielczy w Łomży
numer konta: 78 8757 0001 0001 6766 2000 0220

br1 : "Jestem wierny swojej żonie i nigdy nie chodzę do burdeli w miejscu zamieszkania"- jak to się ma jedno do drugiego? Wydało się :D

gdzie najlepiej ubezpieczyc samochod? chodzi mi o cene

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org