sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co z drogą Nowogród - Kuzie

Pkgryf, co w tym dziwnego? Jak jedziesz do ASO ze zdrowym samochodem, to zawsze coś do zaleczenia się znajdzie, w końcu płacisz za coś... za to, że coś wykryją. Jakby to wyglądało, gdyby gość zwinął 50zł i powiedział, że jesteś zdrowy? Pomyślałbyś, że z niego zdzierca i za nic bierze pieniądze, nawet leków nie wypisze :)

Ja nie byłem u lekarza kila lat i nie mam zamiaru tam zaglądać. Nie liczę jakiś obowiązkowych badan "diagnostycznych", kiedy trzeba. Zresztą, było może raz :) Gorączka? Ja nie wiem co to jest. Chodzę bez czapki, szalika, rękawiczek. Wychodzę na dwór do sklepu bez kurtki w zimę. Wygląda na to, że mamy strasznie chorowite społecznikostwo, albo chodzicie z jakimiś głupotami do lekarza, albo wiosennym katarkiem :) Są tu jeszcze jakieś okazy zdrowia? Wpisywać się :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co z drogą Nowogród - Kuzie

Co myslicie o pomysle??

Pokoje mozna by wynajac na godziny, jedna godzina kosztowala by tylko 25 zl za pokoj.

Zlokaliozowane w centrum..

super sprawa ja popieram czasami moi znajomi przyjeżdżają do Łomży na kilka godzin i chcieliby się odświeżyć czy poczekać na odjazd późny autobusu

Szukaj dalej pomysłów.Ten jest niezbyt ciekawy.Łomża to trochę za małe miasto na takie atrakcje.
Za duże prawdopodobieństwo,że się wyda kto korzystał z tej usługi.
To tylko moje zdanie.
Pozdrawiam

do br1 a patrz ze ludzie chodza do burdeli i sie nie boja ze lomza jest za malym miastem i ze sie wyda;p

do Gabi 25
witam , usłyszałam o tym leku od koleżanki , przyznam że jestem zafascynowana , Gabi gdzie mozna kipic ten lek bez recepty ?
bo byłam juz u kilku lekarzy wyniki mam ok , a wiecie co mi powiedzieli że przytyłam bo juz mam taki wiek 33 lata :)) no i siedzący tryb pracy , przyznaje stosowałam juz róznych diet i nic

ps
jakby ktoś miał do sprzedania meridę prosze o info izka106@wp.pl
pozdrawiam

o czym wy mowicie.......
o hotelach?
do pracy pijacy

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Camel -bardzo lubie Twoje imie, - FIN- to nie to, no moze jak sie postara

VERGISS MICH

Do - madziusmadzius
Popieram jak najbardziej Twoją inicjatywę ale weź pod uwagę to,że mieszkańcy Łomży wolą to robić po za Łomżą,a jeśli liczysz na gości którzy są przejazdem przez nasze miasto,to zbyt dużo ich nie bedziesz miała z powodu pobliskiej konkurencji(nie wymienię gdzie ale blisko).

Jestem wierny swojej żonie i nigdy nie chodzę do burdeli w miejscu zamieszkania,99% facetów też to robi.Ten pozostały 1% to geje.

Aż trudno wymienić

Szukałam pracy i nie wybrzydzałam poszłam na staż, bo innej bym nie miała po LO, bez doświaczenia... :-/ Mam te 670 zł, ale jakby mi przyszło wynajmować mieszkanie i się utrzymywać to chyba bym poległa na starcie, i nie dlatego, że mam jakiś wygórowane potrzeby, a tylko dlatego, że postanowiłam studiować, a studia są w innym mieście i na dodatek zjazdy co tydzień (niestety na dzienne nie mogłam sobie pozwolić ze względów finansowych, a w Łomży nie ma tego kierunku), to już jest wydatek + opłacenie szkoły :-/ Ne pisząc o dojazdach do pracy i swoich drobnych wydatkach...
I to jest prawda, że jeśli się tutaj nie ma w Łomży dobrych znajomości nie znajdzie się satysfakcjonującej pracy!
Pracując za granicą tyle samo godzin co tutaj, byłam w stanie utrzymać siebie samą, zapłacić za mieszkanie i odłożyć trochę kasy i wcale się tak nie przemęczałam się tam i jak czegoś nie rozumiałam wytłumaczyli jeszcze pożartowali :-) Teraz jestem na stażu i pracuję 8 godzin, fakt czasami mam luzy, a czasami siedzę w stosie papierów i jak czegoś nie rozumiem i się zapytam, to zazwyczaj usłyszę nie mam czasu, nie wiem, a jak coś zrobię źle no to wielkie "halo" :-/
I jak ja mam się nauczyć, zdobyć doświadczenie jeśli zostaję ignorowana i sama z problem?? I jak studiować i utrzymywać się za prawie 700 zł??

zgdzam sie zwami ze istnieje przemoc w szkolach
sama jestem tego przykladem -co prawda biernym
nie rozumiem jak mozna nie zwracac sie do jakiegos ucznia po imieniu lub zdrobniale -tylko ciagle anna -co ze przpisuje z ksiazki, jak patrzy sie w oczy i usmiecha - to zaraz z rekami

tak miec'ka - a co chcialabys?
na swietego nigdy, za malo masz rozumu
i pewnie ze wsi pochodzisz

Aż trudno wymienić

szaszu: przestań już te bzdury wypisywać w każdym wątku...
nie wiem, może we Francji zrobisz karierę, ale nie tutaj...

niedziela duzo duzo lepiej:) dzieki za info:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org