czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Schetyna a łomżyńska PO

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Schetyna a łomżyńska PO

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Święta prawda Brzeczyszczykiewicz ! :)

A cos Ty robila na szosie tam, tylko psy i koty chodza
tam to juz nikt nie chodzi nia ma tam browaru

Ciekawa jestem jaki temat chcesz zepchnąć z głównej strony?????

ja?????????????????????
nie lubie ZUS-UUUUUUUU
tylko reczna robote, wre,cz przepadam

starosc nie radosc- radz' sobie sama,mozesz grzebac' w ogodku....
lub umiejetnie podlizywac sie nauczycielom to zdasz egzamin dojrzalosci....
tylko nie patrz sie im w oczy- to nie dziala, rozkladaj re,ce i usmiechaj sie,
wtedy zdasz i dyplom masz w kieszeni - a pracy wtydy jak na tacy

DiDi

Po co tu sciemiać ,prawda jest taka zeby zarobić te 2000zl to trzeba być albo zajebiście dobrym fachowcem albo tyrac po 10g z sobotami na czarno na budowie i taka jest smutna prawda .Bo z doświadczenia wiem że jak chcesz by szef cie zarejestrowal to automatycznie pare stówek odpada.

Nasza bis jakie bajki, Ty naprawde masz jakis problem ze soba nie wiem czy masz jakies stany lękowe czy jakąś depresje jak wspomnial Dran wiecznie cos Ci niepasuje

Dran popieram cie w 100%

"Ale tu się fantasty wypowiadają mają firmy krzak, pieniędzy i pracy w bród, a prawda jest taka, że ludzie do zatrudniaka muszą czekać tydzień, żeby się zarejestrować jako bezrobotny."

hehe nie ma sie czego dziwic, ze kolejki sa bo cwaniaczki wracaja z wysp bo juz sie skonczylo tam kolorowe zycie juz nie jest tak jak na poczatku, a teraz do Polski z **** uciekaja za praca ehe

"Człowiek nie precyzujący swojego celu nigdy go nie osiągnie"

chwala temu co pisal!
Polacy jedziemy do Poski, tylko ONA- nasza ojczyzna, ona da nam prace i chleb. Vive la Pologne!!!!!!

przykre doswiadczenia, ja 5 lat temu tez przechodzilam to samo,
a teraz co 3 miesiace jezdze do niemiec na jablka i juz nie mam zadnych dodatkow

szaszu odnranca jarasz ten hasz??

Jestem zdania, że łatwiej jest się interesować czyms właściwym ( bo przyjemnym ) niż czymś niewłaściwym. Chyba że komuś sprawia przyjemność wąchanie smrodu gdy poruszy sie gówno.

Każdy niech robi co chce i niech celebruje swoją wolność, tylko niech uszanuje wolność drugiej osoby. Prowadząc dalej wywód można powiedzieć, że skoro mieszkamy jako społeczność i z tego tytułu czerpiemy korzyści, to jesteśmy z racji tego zobowiązani do wypełniania "grzeczności" wobec innych.

Więc pomyśl łomżyniaku jeden z drugim, że jeśli coś robisz, to możesz wkraczać w prawo do strefy wolności drugiego człowieka.
Przykład z sankami za samochodem i chodzeniem po lodzie był tu przytoczony wcześniej nie bez przyczyny. Baran tak jachał z tymi sankami że musiałem uciekać przed kalectwem ( całe szczęście jeszcze mam "jako taką" sprawność ). Drugi Baran stojąc na lodzie krzyczał bym mu pomógł. Brak szacunku.

Mogę być tolerancyjny ale jak ( w lato ) mi ktoś zawraca tuż pod nosem kładem na pełnej prędkości i kurzy po oczach, to moja tolerancja się kończy w tych okolicnościach.

Powtarzam - szanujmy się nawzajem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org