czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zmiana płci za pieniądze z budżetu - skandal!!!

nie wiem jaki jest film ale ksiazke polecam kozacka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zmiana płci za pieniądze z budżetu - skandal!!!

Dran, Konsul, logic86 - dzieki za sensowne posty. To prawdziwa ulga po postach takich ludzi jak Beata czy Nasza bis. Szkoda mi ich, bo sa zgorzkniale, ale smuci mnie tez ich niedojrzale podejscie do zycia, wedlug zasady 'nalezy mi sie'.
No coz, swiat pelen jest tych, ktorzy maja szanse na sukces (to wy), i tych, ktorzy wypelniaja swoje zycie jadem. To each his own.
Pozdrawiam, D., K., i l86. Jeszcze raz dzieki.

pkgryf a czy po tym wypadku uzyskałeś jakiś stopień niepełnosprawności?

dobre hehe

Mam nadzieję że ci co chcą robić za 250 to chały nie odwalą..:) ...i że są mechanikami..:)

szasza: na prawde coś haszujesz; P ale chyba rozumiem :p zatem expres do kawy kupie... lecz narazie zainwestować musze w lepszą wentylacje + laptop

A moze w koncu by ktos zweryfikowal czy naprawde grozi im niebezpieczenstwo i jesli nie to odeslal do domu. Wiekszej parodii nie widzialem 900 pln na osobe za lezenie na koju.Bravo Polska ! Bogaty kraj.

ej a powiedz mnie do czego citsak laptopdo szczescia potrrzebny ?? chyba jestes niepowazny ze ci ludzie beda walic dzwam i oknami zeby przez gg zamawiac

moim skromnym zdaniem powinienes zainwestowacw klime i ekspres do kawy... ten ekspres za roznowartosc latpopa.... na lappka przyjdzie czas

praca, praca- a nie filmy wam w glowie o 5 w domu i do kuchni albo przed laptopem

Dziękuję Wszystkim za pomoc. Pozdrawiam

wiola, a kto tam kazal tfoim znajomym mieszkac? nie od dzis tam mieszkaja takie grupy. conajmniej 15 lat. cyganie, murzyni, armeni - wszystko siem tam pszewinelo juz

Tobie jasiu też trrzeba było się uczyć to byś takich błędów nie robił :D

Jak to wszystko ucichnie wybiorę się spróbowac tego kebab. Bo narazie jest to robione "pod publiczkę". Ciekawe jak będzie później. prawdę mówiąc Twoje początkowe zapewnienia, że nie będziesz żałował mięsa, że cena nie gra roli itp w zderzeniu z opiniami klientów którym dostało się mięska niewiele - odstraszają. Poczekam więc jak robienie kebabów będzie dla Ciebie rutyną i wtedy pzowolę sobie wystawić opienię.

kobieta za kółkiem o wiele szybciej będzie jak sobie sięgniesz po film do neta :) A film zapowiada się fajny :)
Ja ciągnę i nie czekam na te nasz kino bo się nie doczekam

Brzeczyszczykiewicz - masz racje. Trzeba poczekać jeszcze pare tygodni.

Jestem czterdziestolatką i chciałabym popracować.

To należy zrobic to samo co w katowicach , sąsiedzi zastrajkowali i czeczenów wyjeb-li do nas. Niech wogóle całe miasto im oddadza i jeszcze płacą tak jak teraz. Wstyd !!!!!!!!!!!!1

Witam
Co sądzicie o tej przychodni i lekarzu tam leczącym.
Jakby ktoś nie wiedział to ta przychodnia jest na Księcia Janusza 13b

W tym roku na pomoc finansową, wypłacaną przez 12 miesięcy mieszkającym w Łomży cudzoziemcom, budżet państwa wyda 1 mln 575 tys. 800 zł.

Za sprawy cudzoziemców odpowiada MSWiA, a na naszym terenie Oddział ds. cudzoziemców Podlaskiego Urzędu Wojewódzkiego w Białymstoku. MOPS tylko wypłaca im pieniądze przekazane na ten cel przez państwo. Wysokość tych świadczeń jest ustalona przez rozporzedzenie Ministra Polityki Społecznej. Samorząd nie ma tu wiele do gadania. W Katowicach udało się ich wysiedlić, bo budynek był prawdopodobnie miejski. W Łomży "Zaciszem" zarządza Białostockie Przedsiębiorstwo Usług Socjalnych.
Tak to już jest w naszym kraju, że rząd lepiej traktuje cudzoziemców niż swoich obywateli.

Won z czeczenami.Tępić kurestwo.POLSKA DLA POLAKÓW!!!

ja jakiś czas temu uczyłem się ale takich szop nie odwalałem . Zdarzało się ale nie do tego stopnia nie nap....m nauczycieli . chociaż uczyłem się w szkole w której niema przemocy :)))))) ahahaha

Przeczytałem wyrywkowo tego tasiemca i jestem w nie małym szoku.Raz ,że przyszli pracownicy chcieliby mieć eldorado ,a dwa że potencjalni pracodawcy wciskają ludziom prace za 600zł.Nie no prosze troche spuśćcie z tonu.Nikt w Łomży nie dostanie na start 2000zł.Jak ja szukałem pracy to na pytanie ile chciałbym dostać na początek odpowiadałem 1700zł (z których 500zł poszłoby na paliwo bo byłbym dojeżdzającym) to drapali się po głowach i myśleli ,że z jakimś niepełnosprytnym rozmawiają.Choć nie ma co narzekać nie tylko u nas bida.Piaseczno zadupie Warszawy praca od 8 do 18.Dwie niedziele w miesiącu wolne.Znowu pytanie ile chciałbym zarabiać.Odpowiedź 1700 (mieszkanie miał bym i byłoby wliczone w 1700zł) koleś odpowiedział ,że zadzwoni.Do tej pory nie zadzwonił.W każdym przypadku cała rozmowa stawała na zarobkach.Doświadczenie w obu przypadkach im się podobało.Nie wiem może ja za dużo chciałem??W naszym regionie wykształcenie liczy się tylko w 20% firm.Reszta nie patrzy na twoje cv tylko czy zdolny do pracy jesteś.Zapytajcie się znajomych jakie szkoły pokończyli ,a gdzie pracują to wam włosy dęba staną.

ha ha morel ty marny moralizatorze zobaczymy jaki bedziesz pełen optymizmu jak niebawem jednym kopniakiem wylecisz na bruk a no No coz, zapomniałam przecież pozostanie ci "No coz, swiat pelen jest tych, ktorzy maja szanse na sukces "

VERGISS MICH

http://www.maxdance.pl/lmaxdance/index.html

szukam podkladow do piosenek disco polo

a najlepsze jest to:
"jeśli chodzi o ilość to raczej nie będzie oszczędzania, wole dać więcej mięsa i zarobić złotówke mniej"

"więć robimy tak
kebab standard duży 10zł (może 50 gr więcej ale jeśli chodzi o ilość to te 50gr robi różnice dniowo będę mógł 2kg więcej do kebabów włożyć + teraz będzie stała ilość mięsa wkladana a nie raz mniej raz więcej zatem myśle że nikt nie będzie niezadowolony)"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org