Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wraca sprawa Nergala |
FIN - to twoj koniec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wraca sprawa Nergala |
ja tak naprawde to nie mam zdania o lekarzach, jezeli lubia swoja prace amatorska -to dobrze, ludzie sa zadowoleni, kto tu filozofuje i o jakims wilku i czerwonym kapturku, powoli, powoli az dobrze sie robi od tych dobrych dorad lekarskich
|
|
prologic- mistrzu93 wie bo pewnie dostał sms'a i.... wszystkie informacje są w linku który podałem wyżej #_#
|
|
ja roweru nie mam, a za 10 zl kupie sobie bilet na autobus i jede
|
|
FIN - wys'pij sie , juz ci sie w glowie kreci, ale to zrozumiale , jak sie nie ma to sie szczeka
|
|
jak ja tego narodu nienawidzę !!!!!!!! czemu inne miasta nie przyjmą ich tylko nasza Łomża taka "gościnna"???!!! władze miasta nie mają do czynienia z tymi ludźmi dlatego nie widzą co mieszkańcy przeżywają ... jak ja patrze jakimi oni samochodami się rozwożą <bmw, mercedesy> to mnie krew zalewa !!! żebym mogła to bym powybijała co do jednego czeczeńca :/
|
|
a co pokazują?:PP
|
|
to idz na BOJS bilety tylko po 20zl :):):):):):)
|
|
Panowie dajcie juz spokój. Poczekamy, zobaczymy jak sie chłopak rozkręci. Mam nadzieję że wyciągnie wnioski i będzie najlepszy kebab w Łomży. Jemu, sobie i wam tego życzę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |