Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Polsce trwa gigantyczna ekshumacja |
cieple kebaby? w lomzy ? na jakiej ulicy? dworzec? tam sama cholota przejezdna ja tylko raz na rok _ale takiego wielkiego lubie, tylko nie wiem czy dam rade go zjes'c'?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Polsce trwa gigantyczna ekshumacja |
Konsul2 da sie zarobic ale nie od 2000 tylko od najnizszej krajowej (1126 zl brutto miesiecznie jesli sie nie myle), a wiem ze nawet w Łomży da sie zarobic spore pieniadze nawet 3-4 k zlotych, trzeba tylko chciec i dazyc do celu, nie wspominajac juz o doswiadczeniu i PRZEDEWSZYSTKIM o wykrztalceniu. Najpierw skaczcie dobre studia, a dopiero narzekajcie na bezrobocie. goscowa skad Ty wytrzasnelas takie wynagrodzenie, hehe smiac mi sie z Ciebie chce takie stawki to byly przed wstapieniem Polski do Uni Europejskiej(chyba dalej zyjesz w czasach przed 2004r), zastanow sie co piszesz. Praca przy remontach i ociepleniach w Łomży wachała sie w roku 2008 od 10-12 zl na godz, a nie jak napisalas 4-5 zl. A co do staży, to zgodzę sie z niektórymi przedmowcami ze jest to wyzysk, ale zawsze od czegos trzeba zaczynać i jakos zdobywac te doswiadczenie, osobiscie poszedl bym do pracy za 600(z bolem serca i ze lzami w oczach), ale wolalbym miec te pie....ne 6 stow niz nie miec nic "Człowiek nie precyzujący swojego celu nigdy go nie osiągnie"
|
|
Dran ty nie masz zielonego pojęcia w tym temacie ,mi chodzi o firmy a nie o "wolnych strzelców" a to różnica
|
|
Dran ale jak ja mi wiecej wychodzi stypendia niz jak bym mial tam taki staz odbywac to come one musial bym byc babusem zeby ze tak powiem doplacac do tego interesu
|
|
|
nic nie rozumiem w piatek ide do dentysty na 10h30 i nie bede mogla potem jesc o 12 jezeli jest przerwana obiad to moge napic sie kawy ale nie wiem czy zrozumiem, nie znam zadnego jezyka, starosc nie radosc masz jakis pomysll na dobre danie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |