czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kontrola internetu? MSWiA już nad tym pracuje

Tak przy okazji... gdyby bezrobocie bylo u nas tak tragiczne i ludzie by nie mieli na chleb, to by sie o takie staze za 600zl zabijali, widocznie nie jest tak zle ;) W koncu miec 600zl, a ich nie miec, to roznica. Dlatego zawsze smieszy mnie argument bezrobotnych, ze za tyle to sie nie utrzymaja. Skoro utrzymuja sie nie pracujac, to i tak byliby bogatsi o kilkaset zl ;) Co innego jak sie prace ma i rozwaza sie zmiane, wtedy takie argumenty maja sens.

Demon to chyba po czesci odpowiada na Twoje pytanie ;) Gdybym tej pracy potrzebowal i nie byl w stanie znalezc innej, to moze i bym wzial, na szczescie nie musze ;)

Beata...
"Średnie i wyzsze w połowie , z kwalifikacjami "
Caly czas nie moge sie doczekac jakichs konkretow ;) Srednie to srednie, nie ma czegos takiego jak wyzsze w polowie... ;) I dalej nie wiem, co rozumiesz przez kwalifikacje, skoro jestes mloda i studiujesz, to pracowac raczej za duzo nie mialas okazji? Chyba, ze przez kwalifikacje rozumiesz jakis papierek, ale to mniej wazne niz doswiadczenie niestety. Jaki kierunek konczysz?

Pomysl, ze o ta sama prace, zawsze moga sie ubiegac osoby z wiekszym doswiadczeniem, skonczona szkola itd. Nie mozesz do tego podchodzic tak, jakbys byla jedyna kandydatka, bo mozesz miec kwalifikacje, ale ktos inny moze miec lepsze... Teraz wyksztalcenie wyzsze, zwlaszcza typu licencjat, czy inz. to juz nie jest niewiadomo co, w zasadzie robi sie standardem, jesli nie starasz sie o prace przy lopacie...
Tak przy okazji, to z Twoich postow bije jakas pogarda do pracodawcow, wiec jak chcesz ich do siebie przekonac? "Tak naprawde to mam pana za buca i idiote, ale bede udawac (albo i nie), ze jest inaczej, a pan niech mnie zatrudni"?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kontrola internetu? MSWiA już nad tym pracuje

pkgryf np. firmy budowlane przy robotach wykonczeniowych placa robotnikom po kilkanascie zl na godzine, wiec sam nie pisz bzdur... A jak ekipa remontowa wpada, to np. za pomalowanie m2 sciany biora 5-6zl, orientujesz sie moze, ile czasu maluje sie walkiem m2 sciany? Niektorzy to juz tak sie rozochocili, ze dyktujac ceny podaja "stawki warszawskie", bo byli na robotach w Warszawie i tam tyle placa... i lache robia, ze w ogole przyjda. Jakos nie widzialem, zeby ktos przymieral glodem, szef zwykle nie robi wiecej niz robotnicy, wiec czemu nie mieliby robic remontow na wlasna reke, gdyby ich tak strasznie wyzyskiwali?

Dokładnie tak jak w temacie pełen profesjonalizm, najlepszy i chyba najcierpliwszy fotograf pod słońcem:)

marzenie; wykwintnos'c', wyrafinowanie, spostrzegawczosc, urok,owocowy smak, slonecznos'c', delikatnosc,szacunek,namietnos'c', kolory pasji, wrazliwosc, wyrozumialosc,nieprzyzwoity realizm, natura pozadania, nie-dotykalnosc, chwila, zmyslowosc, dotyk, uwielbiany profesjonalny odcien wrazliwego momentu kruchej chwili----album artysty- fotografa czcigodnego samca i niewinnego, ujmujacego dziedzica.

szaszu chyba za duzo palisz haszu !!! odstaw lepiej :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org