czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Członek rządu Donalda Tuska pobiera emeryturę policyjną i ministerialną pensję.

Ostatnio szukałam bardzo intensywnie pracy.Przyjechałam z UK i chciałam zostać w kraju.nie spodziewałam się kokosów,szukałam jakiejkolwiek pracy żeby się zaczepić na początek.Wiecie co ciagle słyszałam?Jestem za stara (35lat).A co mają zrobić ludzie 45,50-letni którzy traca pracę?To jest chore.Wróciłam do UK tu mam pracę i nie jestem za stara.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Członek rządu Donalda Tuska pobiera emeryturę policyjną i ministerialną pensję.

nie ma takiego co moze -
tylko, czy ma sie po tym nie-strawnosci? ja wole jednak polskie dania

Re: Członek rządu Donalda Tuska pobiera emeryturę policyjną i ministerialną pensję.

Konsul2 w Lomzy od 2000 zl?? chyba snisz :)

Jeśli chodzi o staże to mam zupełnie inne zdanie na ten temat niż zdanie poprzedniczek dla których to równa sie z poniżeniem pracowac za 600 zł, wiec widocznie szukaja pracy, ale tak naprawde jej nie szukaja... Ja osobiście taki staż odbyłam( wolałam mieć te 600 zł zdobyc doswiadczenie, poznać nowych ludzi a przede wszystkim nie siedziec w domu na d...przed komputerkiem) i mój pracodawca zatrudnił mnie na stałe. Teraz zarabiam dobre pieniądze( na łomzynskie warunki) i nie narzekam... No ale jesli inni mają wymagania i odrazu chcą zarabiać kokosy to cóż mogę powiedzieć POWODZENIA!!!

Dlaczego tak czesto ktos ma zatrzezenia do jego muzyki i ogolnie do jego osoby? Ja go lubie i podziwiam za to co robi...

Treść jest ukryta

szaszu,jak widac też siedzisz za granicą,więc czemu sie wymądrzasz?Nie mogłeś znaleść pracy w Łomży?a może wykształcenie nie było odpowiednie?

ja golę na łyso-zapraszam!tanio!mam najlepszy sprzęt made in USSR.

jakby to powiedzial czasio, zamiast huba bedzie buba :]]

chopaki ! garnitur, klasa a nie sloma z butow wylazi
do roboty a nie na internecie, tam nie zarobicie - dyzie marzyciele

Riposta

Czy ktoś orientuje się czy będzie to w ogóle wyświetlane w kochanej Łomży?

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org