Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O odwagę w walce o wartości nieprzemijające, w walce o prawdę, miłość, sprawiedl |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O odwagę w walce o wartości nieprzemijające, w walce o prawdę, miłość, sprawiedl |
szaszu, musze yo napisać, Twoje komentarze są denne
|
|
Re: O odwagę w walce o wartości nieprzemijające, w walce o prawdę, miłość, sprawiedl |
tommeknet o tobie vbyla mowa w moim poscie. kuuuuurwa co za zawisc i zazdrosc panuje w lomzy. dzieki Bogu nie od ciebie temeknet zalezy jaka muzyka bedzie puszvczanaw yamie, bo jakby to od ciebie zalezalo pewnie puscilbys radio eska i posiedzial w samochodzie na mcdonaldzie.
|
|
A najsmieszniejsze jest to że lekarz na wizycie w szpitalu chciąl mi zakonczyc leczenie ,uznał że jestem zdrowy choć badania pom.wskazywały na co innego. Więc zgłośiłem się do tego samego lekarza prywatnie szybko zmienił zdanie,haha .Kasa robi swoje...
|
|
MMonika-to tak jak z Cyganami,nigdy nie kradną na swoim podwórku. rudy błazen z druhem
|
|
To dobry pomysł, skończyły by się te sprawy w samochodach koło lasu Jednaczewskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |