Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Jan Rem ojciec duchowy Ruchu Palikota. |
ja nic nia umiem i nic nie znam, kuchni; rzadko gotuje i co to jest internet? w kebabie mega, to jednak istnieje? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Jan Rem ojciec duchowy Ruchu Palikota. |
Treść jest ukryta
|
|
Autor: Konsul2 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 03-02-09 20:31 Po tym poście Beata.1987 wnioskuję, że jesteś bezrobotną zawodową, a do tego bez zadnych kwalifikacji, więc skoro nie masz szans (a twoje podejście do sprawy to wykazuje) więc po co ci kontakt. Przede wszystkim nie jestem dla ciebie koleś, nigdy nie dorabiałem się na ludziach, również nie miałem tak podłego podejścia do tematu jak ty, ale cóż kultury nigdzie nie kupuje się, tego trzeba się nauczyć więc ci wybaczam i miłego poszukiwania pracy. Panie Konsul Średnie i wyzsze w połowie , z kwalifikacjami , koleś to nie dla Ciebie ten TEMAT wiec go opusc bo smieszny jestes mowiac ze w lomzy od 2 tys sie zarabia w zwyz , jak masz prace , biznes to nie odzywaj sie tu jełopie z kasa :) Pozdro !!!
|
|
po 1 nie krytykowałem konkurencji czy coś tylko wyraziłem swoją opinnie i opinnie innych którzy przychodzą do mnie na kebab po 2 z dnia na dzień przybywa mi coraz więcej klientów i z dnia na dzień kebaby są coraz lepsze po 3 a może krytykujące osoby to może konkurencja? albo ich znajomi ? po 4 cena gyrosu wzrośnie o 50 gr(czyli 12zł ale to i tak mniej niż na dworcu za 13.50) lecz już nikt nie powie że mięsa było za mało po 5 nie tylko do kebabu jest zniżka na cole 0.5l z 3.5zł na 2.5zł lecz zestaw gyros też obowiązuje (cena sklepowa 2.80zł) po 6 smacznego :) i krytykować dalej dopuki zmiany są wprowadzane :) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
|
Najlepiej jak się zgłosisz do firmy typu OpenFinance i zamiast biegać po bankach tam dostaniesz pełną ofertę. Na co trzeba zwracać uwagę?? Główny wskaźnik to LTV (stosunek wysokości kredytu do jego zabezpieczenia). Od tego wskaźnika często zależy też oprocentowanie. Czyli np: chcesz 100tyś zł i zabezpieczeniem jest nieruchomość o takiej samej wartości (co w rzeczywistości nie zdarza się, banki zawsze chcą zabezpieczenia większego niż kwota kredytu, ale to jest tylko przykład) to oprocentowanie będzie wyższe niż np: kwota kredytu 100tyś zł, a zabezpieczenie wielkości 300tyś zł. Wybór oferty głównie opiera się więc na tym wskaźniku, bo bank może mieć niskie oprocentowanie, ale tylko w przypadku wysokiego zabezpieczenia, czego nie jest w stanie sprostać klient. Podsumowując szukaj wysokiego wskaźnika LTV i niskiego oprocentowania. Aaa... i radzę brać raty malejące, spłacane odsetki będą mniejsze. Obecnie sam bym wziął jakiś kredycik hipoteczny w CHF, ale sporo banków nie daje w tej walucie kredytu. Boją sie, że dadzą kredyt w przeliczeniu np. 3,2PLN za 1CHF, złotówka się wzmocni i bank ma w plecy. Pozdrawiam i powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |