Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znalezione w sieci-Ciekawe |
jakosci to juz nie ma, to sa, wyjatki, rarytas, wyrafinowany kebab, to tylko na slowackiego, tylko psy tam szczekaja, , jest taki jeden podobny do konia, mowie wam, nigdy takiego nie widzialam, trzeba jednak posmakowac tam kebaby sa wysmienite i tanio 24 godziny na 24 godziny spac' nie mozna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znalezione w sieci-Ciekawe |
prosze nie byc' tak wulgarnym, tu mowimy o urzedzie skarbowym, pieniadz trzeba uszanowac, on nie spada z nieba , no moze raz w zyciu i to tym co umieja bardzo dobrze jezyk polski i dyktanda, wierszyki na pamiec , a nie wspomne o pannach z wilka i tamtemu co lubia wszystkie panny ze wsi, no ale on potrafi ,chyba do niego trzeba zadzwonic, ja znam stary numer i pamietam tylko poczatek 555-35-44, moze on nie- aktualny? Pjotr
|
|
Po tym poście Beata.1987 wnioskuję, że jesteś bezrobotną zawodową, a do tego bez zadnych kwalifikacji, więc skoro nie masz szans (a twoje podejście do sprawy to wykazuje) więc po co ci kontakt. Przede wszystkim nie jestem dla ciebie koleś, nigdy nie dorabiałem się na ludziach, również nie miałem tak podłego podejścia do tematu jak ty, ale cóż kultury nigdzie nie kupuje się, tego trzeba się nauczyć więc ci wybaczam i miłego poszukiwania pracy.
|
|
Jaja sobie robisz z powaznych ludzi sasza.....
|
|
uspokój sie szasza,jak nie masz pomysłu jak pomóc to się nie udzielaj
|
|
Muszę przyznać, że mięso z kurczaka jest super, chrupiące i miękkie, ale faktycznie nie jest go aż tak dużo:( Po zjedzeniu kebaba z dworca wychodzę przejedzona i całą resztę dnia nie mam ochoty już nawet patrzeć na jedzenie, a po Twoim kebabie już po godzinie poczułam, że znowu coś bym zjadła. Ale to może tak jak mówisz mięso jest z kurczaka i dlatego jest bardziej lekkostrawne. Muszę jednak przyznać, że ogólne wrażenie super, sos pychota i bułka cieplutka i chrupiąca. Napewno jeszcze odwiedzę Twojego kebaba:)
|
|
Witam. Czy ktoś może dysponuje testem CUVEGO chodzi w nim o wykreślanie cyfr z kartki jest to przeprowadzane na czas. gg 2621417
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szaszu sraszu Ty nawet autobusem pewnie nie umiesz jezdzic wnisokuje tak po Twoich wypowiedziach :) jak chcesz to moge Ci detke w rowerze wymienic :) za 0,20 gr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |