Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska w Unii? Jak długo jeszcze? |
zastanawiam sie kto pisze te artykuły prasowe, które czytamy poniżej forum.... Po tym co napisze poniżej zapewne "autor" sie nie zgłosi.... Otóz DRODZY PAŃSTWO, jesli ktoś chce sie podzielic z innymi swoją wiedzą, to nie powinien zrzynac kawałków z innych periodyków, a jeśli juz to robi, to niech przeczyta tekst dwa razy zanim zaakceptuje i umieści do ogólnej wiadomosci..... ...Życzenia, nagrody, muzyka, tort i toast – tak swoje czterdzieste urodziny świętowała Państwowa Państwowej Szkoły Muzycznej I stopnia w Łomży........ A moze chodziło o wszechobecną komercjalizację? Moze dlatego autor dwukrotnie użył słowa "państwowa"? pozdrawiam, pozostając w nieświadomości
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska w Unii? Jak długo jeszcze? |
A poco to zakrywać i zdobic ?? Niech Wszysty Zobaczo Jak unas Firmy sie rozwijają i co ztego wychodzi bo jak mój wujek z Gdyni jak przyjechał tu i zobaczył to straszydło i sie pytał czemu nie ma żadnych maszyn i takie innne zeby budować a ja mu powiedziałęm że tu juz nic nie budują a on takie oczy jak siezyce i sie patrzył na to ruine a ja mu mówie ze z drugiej strony jest sklep z prawdziwego zdażenia a on patrzy i muwi no zawiodłem sie:( czemu ? bo myślał że to bedzie coś wiekszego niż makro albo inne bo powiedziałem SKLEP Z PRAWDZIWEGO ZDAŻENIA ! Unich nie ma problemu zrobić taki sklep bo w Trójmieście z takiech dużych sklepów jest kilka naście i nikt nie nażeka i W Gdyni,Gdańsku I Sopocie Są po takie same sklepy a unas nic ;( (........)
|
|
O! i to jest najlepszy pomysł ze wszystkich tu wymienionych
|
|
Elo wszystkim!!! No więc zacznę od pozdrowien dla wszystkich, jako ze jestem tu nowy ;-) Wiecie co ludzie... w sumie nie wiele z tej waszej gadki wynika. Ja np. jestem DJ-em. Bawie się w to od 16-go roku życia. Zaczęło się od radiowęzła w szkole średniej. Potem grałem na szkolnych imprezach aż wreszcie za sprawą przyp-adku trafiłem do klubu. Teraz mam 22 lata, studiuję na politechnice na wydziale mechanicznym, w sobotę gram imprezy w klubie i wcale nie zdawałem egzaminów ze znajomości muzyki... Co do młodych którzy chcą zostać DJ-ami moim zdaniem sam komputer i jakieś programy do tego nie wystarczą tym niemniej sam z tego korzystam. Najważniejsze to być wytrwałym i korzystać z każdej okazji by się doskonalić. Chcecie się przekonać jak to jest? To zacznijcie od zorganizowania jakiejś domówki oczywiście jeśli macie w domu jakiś sprzęt grający. A jeśli ktoś z was myśli że jest taki dobry to proponuję nagrać stworzonego przez siebie miksa na cd i zaprezentować podczas takiej imprezy. Zobaczycie jak wam idzie i czy naprawdę chcecie to w życiu robić. Do zostania DJ-em jest potrzebnych trochę umiejętności technicznych, które przy odrobinie dobrych chęci i czasem sporym wysiłku można opanować - to prawda. Ale nikt nie nauczy was myślenia - w końcu większość cd - playerów ma funkcję automatycznego mixowania utworów. Ale chyba nie o to chodzi. Tak grać może nawet bramkarz z dyskoteki ;-) A DJ powinien być kreatywny. Jeśli taki nie będzie to po niedługim czasie znudzi zarówno klubowiczów jak i siebie. Więc przemyślcie to sobie... a DJ-ami zostaną najlepsi. Pozdro 4 all!
|
|
mrs od czego to jest skrut moze mi wytlumaczysz a moze mam strzelac OK spróbuje pierwsza próba : MISTER SMRÓD : MESKA RURA SPERMY a moze MESKI RUCHACZ SOW nie wiem troche kolorowo MIESIAC ROZOWYCH SNOW wiesz dla mnie RÓŻOWY TO KOLOR TYPOWO DAMSKI wie cI powiem ze jestes ty DEBILEM i wedle twojego portretu jakims ... Wiesz staram sie nieprzeklinac wiec mam cie gleboko w d...e Moze ty dasz jakis temat Meska Ruchawico Sosen HENIO dzieki Na piwko jeszcze czekam hehe:):):)
|
|
oni wywalają jak coś w tytule jest nei tak jak byś napisał, że np. "kupujcie bakomę" w tytule czy cośpodobneg oto wtedy
|
|
hehehehhehe no niezle:) targi rolne tak jak mowilem :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |