czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Agent Tomek

juz mialem kilka tel od mechanikow po wpisie FINA ktoremu pojechalem i nr zostawilem takze juz dziekuje za wypowiedzi ,

do powyzszych wypowiedzi _ mam skrzynie , a silnik to jednopunkt 1.8 (75km)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Agent Tomek

Kryzys jest - opodatkować koniecznie!!!

a najlepszy jest mój fotograf ;p

ladnie mowisz do kobiet-malutki:)
ja nie lubie zambrowa, jeszcze co..., lomza jest OK, duzo wyboru- jak jeden za maly fryzjer i nie nowoczesno-pomyslowy to druki tadzikowo-latwo-dostepny ze smakiem wyjatkowo-krajobrazowym- a na scianach tylko sa plakaty z zambrowa; tylko nie rozumiem dlaczego ...basen?
fryzury raz na tydzien za darmo!

henio: mega kebab jest :) w sumie to można go zrobić za 16zł i dużo więcej mięcha.. tylko jak pokazuje komuś bułe na mega kebab to się rozmyślają bo mówią że za duży :)
jeśli chodzi o zamówienia na gg to myśle już w tym tygodniu zrobić wszystko(nie mam czasu od 8 do 21 w pracy) internet już jest lecz lapotopa nie mam kiedy zakupić

mało tego zakupie huba z wi fi :) zatem kto posiada wi fi w telefonie będzie mógł za free śmigać po internecie :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ja?????????????????????
nie lubie ZUS-UUUUUUUU
tylko reczna robote, wre,sz przepadam

Jakie trzeba mieć wykształcenie -kierunek, specjalizację- żeby dostać w Łomży prace? Czy jak się kończy studia, praca na kasie w biedronce to szczyt marzeń na tą miejscowość?

Już kilka rzeczy obiecywałeś publicznie rożnie rzeczy od wielkości i jakości kebaba poprzez ilośc mięsa itp krytyka konkurencji.Choć w sumie życzę Tobie powodzenia tylko skup się na swojej robocie a nie patrz na innych!

Witajcie!Ja szukam pracy jakieś pół roku, jestem po szkole ogólnokształcącej, nie mam zawodu jeszcze a obecnie ucze się zaocznie na administracji. naprawdę szukałam pracy to przez ogłoszenia to przez UP i nigdzie się nie dostałam, a jestem do pracy zaradną dziewczyną może nie mam doświadczenia ale bardzo duże chęci do pracy, ale niestety doświadczenie biorąpod uwagę ale skąd mam je miec jak nikt nie dał szansy mi się wykazac. Jutro czekam na odpowiedż może na staż się załapie.

szaszu ale co latwo mowic? Bo nie wiem, do czego sie odnosisz.

http://www.internacjonalista.pl/kultura/pieni/163-midzynarodowka.html

Dran-jutro Ci powiem

pkgryf, ja ogolnie o zlodziejah. nienawidze takih ludzi

rynku pracy w Lomzy "po sobie" nie znam, ale mam wielu znajomyh i rodzine ktorzy opowiadaja mi co sie dzieje. kto ile potrafi tyle zarabia. im lepszy spec z niego, tak i dochud rosnie.

jedno jest pewne, za te samo robote odwalona im bardziej na zachud, tym wiencej placo. a jak widzialem ogloszenia pod muj zawod jakie wymagania majo to smiac mi sie hcialo. w wawie ta sama firma na tym samym stanowisku 4500, w Lomzy 1200 (rok temu)

a ja nie narzekam pracuje za 1000zl 9 godz dziennie lepsze to niz siedziec na dupie i narzekac dodam ze mam 24 lata i pracuje 9 godz na nogach wiec niegadajcie ze niema pracy bo jest tylko chrabstwo niebedzie pracowalo za 1000zl

własnie przyjechałem ze sklepu , zaskoczyła mnie obsługa tam, po jedną gównianią częśc stałem w kolejce prawie 20 min a przedemna był tylko jeden facet, strzelajcie gdzie to , jak ktoś zgadnie to powiem ze to tam. Jestem poprostu ciekaw czy to jest normalne czy tylko ja tak miałem ::)) w nagrode buziak:*

Głos Rozsądku

pewnie andaro :)

heheh za 5zl to bym sie eniefatygowala do skarbowki chociaz nalezalo by sie wyrwac od nich nawet 5zl bo jak im to trzeba odac nawet 5 gr

dobrze wiedziec...., bardzo pocieszajace , a juz srtacilam nadzieje na dobra rade

am zawsze było nie świeże i drogie nie wiem po co ci beznadziejni ludzie których jak obok przejedz am tam kupują jeszcze

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org