Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja nie głosowałem na Palikota, ale jestem zadowolony że wszedł do sejmu. |
takie sa te taksowkarze zdolne, a mowia ze nic caly dzien nie robia tylko o babach gadaja; malo tego czasami to i zdjecia z gazet wycinaja z "golymi cyckami" i na siedzenia do samochodow przyczepiaja -by pasazerowi dobrze sie zrobilo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja nie głosowałem na Palikota, ale jestem zadowolony że wszedł do sejmu. |
A jaki to jest silnik ? I czy masz drugą skrzynię na wymianę ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale nie ma filozofii, kablowka tylko miga rudy błazen z druhem
|
|
zaraz ci tu dam ciekawe czy ta praca sie oplaca jak silnik stary i czasami staje to co ja bede robic jak raz ustanie to ja ni A ni B , chyba polece do domu i sie schowam w garazu do momentu az bedzie moment szczytu ruchu drogowego, przeczekam i pojade , albo na piechote na szose jak zwykle sama
|
|
juz nie czytam co piszecie, tak mi strasznie chce sie pracowac i nie mam czasu na gadanie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam jesli chciałbym zdemontowac kratke w nubirze i przerobic ja na osobową to gdzie w łomzy to moge zrobic i za ile???
|
|
Ja bylam dzis wlasnie na dworcu tam obok lotu i znalazlam wlosa w kebabie no i wyladowal w koszu...Powinny sobie cos zalatwic do wlosow jesli im wypadaja ;] a szczegolnie kiedy pracuja przy jedzeniu.Ale wiadomo one maja na to wyjeb**e Dla nich wazne aby sprzedac pozdr.!
|
|
czy nie lepiej kupic nowy? po co pieniadze wydawac?
|
|
aqbierz ja na wycieczke po kosciolach .. a jak nie lubi to po stacjach benzynowych troche wam zejdzie zanim zwiedzicie ...
|
|
tak i bedzie stal taki misiek i kurz zbieral - z tymi miskami to tez oklepane
|
|
Dowiedziałem się ostatnio iż biedronka wykupiła kolejny grunt pod budowę sklepu.Konkretnie jest to potocznie nazywany "sadek" naprzeciwko SP9.Nasi sklepikarze na pewno bardzo się "ucieszą",że to właśnie te dyskonty odbierają im klientów ,a nie hipermarkety które przez 11 lat skutecznie blokują.Kwestią czasu są zamknięcia malutkich sklepików i nic nie stanie już biedronce na przeszkodzie by "pochłonic" małe mszyce ,którymi są poczciwe blaszaki. P.s Nie mam nic do tej sieci sklepów lecz do lokalnych władz,które jak nic nie zrobią w kwestii hipermarketów (powinny skończyc "wylew" Biedronek na nasz Łomżyński rynek)to w już nie długo powinnyśmy miec tyle ww. sklepów co kościołów...lub tyle ile jest rondo ;)...zobaczymy. Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |