Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamordyzm, czy demokracja? |
nie znasz? to najlepsza kawiarnia w Lomzy, oj Ty tylko w domu siedzisz calymi dniami przed kompem- powinnam napisac ze to kolo centrum, na buczka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamordyzm, czy demokracja? |
Ja tam nie czekam na żaden cud i spełnienie obietnic Tuska, tylko inwestuje w siebie. Wiedzy i doświadczenia nikt mi nie zabierze.
|
|
nie to nie dobry adres, tam sa tylko stare domy czerwony kapturek lubi wygode, wiem ze w zambrowie jest dobry serwis uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
a po następne :p jeśli ktoś robi 18 nastke czy coś w tym stylui potrzebuje np. 10, 15 kebabów na godzine np.19.00,20.00 to będę w stanie zrealizować zamówienie + dać zniżke :) albo dodatkowe cole (do negocjacji) lecz trzeba dzień wcześniej dać znać ;)
|
|
Kafejka jest jeszcze na Starym Rynku- Adams Cafe, tam też można drukować tylko nie jestem pewna czy to atramentowa czy laserowa
|
|
A nasz pan kebab zapomniał o jednej podstawowej sprawie, czyli dac numer do siebie do lokalu. Dziś chciałem sobie zjesc kebeb nigdzie w spisie firm ani na forum nie mogłem znależc numeru a chciałem sprubowac no i niestety albo stety zjadłem z dworca był przekozacki dużo miesa sos pierwsza klasa i przedewszystkim mimo dojazdu ciepły!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |