czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS ma jeszcze szansę

Na rzeźbe to są aeroby i dieta.
Barki rozrosną przy zastosowaniu podstawowych ćwiczeń: wyciskanie nad głowe, wznosy boczne, wzonsy przednie, podciaganie do brody...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS ma jeszcze szansę

a jesli chodzi o moje autko ?mam 700 rocz98 niemam zadnych znizek a prawko tez mam od 2 miesiecy poprosze o odp gdzie najtaniej ubezpieczyc go

TaKioo jak takie jest Twoje podejscie ze warunki spoko tylko cos tam TiR( co w sumie racja, moze przegoł) ale chodzi o sama droge. sniegu pełno a dalej za powiatem juz ok. cos tu nie gra nie sadzisz??
Ja tam nie pozwole zeby tak było ludzie nie po to maja te stanowiska zeby tylko kase brac!!!!!!!!!!!!!!!!
pytanie jest proste czemu w innym powiecie mozna a u nas nie moze byc ok. a warunki pogodowe te same.

A JaK komus przyjdzie na mysl sie madrzyc ze to dostosowac sie jechac wolno to pisze ze i tak jechałem wolno. a jak to nie skutkuje to poczekaj az sam w rowie sie znajdziesz moze z gorszym skutkiem niz ja bo miałem bardzo duzo szczescia, polezysz w szpitalu, oby tylko, to wtedy pogadamy.

nie odpisujcie na to co on pisze...to mu przejdzie

Miałem podobno za "słaby" kabel i dlatego nic nie wychodziło

Takos

ja bym zapłacił za obejrzenie takiej walki 10 zł
gdzie i kiedy

ja dam drugie 10 :D jeszcze kilku i te 400 uzbierasz :P

Jestem ciekawa jaki temat chcesz zepchnąć z głównej strony?????

W Łomży ogólnie cięzko jest znaleśc dobrze płatną pracę, ale zawsze coś można znaleść by się zaczepić a w między czasie poszukać czegoś innego. Po drugie staż daje jakieś przygotowanie zawodowe, mimo że to nie kokosy. Sama zaczynałam od stażu po nim znalazłam pracę w innej firmie. Atutem jest wykształcenie,ale przedewszystkim doświadczenie na stanowisku o które ktoś się ubiega. Na dzień dobry nigdy nie dostanie się kokosów, trzeba się wykazać i sprawdzić w nowej roli. Czasem warto spróbować.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org