czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kościół dechrystianizuje Polaków

drop83 były takie plany ale ostatecznie zostaje na armii zawodowej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kościół dechrystianizuje Polaków

od kilku lat zamawiam torty tylko z ABC na legionów. polecam

szukam podkładów muzycznych do piosenek disco polo... kto wie gdzie mozna to znaleść niech pisze z góry dzieki za pomoc

czy ktoś z Was miał problem z mechanizmem otwierania okna tego uchylnego? jeśli tak dajcie namiary kto to naprawia, ja mam okna zakupione w terrazycie kilka lat temu teraz okno nie domyka sie sa szczeliny i otwrcie na "odchył" powoduje wypadanie okna, prosze o pomocne odpowiedzi.
dzieki:)

masz internet , szukaj

mąż mojej koleżanki skończył medycynę... łomżyniak ale został w Wawie i za nocny bierze ok 300 zeta jak np zamiast w wigilie z rodzina siedział na dyżurze. bomba. a bez dyżurów wypłata 1000 zeta , przynajmniej w klinicznym dzieciatka jezus w wawie jesli jestes bez specjalizacji.
a studiów państwowych pełno i nie tylko medycy sie za darmoche kształcą. Tyle ze na innych studiach jest mozliwość dorobienia po zajęciach jak np moi znajomi na sggw czy na sgh juz od czwartego roku sobie dorabiali. a tu 6 lat i nic. o 7.30 w szpitalu do 12 a potem idzie sie na ''własciwe'' zajecia teoretyczne do 16... moze 18. i nie ma nieobecności. wszystko co do godzinki trzeba odrobic.

rudy błazen z druhem

trener muay thai odpowiedział na mojego sms'a . "Na razie sprawy osobiste nie pozwalają mi kontynuować pracy w Łomży, jak tylko będe w stanie was trenować to na pewno się zjawie" .

rudy błazen z druhem

za zlecenie wezme 200 zl

TadeuszNaplet ile masz tych piosenek za 200 zl????

Autor: maniaxxx (---.lomza.mm.pl)
Data: 03-02-09 13:43

Studia za darmoche pokończyli..Teraz to człowiek musi se żyły powypruwać żeby studia skończyć..

A co za arcytrudny kierunek koleżanka kończy, że aż takiego wysiłku to wymaga ???

discostrefa.info

Tam szukaj.

maruda dzieki

Do Krab : Fizjoterapia :)) Najpierw 3 lata studium,teraz licencjat 3 lata (5 i pół tyś na rok a ma być drożej bo od października 7 tyś) a potem jeszcze 2 lata .... To jest kier.medyczny i też lekko nie jest.. a z pracą i zarobkami później też nie wiadomo jak...

Biorąc Meridię trzeba być podobno pod stała kontrolą lekarza.
Ja od dziś zaczynam tzw. dietę kapuścianą czyli będę jeść taką zupę z kapusty i paru innych warzyw.Podobno jest skuteczna..:) Mój wujek który naprawdę sporo ważył "żywił" się nią przez jakiś czas i naprawdę efekt był super:) Schudł kilkadziesiąt kilo.Nie żartuję-wcześniej był taki gruby że ledwo właził na 4 piętro a teraz jest go połowa:) Czyli jak widać można dużo zrzucić :) Ja chcę przy swoim wzroście 171cm zrzucić 5-8 kg i to bez Meridii której nie posiadam..

Witam

Może ktoś z czytających wymieniał skrzynie biegów w golfie III ??
Chcę wymienić lecz mój osobisty mechanik nie może ...
Jeśli macie namiary na mechaników którzy się tym zajmują proszę o telefony ew. kontakt ulica ..... no i żeby się nie cenili jak co niektórzy kosmiczne ceny np . 400 , 500 a jeden nawet ok 950 :)

Pozdrawiam

Witam

Jako bezrobotny tworzę może i już oblatany TEMAT ale w innym stylu to , że jest cholerne bezrobocie ostatnimi czasy to każdy się przekonał z nas .
Zapraszam osoby bezrobotne do wpisywania sie ZOBACZMY JAKIE JEST U NAS BEZROBOCIE I POKAŻMY TO PREZYDENTOWI po co ona tam siedzi niech kombinuje !!!

Pozdrawiam

a może za darmo byś chciała?

I co, myślisz że to coś zmieni? Lepiej szukaj pracy bo ona sama nie przyjdzie. Albo jeszcze lepiej - staraj się o dofinansowanie z UE i zakładaj własny biznes. Tak się najbardziej opłaca.

rudy błazen z druhem

400 to kosmiczna cena? Życia chyba nie znasz :-)

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Na mase najlepszy jest martwy ciąg kotasem.

ty ***** fin zamknij ryja ja pisze z konta mojej panny jak jestes taki twardziel to dzwon na kom cwelu 516 541 805 ROBERT
aa ceny zanm wiec jak ktos niema pojecia to niech sie nie wpierd a la za 300 zł zlece komus to robote

dzieki za info , moze mi cos pomogą, nie bardzo mi sie chce kupowac nowe okna co 5 lat

odpowiedzialas same sobie na pytanie więc ?

rudy błazen z druhem

marcin ma racje. pytanie zadaj sobie czemu nie morzesz znalezc pracy. mym zdaniem osoba zaradna (atutem wyksztalcenie) znajdzie bez problemu prace. a jak ktos ma 2 lewe rence i tylko rowy potrafi kopac to wiecznie bendzie nazekal ze roboty nie ma.

beatko, jerzeli faktycznie jestes z 1981 to co sie dziwisz. tfoje miejsce w szkole. ucz sie puki morzesz. gdzie hcesz pracowac jak nic nie potrafisz. bez wiedzy to tylko po znajomosci, i to tszeba sie dobrze postarac by nie wywalili po kilku dniah.

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

juzo nie placz bo bedziesz paskudny
zdjecia nie sa najwazniejsze w zyciu

krzyk nie nie o ten lokal chodzi

Jeśli księżniczka nie chce na stażu złapać doświadczenia i chciała by od razu mieć własny gabinet i sekretarkę to życzę powodzenia... Ale czasem warto swoje rozbudowane ambicje odłożyć w kont i się czegoś nauczyć.

ja bardzo lubie torty lodowe, rozpuszczaja sie w buzi, ale juz nie pamietam kiedy jadlam i teraz dbam o siebie wiec ich nie jadam, boje sie przytyc'
te tylko w Warszawie dostaniesz, tylko tam... i Augustowie takich nie ma

tylu milosnikow kebaba- a ja tylko znam zagraniczne
mowisz na malachowskiego, to daleko, ale samochodem dojade

No zdolne chłopaki a ja żadnego takiego nie spotkałem niestety tak zostałoby mi jeszcze troche kaski ale jeszcze coś jest nie tak bo czasem sie kwadraty robią na ekranie jak oglądam albo taki urok tego:) Mogłem zostac przy kablówce bym zaoszczedził pieniedzy i czasu

Riposta

400 zl za duzo mam juz 3 oferty za 250 :))))

Szukajcie jeleni dalej :)

Dran mylisz się.

chwala temu co pisal!
Polacy jedziemy do Poski, tylko ONA- nasza ojczyzna, ona da nam prace i chleb. Viva la Pologne!!!!!!

Głos Rozsądku

ogólnie film jest świetny!! daje do myślenia i po wyjściu z kina byłam trochę przygnębiona (koniec Was zaskoczy).

Ale polecam gorąco!!!

wioletta powinas nas zaprosic na tego torta

Ostatnio w radiu nadzieja słyszałem piosenkę, niestety nie znam jej tytułu, a wciąż chodzi mi po głowie. Śpiewa ją mężczyzna z kobietą po angielsku i jest to już starsza piosenka. Lecą tam takie słowa: whatever you go whatever you do........ Niestety więcej nie pamiętam. Z góry dziękuję za pomoc. :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org