Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
33 dni PiS |
"adamus" nie wiem ile masz lat ze piszesz bzdury ze socjalizm jest pe a kapitalizm jest cacy chce cie poinformowac ze szpital w lomzy wybudowala komuna szkola do ,ktorej chodzisz terz powstala w czasach komuny Nowe czasy nie zrobily dla tego miasta kompletnie nic poza poza jego upadkiem ekonomicznym ,a szpital stal sie najwiekszym pracodawca w 40-tysiecznym miescie. Rozumiesz zaklad budzetowy jest miejsce pracy i utrzymania 1/3 rodzin w łomzy. Trzeba zmienic strukture finansowania sluzby zdrowia a nie szukac winy w socjalizmie a recepty w kapitalizmie. Opinie takie jak twoje sa zwyklym dyletanctwem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 33 dni PiS |
racja zawsze leży pośrodku
|
|
I czego kłamiesz Mr Saint, masz 17 lat, bo wiem kto Ty jesteś. A debila to se zrób i wychowaj.
|
|
hahahha juz dawno mowiem ze szanowny pan MrS. ma 17 lat i sie wymadrza ciagle. Mysle ze powinienes raczej zajac sie nauka chlopcze a nie szalec po forum. Chlopcze, ze ty siedzisz w domu nei znaczy ze inni tez tak chca. Co do gimnazjalistow to oni tez powinni to robic wiec MrS. nie wypowiadaj sie na tematy ktore cie nie dotycza za rok bedziesz mogl sobie na to pozwolic...
|
|
Co do sprawy sobotnich imprez organizowanych dla młodzieży gimnazjalnej w Atomie to muszę stwierdzić, że wszyscy z Was, którzy tak negatywnie wyrażają sie na temat idei tego typu imprez - są niestety w błędzie, z prostego powodu - jesteście źle poinformowani w tym temacie (albo słyszeliście dwa zdania na ten temat a teraz chcecie błyskać na forum zgryźliwą krytyką). Jeżeli chodzi o same imprezy to cieszą się one dużą popularnością w wielu miastach Polski m.in. w Krakowie, Warszawie czy nawet Białymstoku (przy współpracy z lokalnym radiem Jard 2). Tam te imprezy odbywają się również w klubach i dyskotekach dla dorosłych jednakże w godzinach odpowiednich dla ludzi w wieku gimnazjalistów. Tak samo będzie w sobotę w Atomie tzn. dyskoteka dla młodszych rozpocznie się o godz 16:00 a skończy się nie później niż o 20:30. W czasie trwania imprezy, wstęp jakichkolwiek osób do lokalu będzie bezwzględnie zabroniony (to samo tyczy się wychodzenia młodzieży z lokalu w czasie imprezy). Realizując hasło tego cyklu imprez - "Zero tolerancji dla alkoholu i narkotyków" bar klubu nie będzie sprzedawał alkoholu i papierosów a wnikliwa kontrola osób wchodzących wykluczy ewentualne próby wnoszenia narkotyków na teren klubu. Gimnazjaliści nie będą mogli wnieść do środka żadnych napojów, papierosów a nawet telefonów komórkowych. Nad bezpieczeństwem młodych klubowiczy czuwać będa oznaczeni pracownicy ochrony jak również zaproszeni nauczyciele i rodzice uczniów. Dyskoteka dla gimnazjalistów skończy się o godz 20:30. Po opuszczeniu przez nich lokalu, zacznie się impreza dla dorosłych (ok godz 21:00), na którą będą wpuszczani TYLKO ludzie dorośli (za okazaniem dowodu tożsamości). Mam nadzieję, że przynajmniej niektórzy z Was zmieniło zdanie na temat tej imprezy - na pozytywne. Pozdrawiam
|
|
ok, bull, wszystko w cukierkach. A co gdy ktorys z bawiacych sie 'przemyci' alkohol badz papierosy? Papierosy nie problem wniesc, z alkoholem gorzej. Co wtedy? Na czym wnikliwa kontrola ma polegac? Z autopsjii wiem ze do lokalu "Atom" badz "Rzymianka" bez problemu mozna wniesc chociazby noz. Prosze o odpowiedz.
|
|
Kolidka - i nie dowiesz się ile mam lat :) O tym, co było lepsze możemy sobie pisać przez paręset postów. Za to, co komuna wybudowała, teraz ja, Ty, nasze dzieciaki, wnuki i prawnuki będą płacić jeszcze dłuuuugo. Jak zmienisz "strukturę finansowania służby zdrowia"? Nie tacy mądrzy próbowali z socjalizmu zrobić system piękny i bogaty ale się to nikomu jak dotąd nie udało. Może Kolidka wie? To zaproponuj też to Fidelowi, bo coś słabieńki ostatnio. Powtarzam: kapitalizm jest brutalny (czyli mądrzy mają dobrze, a głupcy nie), ale sprawiedliwy (czyli mądrzy mają dobrze, a głupcy nie) :) Pozdrawiam
|
|
Autor: kolidka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-10-04 18:51 "adamus" nie wiem ile masz lat ze piszesz... (...)...szkola do ,ktorej chodzisz..." Do adamus: Widać że "kolidka" to żółtodziób,jeśli chodzi o kwestię tego forum.Gdyby było inaczej,przytoczony powyżej cytat,nie miałby prawa się pojawić,nieprawdaż...? ..hehe Pozdro!
|
|
hmmm tak tylko chcialem pokazac jakiego ladnego mejla dostalem od naszego przyszlego didzeja a byc moze kiedys wielkiego gwiazdora muzyki byc moze undergoundowej. Goraco kolego pozdrawiam Ciebie!!! Szacuneczek!!! Dla mnie jestes wielki i normalnie widze w tobie potencjal na wielkiego gwiazdora!!! ~~fala~~ 4 U! Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17533] -------Original Message------- From: Marszal Date: 10/21/04 20:56:39 To: phobiaa@wp.pl Subject: Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17533] ale ty dowciapna jak guwna w zatkanym klopie nie canikuj mi tu suko jazysz [ to juz ja ] Marszal obiecuje! Nie bede!! Naprawde czuje skruche zachowalem sie jak smarkacz! To sie wiecej nie powtorzy, i jest mi niezmiernie glupio... o ja niemadry jak ja moglem... :(
|
|
Re:evaa Faktycznie, masz rację. To co napisałaś (mieszając literki wewnątrz wyrazu) przeczytałam i zrozumiałam bez najmniejszego problemu. Ale własnie, dlaczego Twój tekst pomimo takich "udziwnień" jest jasny i zrozumiały a tekst Marszala jedną wielką enigmą? Bo u Ciebie poza wewnątrzwyrazową roszadą literek wszystko jest ok, a u niego horror składniowy, interpunkcyjny, nie wspominając już o logice wypowiedzi. Ale zobaczcie, że przez to, że tekst był prymitywny, nikt nie potraktował MArszala poważnie. Każdy zwrócił tylko uwagę na oryginalną wypowiedź i zupełnie pominął problem. Tak więc z tego wynika, że warto zamieścić mniej wiecej poprawny i logiczny post, jeśli chce się uzyskać jakiś odzew. Pozdróweczka :-)
|
|
Abcd - jezeli dla Ciebie 300-400 osob na zwyklej imprezie to slaba frekwencja to zyj dalej w swiadomosci ze nikt tam nie chodzi. Tam nie przychodza tacy ludzie jak Ty, ktorzy wola siedziec przed kompem 24h i rozkminiac na forum tematy, o ktorych nie maja zielonego pojecia.
|
|
aaaaaaaaaj Phobia:) wali sie herke tu i tamuj :) Alem zwazony konkretnie ide w kime aaaaj bjiaaaaaaaaaać:)
|
|
Mam pytanie do was! Co w Łomży jest dobre i gdzie te dobre rzeczy można kupić Np. Gdzie jest dobry Warsztat samochodowy albo gdzie można dobrze zjeść ? no różne rzeczy co jest w Łomży dobre i tam można iść Czekam na pomysły !!
|
|
Właśnie ogladałem program FIRMA na TVN24, pytanie o opłacalności otwarcia gręgielni zadał Rafał z Łomży. Uruchomienie kregielni to koszt około 1 mln złotych, w dużym mieście zarobek to okolo 54tys złotych miesięcznie, czyli w Łomży myśle że połowe mniej. Fajna atrakcja, ale myśle że w Łomży raczej nie powstanie, bo aby zarobić te nawet 30tyś miesięcznie to by musiło byc całe centrum rozrywki, takie jak wszytskie kluby z Łomży w jednym miejscu:) Czyli kilka osób z naszego miasta miało już taki pomysł, ale chyba na pomyśle tylko się skończy jeszcze przez dłłłuuugggiii czas. bagrmosen
|
|
Mi też w tamtym roku poszło lepij ale ogólnie test z poprzedniego roku poszedł Polakom lepij. A swoim IQ nie bede sie chwalił ;)
|
|
No i jak było w sobotę w ATOMIE? Był tam ktoś pełnoletni, aby ocenić obiektywnie to nowe zjawisko, jakim jest oswajanie od najmłodszych lat do kiczowatej muzyki i paralitycznego podrygiwania? bagrmosen
|
|
...qrde,chyba odskoczyłem nieco od tematu właściwego...? ...ale to nic
|
|
heniek_: oczywiście, że odczułem to na własnej skórze. Może właśnie dlatego wyrosłem na wzorowego obywatela hehe. Co do profesora, może kiedyś...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |