Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W przyszłym tygodniu nie będzie nominacji dla Tuska. Komorowski zmienił zdanie |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W przyszłym tygodniu nie będzie nominacji dla Tuska. Komorowski zmienił zdanie |
potrebuje pilnie numer na siłownie " EWA" strasznie ciężko na internecie znaleźć
|
|
Re: W przyszłym tygodniu nie będzie nominacji dla Tuska. Komorowski zmienił zdanie |
fajnie myslisz.....jak zawsze Takos
|
|
Ten blok to w perspektywie na łagody.
|
|
exterminq, Mozart juz wczesniej pisał ze nauki jest w cholere i egzaminy na bierzaco chyba że są jeszcze jakieś inne na zakonczenie to ja nie wiem. pozdrawiam
|
|
kto to jestt "hwdp" ? czy to nie jest kolejne upośledzone dziecko w stylu kiedyśnego czeczena czeczenowicza? wiek fizyczny 16 i psychiczny 9 ??
|
|
tak dokladnie
|
|
445599-10
|
|
Myślę że taki sklep jednak miał by wzięcie i dodatkowo tak jak ktoś już zauważył zatrudniasz jakiegoś fachure od elektryki i interes się kręci dorzuć jeszcze opcje szycia pokrowców na miare. A Niunia to nie przypadkiem dziecko włąściciela nieudolnej potencjalnej konkuręcji z al legionów gdzie ceny są z kosmosu ?? hahah Pozdrawiam (baby do garów dżołk)
|
|
Milego wieczoru.
|
|
oh la, la ........ zwracam szacunek temu co go potrzebuje, nauczycieli baaaaaaaaaaaardzo szanuje, moze az za baaardzo,..... a poniewaz sa,.... ze stazem to wiedza jak nalezy nauczac jezeli ma sie finanse to i prywatna szkola dobra, w sumie- to, co sie liczy, to rozwoj kazdej jednostki i jej samosatysfakcja z dokonanych postepow- czyz nie? co do sciagania - uwazam ze nalezy sobie radzic' w zyciu, nia zapominajac o wiedzy, ktorej nia mozna kupic' nie wiem czy ta odpowiedz jest wystarczajaca? a glowa czasami lubi dopoczywac'.........................(..) Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
Proponuje dzwonic w dniu koncertu do Regionalnego Ośrodka Kultury- może jeszcze będą. Na dzien dzisiejszy faktycznie biletow juz nie ma:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |