czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cejrowski namawia do insurekcji

Witam czy ktoś mi może pomóc w kwestii Straży Granicznej tzn chodzi mi czy ktoś nie ma może testów, lub będę wdzięczny za porady

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cejrowski namawia do insurekcji

masz dobre nogi to szukaj

jejejeje
trzymamy kciuki i daj znac'

Idz do sklepu Big Beat na al Legionów naprzeciwko Parku, tam Ci doradzą i kupisz dobry sprzęt w dobrej cenie

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

better amatorszczyzna mi tu wioeje... zachowujesz sie jak dziecko 14letnie ktore otworzylo kebebe i chce sie kolegom na czacie pochwalic... troche powagi bo jak narazie twoj temat wiecej ci zaszkodzil niz pomogl.

najważniejsze że potrafi rozkręcić imprezę

Jeśli nie byłeś, znaczy się żona nie była, to wycieczka do Białowieży i noc w hotelu Żubrówka. Mają świętą dyskotekę i bar ;) No i wycieczka w plener. Żubry możesz spotkać, jeśli będziesz miał szczęście. Ja miałem i bynajmniej nie po "żubrze" :P

szaszu lecz się...

Wiesz co to podpisik? czy Ci to narysować?

Mi zajeło to 15 min. Popatrz mniej wiecej jak inni mają ustawioną. O ile sie nie mylę to przy zestawie była instrukcja. Na uchwycie i konwerterze jest podziałka wiec ustaw tak jak jest w instrukcji. Na jakiej ulicy mieszkasz ???

taki,ktory zrobisz sam
wiesz co jesz

Takos

strażak: każdy wie że na mase jest najlepszy kurczak (jeśli chodzi o mięso) bo ma minimalną ilość tłuszczu, jest szybko wchłaniany przez organizm więc potem nie masz zgagi czy coś w tym stylu

szaszu sam / sama zmienileś/aś temat ;p heh

sluhaj ale ile trzeba zjesc kurczaka a ile inego miesa aby sie najesc?? ja wole cos powamniejszego wecej tluszczu wiecej skaldnikow odzywczych po co mi latwo strawne jak po godszinie bede glodny??

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Konsul tak piepszysz ze latwo znalezc prace , widac ze nieczytasz ogloszen o prace w lomzy , co 10 ogloszenie tylko jest dam prace reszta SZUKAM pewnie pracujesz i tak piepszysz , a co do zaangazwoania mojego to nawet po przejsiu sie po tym zjebanym miescie nie ma pracy !! jak chcesz to idz na staz ale ja nie zamierzam >>>>nota do pracodawcow - przestancie sobie jaja robic zostawcie ten staz w spokoju k... darmowych pracownikow sie zachcialo ten caly staz UE to wyzysk mlodych ludzi takich jak ja ... za te 660 zl bo tyle sie dostaje na stazu to sobie ...d... mozna podetrzec ...masakra ciesze ze w wakacje opuszczam ten kraj , jak mloda osoboa niema tu znajomosci to cale zycie o ile dobrze trafi bedzie harować caly miesiac za 1000 zł gdzie tu zyc ???
i prosze o niepisanie ze Jestes madrzejszy ze moze doswiadczenia mi brak czy cos w tym stylu bo w kilku dziedzinach je posiadam ....

Prosze o kuluralne wypowiedzi i przemyślanych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org