czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UNIEWAŻNIAMY WYBORY

poszlem dzis na leginow no cos zjesc a tam zamkniete !!!!!!!

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UNIEWAŻNIAMY WYBORY

a to pech

Jednym slowem to zes se przejebal u niektorych ludzi ;););) - jak ochlona to ci wybacza ------ HAHAHAHAHAH !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie martw sie !!!

Wręcz przeciwnie bardzo jestem spostrzegawczy. Do tego stopnia że wszedłem na podany link dosłownie kilka minut po założeniu tematu. I to że zobaczyłem swój profil na NK to jeszcze bym odpuścił (profil jak tysiące innych), ale twojej twórczości literackiej jak i innych, nie odpuszczę. I gwarantuję ci że nie będziesz rozluźniał atmosfery na forum moim nazwiskiem. To wszystko co mam tobie jak i paru osobom do powiedzenia na dziś.

sam sobie je bierz - swinia
a psa szukales?

a czy jak będzie 50 osub t trochę pogra

Panie Macieju. Stając w obronie wyżej wymienionych muszę dopisać kilka słów od siebie. Proszę się nie denerwować. Link wysłany tutaj był "podrobiony" - jest to przekierowanie na adres strony nasza-klasa.pl. Każda osoba która weszła w link widziała swój profil na portalu. Ja jak wszedłem też myślałem tak jak Pan. Myślałem, że o mnie jest mowa. Jak sprawdziłem później...to było tylko przekierowanie. Jak widać wyżej niektórym osobom nic się nie wyświetlało, bo nie byli zalogowani na naszej klasie. Reasumując jak ktoś pisał, że zna tę osobę...to pisał wyłącznie o sobie. Nie ma chyba powodów do nerwów....

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.

Puffffie..Puffffffie a któż tooooooooooooooo???
Nie no Zartuje sobięęęęęęęę....
Hmmmmm gosciu......
Fajnie tyłeczkiem macha za konsoląąąąąąąąą ;p;p - dziewczynki małolatki zachwycone, pieknie opalonym" ciałkiem -no cóż takeeeeeee czasyyyyy

A tak szczerze toooooo -nic szczegolnego -laluś...słodki cukierecek......]

zamkniete wisi jakas kartka ze nieczynne

zgadzam sie z artist18 !!!!!!!

Czekalem aż otworzą tego kebeba mysłalem ze bęndzie on najlepszy z Łomzy jak to twierdził better CO to wystroju wstaniały ;) ale ten zestaw na talerzu girosa fatalny ;/ tak jak napisał artist18 sałatka to 3 kawałki ogórka nawet 2 pomidory mi sie trafiły ;) a co to sosu to nawet go niepoczulem :(( a girosu tyle co nic;( kebab na dworcu nie ma porównania...

:) No ale teraz cie Maciej Piekarski zalatwi hehe. Zaraz poleci na psy i sie zacznie zeby tylko tego forum nie zamkneli. Thomas nie tlumacz sie ludziom niedouczonym a Maciej niech sie tak nie spina i sam sie troche rozluzni bo mu gumka w gatkach peknie.

;p jak dla mnie OK.

ja widziałam psa pasującego do podanego wyglądu w okolicach stacji Statoil. tyle że było to ok dwa tygodnie temu...

tyłeczkiem maha? hehehe niezły tekst ;]

dosc ciekawy temat, jeszcze bardziej sama nazwa tematu ;) "wampiry jamy" ostro... moim zdaniem to wszystko przez nowo otwarty empik ;d

albo razem dobra ksiazke poczytac
albo nic nie robic
zamknac' oczy
i marzyc'
o bulwarach
i swiecidelkach

rudy błazen z druhem

a to nie mam pojcia droga zasypana jak nic zawsze tak jest aby troche sniegu wszystko na drodze a odsniezarki z sola nie ma. I leca ludzie do rowu, ile na tej drodze juz wypadków było nawet przez takie warunki.
mysle ze musza sie zmienic osoby odpowiedzialne za porzadek na tej drodze i chyba wystosuje pismo do GDDiA za te zaniedbania przez które przy nie wielkiej predkosci lezałem w rowie, i naszczescie nic sie nie stało.
Ale nie dopuszcze zeby przez takich ludzi inni gineli.

oj FIN, FIN kto to wg. Ciebie jest lamus?

no i co później???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org