Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tych wyboró tak naprawde to nikt nie chcial wygrać, to byl majstersztyk kaczynsk |
ciekawe czy Angel powiedzialby mu w twarz ze jest ciota ??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tych wyboró tak naprawde to nikt nie chcial wygrać, to byl majstersztyk kaczynsk |
ja bardzo lubie tanczyc, wiec kiedy ten kurs tanca
|
|
Re: tych wyboró tak naprawde to nikt nie chcial wygrać, to byl majstersztyk kaczynsk |
Muszę powiedzieć że niestety jestem zawiedziony drugą wizytą.Czekałem dosyć długo na kebaba mięso było nie za ciepłe i wcale nie było go tak dużo jak zapowiadano.Ale na plus są fotosy Marlona Brando z filmu "Ojciec chrzestny" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Angel proponuje ci powiedzieć tej osobie to w twarz i jestem ciekawe czy byś w morde nie dostał-a . A ty thomas proponuje ci pokazać jakim ty może jesteś BURAKIEM ( ĆĘĆĘM ) A NIE UKRYWASZ SIĘ POD JAKIMŚ TAM NIKIEM
|
|
to juz dobrze?
|
|
nie machaj tylko powolutku przesuwaj talerzem. jak masz w menu dekodera ekran z siłą sygnału to pomaga mnie też chcieli naciągnąć na 100,
|
|
ktos ma zal do Lomzy, albo jej cos wymawia albo obwinia posluchamy
|
|
jak tu nie być rasistą, jak idzie Ci taki na Starym Rynku i zaczepia -_--
|
|
THOMAS - ty nie powinienes nazywac sie PATALAN tylko PATALACH ! ! ! :) :) :) - pisz smialo co ci lezy na sercu (jesli je masz) :) :) Riposta
|
|
To prawda trzeba przyznać że mięsa dzisiaj nie żałowałeś jak wczoraj jak to mówią trzeba czasu i napewno będzie lepjej!Kebab dobry jest i to fakt!I fotosy Marlona Brando mi się podobają! Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |