Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palokot odzyska Sejm dla Polski? |
"nienaganna sylwetka, doswiadczenie nie jest wymagane, minimalny zakres pozowania glamour, topless, nagosc zakryta. " jaka profesjonalna agencja poszukuje modelek bez doświadczenia ? hehhe i jeszcze dodatkowo zdjecia topless, minimalny zakres pozowania hahah dobre. Żal poprostu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palokot odzyska Sejm dla Polski? |
Nie używam GG ,a na e-maila nie piszcie bo nie pamiętam hasła. Ps.Nie wierzcie we wszystko co wam piszą :P
|
|
a czemu zalozyles ten temat heh dobry ale z ciekawosci ?
|
|
Znam:) A co byś od niej chciał?
|
|
Tak rozluźnić atmosfere na forum.
|
|
ALe tu sie wyświetla tylko strona logowania nasza klasa daj inny link
|
|
heeh dobra bez jaj zajebisty link hahahahahahaahaha rudy błazen z druhem
|
|
a co ty chcesz od niego
|
|
pamiętacie w polo był sklep z lodówkami pralkami itp. gdzie go przenieśli??
|
|
Czy to prawda ze w Łomży beda zajecia taneczne dla mezczyzn? Napiszcie jak cos wiecie, bo jestem zainteresowany.
|
|
o co wam chodzi, bo ja nie wiem
|
|
napewno w polo? czy nad biedronką, wtedy lider price ? bo jesli nad lider price to byl to mars i juz chyba nie istnieje.
|
|
jal jest duzo ludzi to nie ma gdzie plywac dlatego lepiej w dwie lub cztery osoby
|
|
a ty ją znasz com ?
|
|
taaaaaaaaaaak Riposta
|
|
Do sylwia26 : Aż 20kg schudłaś...? No ja aż tyle nie chcę,tylko 5-8kg :) Ale wezmę Twoją poradę "do serca",dzięki :)
|
|
Hubcio zapewne trafiłeś jak na raz 12 osób wpadło... nowa dziewczyna na barze i na pomoc zbytnio nie mogłem liczyć ale jest coraz lepiej kebab dzisiejszy jest już dużo większy od wczorajszego na mięso mało kto narzekał (jak za mało nakładane było to poprostu błąd albo przyzwyczajenie wkładania mięsa po wczorajszym dniu lecz z dnia na dzień jest coraz lepiej i to nie jedna osoba dzisiaj to przyznała) fakt w kebabie 1 walą dużo więcej... mielonki, jeśli ktoś lubi mięso mielone i ma mocny żołądek to polubi kebab mielony (ja nie lubie i na sam widok robi mi się nie dobrze więc u mnie mielonki nie będzie) jeśli chodzi o wieprzowe/wołowe czy jakoś tak, to zastanawiałem się nad tym mięsem lecz te mięso jest ciężko strawne więc klientem moim byli by głównie menszczyźni powiem tak stawiam na smak i łatwostrawny kebab *dla stałych klientów będą co jakiś czas gratisy np. cola 0.5 :)
|
|
I dlatego właśnie Krabie napisałem, że starostwo ich powinno do tego działania zmusić. Dlaczego? Bo od granicy powiatu białostockiego droga była bardzo dobrze utrzymana pomimo, że zarządca ten sam. Wniosek tylko jeden, ktoś nie potrafi o to zadbać. Poza tym Krab to nie jest aż tak proste jak napisałeś, dlatego bowiem bardzo często obowiązki utrzymania drogi są delegowane do samorządów, przykład: drogi przechodzące przez miasta a będące w ciągach dróg krajowych, kto je ma odnieżać? kto remontować? Właśnie samorząd.
|
|
no powiedz... rudy błazen z druhem
|
|
http://tiny.pl/co.php?d=vhpv Takos
|
|
podobno na polowej w tym nowym studiu jest cos organizowane, widzialam plakat w cztery pory roku
|
|
No way? :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |