Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁOMŻA WYBRAŁA MĄDRZE!!!! :) |
przeczyścić laser proponuję. Są specjalne płytki czyszczące do kupienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁOMŻA WYBRAŁA MĄDRZE!!!! :) |
widze ze słabo jestes w temacie... najpierw jest nadwaga, a dopiero potem otyłość... a z twojej wypowiedzi wnioskuje ze nadwage juz posiadasz :) chcesz schudnac 5-8kg... czyli ok 10% swojej wagi tzn. MNIEJ ŻREĆ! Jeżeli do swojej wagi nie doprowadzilas sie fast-foodami to znaczy że lubisz dobrze podjesc :D a co za tym idzie polecam- MNIEJ ŻREĆ!
|
|
Czlowieku ja mam to i to to jest wogole co innego
|
|
panda- dobra wypowiedz...
|
|
dobra dieta to swoje 3 posiłki dziennie rozidzielic na 9 porcji chodzi tu o to zeby zamiast jesic trzech sytych posiłków trzeba jesic częsicej ale po mniej. I dobrze jeden dzień na 2 miesiące nie jesic przez 24 godz. pić same płyny. Iprzede wszystkim nie jesc zercia typu guwno jak np:kebbap,chanburger,cipsy, batoniki,zupki błyskawiczne itp. miłego odchudzania :-))
|
|
dvd jak nowe to oddaj na gwar... bedziesz jeszcze cd kupowal do czyszczenia przestan... a dvd jakiej firmy?
|
|
a wlasnie... i jeszcze jedno: RUSZAĆ SIE TROCHE!
|
|
Daruj se tabletki i inne specyfiki ogranicz miche ostatni posilekkies ja 3 godz przed snem. Jedz wiecej warzyw i za jakies cwiczenia sie wez nie musi to byc odrazu silownia ale np. aeroby.
|
|
dlatego sie pytam, bo w ps2 nawet dobrze mi idzie, a w xbox nigdy nie gralem dlatego nie wiem.
|
|
A ciuchy galowe od tego ogniska Wam nie śmierdziały? Chyba , że w szatni trampki i dresy dawali.
|
|
Wszechwiedzący, właśnie tego fotografa miałam na myśli :)
|
|
Dobrze że założyłaś ten temat-bo ja nie długo też mam zamiar zrobić sobie zdjęcie do dyplomu :) - będę wiedziała gdzie pójść jakby co
|
|
rzeczywiswcie milusia jestes:(
|
|
przepraszam ja sie pomylilem bo napisalemcene ropomacicznego a sterylka to 250 przepraszam z gory...
|
|
Ja płaciłam za zabieg , też było ropomacicze tyle samo co kosztowałaby mnie sterylizacja, bo to jest ten sam zabieg usunięcie narzadów rodnych + antybiotyki. Zalaciłam 200 zł, Ale słyszałam że płacili i po 150 zł za nieduża suczkę. Ja sterylizowałam poza Łomżą. Jedyna rada to odwiedzic wszystkie gabinety.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mogliśmy mieć 2 posłów:) |
Treść jest ukryta
|
|
Ha ale ty gosciu jestes prosty jak prostownik.Tak pisac i od chamow zucac to kazdy burak potrafi skoro jestes anonimowy to nie uzywaj wulgaryzmow bo one nic nie wnosza do dyskusji.A jak masz pojemne gardlo to sam mozesz mi ....
|
|
Jak juz , to Foto Gabs.:))))) Pan na ul. Dmowskiego jest super - Mistrzostwo Świata, ja tylko się zastanawiam skąd czerpie cierpliwość i życzliwość . Pomijam techniczne zagadnienia(bardzo dobry, moze najlepszy, ma olbrzymią wiedzę) ale te ciepło i życzliwość bardzo ujmują. A chcę Wam dodać , ze własnie, to ten pan udowodnił szwindel magistratowi z działką pod Lidl Brawo p. Jarosławie
|
|
ciekawe skąd odezwij sie na gg 9489241
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |