Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przypadki nienawiści do chrześcijan w Europie. |
Dokladnie...lepiej nie mow, ale takie rzeczy sie zdarzaja...tylko to juz jego wielkie niedopatrzenie i cos skrajnego!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przypadki nienawiści do chrześcijan w Europie. |
ja wypozyczam za 1700 ale są i tansze
|
|
Nie obrazajac miasta z ktorego pochodze ale wladze miasta sciagaja tych czeczencow bo cala mlodziez z Lomzy ucieka.Wiec dziure powstalo trzeba jakos zapelnic.W takim razie ja bym proponowal repatriantow zza Buga Katolikow chcacych sie asymilowac
|
|
najlepsze zdjecia robi pan w foto bajka czy jakos tak przy ulicy bernatowicza. a czarno biale są piękne poprostu :D
|
|
a więć robimy tak kebab standard duży 10zł (może 50 gr więcej ale jeśli chodzi o ilość to te 50gr robi różnice dniowo będę mógł 2kg więcej do kebabów włożyć + teraz będzie stała ilość mięsa wkladana a nie raz mniej raz więcej zatem myśle że nikt nie będzie niezadowolony)
|
|
Tak jest zawsze. W którą stronę by człowiek nie jechał czy do Białego czy do Wawy to zawsze do granicy powiatu koszmar...
|
|
Chcialbym robić dyskoteki szkolne.Niewiem jaki sprzęt kupić nieznam śie do końca na parametrach sprzętu.może ktoś mi doradzi co kupić za niewielką kasę, a żeby to w miarę funkcjonowalo.
|
|
30 pacjentów??? Powodzenia...
|
|
Ja robiłam tak:jedzenie mało ale w regularnych odstępach,nie łączyłam mięska z ziemniakami i pieczywem,praktycznie zero słodyczy i rowerek min.godzinę dziennie i ruch w rozmaitej postaci,efektem było zgubienie 20 kg w ciągu 5-u miesięcy również po ciąży.Odchudzanie zaczyna się w głowie,a nie na talerzu,pamiętaj.Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
|
|
nie zagra, no chyba ze dla 20 osob......na 20m2
|
|
Pewnie po tych oszczednosciach na miesie ma malo klientow ale za to duzo czasu na pisanie na forum to pisze o wszystkim :)
|
|
Witam. Moze ktoś mógłby mi pomóc lub ustawic talerz Cyfry Plus. Podłączyłem wszystko tak jak powinno byc i kręce antena a na ekranie w prawym dolnym mam cały czas tylko czerwoną kropke skrzynke sprawdzałem w salonie i jest ok ale pani nie potrafła mi wytłumaczyc jak to zrobic a ich fachowiec chce naprawde duże pieniadze. Może jakieś wskazówki albo któś pomógłby mi to założyc, jakiś numer do kogos kto tym sie zajmuje itp.
|
|
Troche niesprawiedliwe zamówiłem kebaba w twoim lokalu zapłaiłem tyle samo a dostałem mniej mięsa! Troche nie w porządku! Do trego kebab pozostawia wiele do życzenia! Takos
|
|
Jakis frajer chce se dupeczki poogladac bo pewnie nie ma swojej :) co to za agencja modelek ktora daje tylko email jako kontakt. To samo jak z tymi ogloszeniami o prace o ktorych juz bylo na forum. Znajac nasz Lomzynskie modelki to napewno kilka da sie na to naciagnac.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |