Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pamietacie jak ktorys z naczelnych POforumowych troli pisał o bombie w lokalu wy |
Nie rozumiem -ten pies przeciez zaginal w okolicach Starej Lomzy?a kreci sie przy bloku? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pamietacie jak ktorys z naczelnych POforumowych troli pisał o bombie w lokalu wy |
znam jedną dietę cud. chcecie wiedzieć? mozna jesc kiedy tylko sie chce, ile sie chce oraz co sie chce... a jak sie schudnie to bedzie prawdziwy cud :) hehe
|
|
Re: pamietacie jak ktorys z naczelnych POforumowych troli pisał o bombie w lokalu wy |
W 100% zgadzam sie z autorka tematu, poniewaz tez zawsze korzystam z uslug Kodak Express Dmowskiego i szczerze polecam! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tak jak pisze wczesniej Łomzyniak troszke "przechadzaly " laser bardzo nie lubi odciskow palcow na plycie . Gdzie zaniesc.........hm napisze Ci tak jesli masz znajomego elektronika popros go o identyfikacje lasera a sama wymiana nie jest trudna .Pisze tak bo oczywiscie przy teraz obowiazujacych cenach wymiana lasera w serwisie jest po prostu nieoplacalna ,chyba ze jest to kino domowe .Jesli natomiast zdecydujesz sie na kupno nowego to szukaj czegos opartego na ostatnim wymienionym laserze ktory praktycznie jest najlepszy z calej trojcy :) Podpowiem ze Manta Korr bardzo czesto go stosowala choc moim zdaniem lepszy Korr (ma lepszy zasilacz w mancie czasami powodowal mase zaklocen .)Z firmowych to Lg .od Samsunga to raczej daleko :) Ps wiecej nie bede pisal bo wyda sie gdzie pracowalem :) pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |