Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z PiS nie powinniśmy dyskutować |
Ja nie nażekam. Miałem tam wesele w zeszłym roku i było udane. Każdy z naszych gości chwalił, że wesele było super i jedzenie dobre. Co prawda to prawda że sala się nie zmieniła od kilku lat, ale to akurat nie jest najważniejsze. Po weselu będziesz mogła zabrać resztę jedzenia do domu. Świadczy to o tym,że na Twoim weselu nie będzie niczego odgrzewanego, co po kimś zostało. Ja miałem wesele latem i jednym z dań gorących było jedzenie z grilla na dworzu przy wielkim ognisku. Były kiełbaski, kaszanka, saszłyki, babka ziemniaczana i jeszcze coś? Na pewno goście głodni chodzić nie będą. Abyś miała conajmniej dobry zespół, to nie pożałujesz, bo dobry zespół to podstawa dobrej zabawy. Polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z PiS nie powinniśmy dyskutować |
a wiec tak byłam dziś w kebabie i się rozczarowałam obiecał ze mięsa nie będzie żałował nikomu a tu ledwo co je czuc. chciałam tez wyprubowac te nowe sosy które tak polecał na forum salsa, colesław no ale gdy o nie poprosiłam to okazało się ze ich w ogóle nie ma! wiec wole jednak kebaba z mc kebab miedzy innymi dlatego ze mięsa tam jest więcej no i ceny są mniejsze.... pozdrawiam
|
|
Ten temat przeważnie kieruję do płci żeńskiej-ponieważ My Kobiety lubimy "eksperymentować" :) - chodzi mi o różnego rodzaju diety odchudzające,szczególnie kopenhaską,słonecznych plaż,1000 kalorii itp , czy któraś z Was poleca jakąś skuteczną dietę?Taką przy której możnaby zrzucić ok 5-8 kg do powoli zbliżającego się lata...? :) Z góry dziękuję za porady.
|
|
Niestety mimo poszukiwan na wskazanym Przez Pana rejonie ulicy Slowackiego i okolic psa nieudalo sie odnalezc .Mimo wszystko dziekuje za powiadomienie jednoczesnie prosze wszystkich o jakiekolwiek informacje o psie.Przypomne,czarny labrador zaginal miesiac temu w okolicach Starej Lomzy jest to bardzo lagodny pies kochajacy dzieci ktore za nim tesknia i wciaz maja nadzieje ze go odnajda.
|
|
ktos mysli o biznesie a nie o kulturze-dlatego bilety sa drogie aaaaaaaa moze kultura(muzyka) jest tylko przeznaczona dla "bogatych"Lomzyniakow?
|
|
mam nadzieje ze te kebaby sa, przygotowywane w "czystosciowy" sposob.... czasami nie.... Riposta
|
|
Po reklamie na forum również się spodziewałem że mięsa będzie więcej niż jest w innych lokalach tego typu a tymczasem mogę śmiało powiedzieć że mięsa mi pożałowana a miało być co innego.Ogólnie odwiedzę jeszcze raz ten lokal zobaczymy może faktycznie nie będzie mięsa żałował ale po pierwszym dniu spodziewałem się naprawdę że człowiek wyjdzie najedzony.Ja jak jeden z przedmówców również nie przepadam za kolesiem z mc kebaba tudzież kebab numer1(mi on też na kucharza nie wygląda)ale daje więcej mięsa.ale jak już powiedziałem dam jeszcze jedną szansę z nadzieją na poprawę
|
|
da rade nagłośnić duży pokój :D
|
|
okolo 12 w poludnie tam gdzie masz slonce znajduje sie satelita hotbird-ustawiaj najpierw zgrubnie a potem precyzyjnie.
|
|
|
Jutro o 12.30 słońce będzie wskazywało kierunek satelity. Trzeba ustawić tak, aby cień konwertera padał wzdłuż ramienia na którym jest on zamocowany. Trochę dokręcamy. Następnie szukamy góra - dół. Na mocowaniu anteny na podziałce należy ustawić około 29 stopni i powolutku szukać sygnału. pozwodzenia
|
|
kto lubi to niech chodzi do 54 kto nie to Nie nikogo przeciez nie bedziemy namawiac,heeh. A co do obslugi tzm.barmanek......hmmmm...to ciezka sprawa jest! Wiadomo ze kazdy ma dobre i zle dni,czy tam okres gdzie istnieje ryzyko ze moze ci sie oberwac za darmo jak podejdziesz do baru wszystko da sie zrozumiec jestesmy tylko ludzmi.Ale moim zdaniem to barmanki maja przyciagac swoja uroda i mila obsluga klientow czy to sa faceci czy kobiety bez roznicy klient to klient dlatego oprocz wygladu powinna byc jakas kultura obslugi z czym jest cieniutko w 54,a w parze powinno isc jakies doswiadczenie.No ale cudow nie wymagajmy.Wystarczylo by gdyby byla mila,fajna,kulturalna obsluga narazie jak zauwazylam czasem im sie zdarza byc nilym dla klienta szkoda ze zadko!Ale apropos ta "puszysta" dziewczyna z za baru jest sympatyczniejsza jak juz mial bym wybierac przez kogo chce byc obsluzony :) Takos
|
|
To chyba na Sybiraków albo pod Łagody ten filmik, bez porównania do tych bloków Zacharzewskiego, bo wyglądają jak szpital jakiś czy szkoła a nie mieszkalny.
|
|
kto robi ten koncert czy koncert się odbędzie , impreza jest zgłoszona do i mprez masowych w Urzędzie miasta ?
|
|
jeśli focus i to jeszcze na rynek amerykański, czyli składany w Meksyku, to radzę odpuść sobie, jest kilka takich perełek na allegro, nawet z Łomży za smiech pieniądze z 2005 roku i jakoś dziwnie nikt ich nie kupuje.
|
|
Ja się przejechałem..nie moglem ruszyć,ciezko tym utrzymac równowage..Nie wyobrazam sobie jak by tir mnie wyprzedzał :D ale gosciu niezle sobie radzi.. oczywiscie w wyposazeniu : światło stopu,kierunki,radio,klakson,światła długie,krótkie:P Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
sebi, owszem nie kazdy ma talent, czesto wina nadmiernej predkosci, ale niektorzy bez dobrej szkoly to nie wiedzo co robic przy gdy jado 40, a na krzyrzuwkach czekajo az nikogo nie bendzie. bojo sie wjechac tylem do gararzu. niektorzy kierowcy do tej pory nie wie ze na zakrecie nie mozna zwiekszac obrotow silnika. to jak w zwyklej szkole, jeden przejdzie te kilka lat, a drugi cos wyniesie. pozniej w rzyciu ta wiedza moze sie pszydac VERGISS MICH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |